O man patinka pleistrai....Uzsiklijuoji ir ramus...visa savaite...nes esu baisi uzuomarsa su tom tabletem....
Be to,jokiu pasaliniu poveikiu....
Prezervatyvus Norejau pradet gert KT,bet drauge gere "Logest" tai jai sutriko ciklas,prasidejo 14 dienu kraujavimas ir pan,todel bijau kazkaip .Labai noreciau isbandyti pleistrus,bet gyvenu su tevais,kuriems esu dar maza mergaite,todel nenoriu kad matytusi Bet kai gyvensiu iena turbut juos ir naudosiu
Mes pradžioj naudojomės prezervatyvais, bet jie man siaubingai nepatikimi, nes vos tik kokia imantresne poza mylimės - prezervatyvai plyšdavo. Prieš 1 metus pradėjau vartoti KT, dabar geriu trečias... Pradžioj buvo femina35 - netiko, paskiau jeanine - netiko (depresija, kruty gumbeliai, galvos skausmai, alkoholio atmetimas, akys nusilpo ir pan). Pakeičiau į harmonet ir esu visiškai patenkinta.
Tiesa kai maniškis , jam būna liepta išsitraukti prezervatyvų, nes tada jo sperma biškutį griaužia, bet tikrai prezervatyvai ne dėl apsaugos.
Nors maniškis nepasitiki KT, nes kažkas pastojo jas vartojant, bet aš manau, kad buvo kažkokių pašalinių priežasčių dėl ko pastojo mergina.
O šiaip esu patenkinta KT.
Saugotis natūraliai (skaičiuojant ciklus, stebint save ir pan.) aš nelabai galiu, nes mano ciklas siaubingai buvo nereguliarus iki KT.
Tiesa kai maniškis , jam būna liepta išsitraukti prezervatyvų, nes tada jo sperma biškutį griaužia, bet tikrai prezervatyvai ne dėl apsaugos.
Nors maniškis nepasitiki KT, nes kažkas pastojo jas vartojant, bet aš manau, kad buvo kažkokių pašalinių priežasčių dėl ko pastojo mergina.
O šiaip esu patenkinta KT.
Saugotis natūraliai (skaičiuojant ciklus, stebint save ir pan.) aš nelabai galiu, nes mano ciklas siaubingai buvo nereguliarus iki KT.
Mes keliolika metų naudojomės prezervatyvais, bet kažkaip sugebėjau pastoti... Tiesa, po mažosios gimimo 10 metų jokių neplanuotų įvykių nebebuvo. Šiemet nusprendžiau pamėginti KT, gydytoja rekomendavo Yarina, deja, po kelių mėnesių teko atsisakyti. PMS-ą ir skausmingas dienas paveikė labai puikiai, bet visiškai dingo noras, prasidėjo galvos skausmai ir kažkokia apatija. Bijau ir bandyti kitas KT, grįžtam prie prezervatyvų...
Nebijok Miaška. Aš net dvejas pakeičiau kol radau savas. Gydytoja turėtų paaiškinti nuo ko tokie poveikiai ir turėtų patekti kokį kitą pasiūlymą. Aš visiems siūlau savas Jos man labai geros, ir kažkaip neesu nieko blogo girdėjusi apie jas... Siūlau Harmonet (lygiai tos pačios, net ir "kita sudėtimi", yra logest, tik maniškės pigesnės)
Po gimdymo įsidėjau Mireną (spiralė).... ir daugiau dėl nieko nebesuku galvos-jokių šalutinių poveikių, jokių nepatogumų, jokių mėnesinių su paketais ir t.t.
Už šį išradimą moters labui reiktų Nobelio premiją įteikti
Už šį išradimą moters labui reiktų Nobelio premiją įteikti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 24, 15:39)
Mes naudojamės tik prezervatyvais.Jau daug metų.
Kontraceptikų nenoriu, nes galiu sustorėti. Pleistro nebandžiau dar.
Beje, viena mano draugė saugojosi nutrauktu lytiniu aktu.Ir...pastojo. Žodžiu, tragiška situacija jai buvo.
Kontraceptikų nenoriu, nes galiu sustorėti. Pleistro nebandžiau dar.
Beje, viena mano draugė saugojosi nutrauktu lytiniu aktu.Ir...pastojo. Žodžiu, tragiška situacija jai buvo.
Maniškė patirtis tokia pati. Ilgą laiką naudojuosi prezervatyvais, beje, dėl to kartais drėgmės pritrūksta.. Todėl dabar aktyviai renkuosi lubrikantus. Be to, labai tinka itin ploni prezervatyvai (SENSITIVE).
Kodėl apskritai juos naudoju? Nors turiu pastovius santykius, paniškai bijau visokiausių bakterijų ar nešvarumų (juk ne visada prieš mylintis skubame į dušą, ar ne?). Turiu gimdos kaklelio žaizdelę, kuri niekaip neužgija, todėl siaubingai baiminuosi paūmėjimo ar uždegimo. Be to, man nelabai malonus vyro spermos išbėgimas po lytinio akto. Ir kvapas jos.. na toks specifinis
Tai taip ir laikausi sau pačio koncervatyviausio būdo.
QUOTE(jurgitat @ 2005 03 25, 14:08)
Papasakok, kai pleistras naudojamas. Nelabai daug apie tai zinau
Man tai ginekologė taip pat pleistrą rekomendavo. bet kaip ir kiekvienas būdas ir šis turi savo minusų. Įsivaizduok savaitę užklijuotą pleistru savo pirštą. Bent jau man po kelių dienų imtų niežėti, dirgintųsi oda. O kai dar esu tokia jautruolė Na nežinau..
sveikos mergaitės, jūs vistiek visos daugiau uz mane zinot, taigi paklausiu tokio kvailo dalykelio - kaip su sauga, kai tas 7 dienas KT negeri?Kazkaip painiojuos, bet manau, kad jeigu tuo metu tableciu nevartoju, tai turbut ir saugotis jau reiktu, ar ne?
QUOTE(Dalyvė @ 2005 08 16, 19:59)
paniškai bijau visokiausių bakterijų ar nešvarumų (juk ne visada prieš mylintis skubame į dušą, ar ne?).
Ne karo metas, tai ir į dušą nueiti galima neskubant. Nesuprantu, kaaaaaip galima prieš santykius nesiprausti????
O jei dar dviese kartu į kabiną eitumėt, tai išvis optimalus variantas būtų
juodoji_nasle, tas 7 dienas saugotis papildomai nereikia.
Beveik metus geriau Loette, paskui meciau,nes nelabai jauciausi,dabar metus tik prezervatyvai.
As tai vartoju KT, bet nesu iki galo jomis patenkinta. taip, del saugumo galvos neskauda, bet siaip noras myletis sumazejes, ir per 2 metus priaugau 5 kg! man tai katastrofa, nes visada buvau lieknute!
karta net paklause, ar nesilaukiu
karta net paklause, ar nesilaukiu