Na aš tai nieko blogo apie pharmatex neturiu ka pasakyti. Keista, kad dėl jų net į ligoninę pateko,gal jam buvo tiesiog labai stipri alerginė reakcija????? Nes nieko kito šiaip ir neturėtų būti...
sveikos visos. Tai bus pirmas mano "rašymėlis" šiame puslapyje... Skaičiau skaičiau šią temą ir visai susimaišiau - taip negerai KP ???
Aš pati vartojau LOGEST prieš 2 metus (apie 3-jetą metų)-pašalinio poveikio lyg ir tuo metu nebuvo, nutraukiau, nes galvojau -JAU JAU JAU bandysim, bet planai pasikeitė ( ) ir kurį laiką nieko nevartojau. Bet prieš metus prasidėjo-uždegimas po uždegimo gimdoje.... Ėjau pas 3 ginekologes(skirtingų nuomonių paklausyti ). 2 iš 3-jų primygtinai siūlė KP. Sako, kad KP 80% sumažina uždegimų galimybę (ir išties, pagėrus dar tik 1-ną mėnesį - kaip ir geriau), o ta 3-čioji pasakė-kad reik gimdyt, taip irgi sumažinčiau (kokiu tai būdu ) uždegimų galimybę. O dabar skaitau skaitau jūsų pasisakymus ir.... nebežinau nė ką daryti.... neramu, kad gali kuom tai kūdikiui atsiliepti (jį planuojam poros metų bėgyje)????? kaip čia dabar?
Ar klausyt gydytojų, kurios sako:"nealink savo gimdos uždegimais ir gerk KP" - ar bandyt kaip tai vis antibijotikais (nors nuo jų man jau bee..)
Gal kas dar dėl tokių pat priežaščių KP vartoja?
Aš pati vartojau LOGEST prieš 2 metus (apie 3-jetą metų)-pašalinio poveikio lyg ir tuo metu nebuvo, nutraukiau, nes galvojau -JAU JAU JAU bandysim, bet planai pasikeitė ( ) ir kurį laiką nieko nevartojau. Bet prieš metus prasidėjo-uždegimas po uždegimo gimdoje.... Ėjau pas 3 ginekologes(skirtingų nuomonių paklausyti ). 2 iš 3-jų primygtinai siūlė KP. Sako, kad KP 80% sumažina uždegimų galimybę (ir išties, pagėrus dar tik 1-ną mėnesį - kaip ir geriau), o ta 3-čioji pasakė-kad reik gimdyt, taip irgi sumažinčiau (kokiu tai būdu ) uždegimų galimybę. O dabar skaitau skaitau jūsų pasisakymus ir.... nebežinau nė ką daryti.... neramu, kad gali kuom tai kūdikiui atsiliepti (jį planuojam poros metų bėgyje)????? kaip čia dabar?
Ar klausyt gydytojų, kurios sako:"nealink savo gimdos uždegimais ir gerk KP" - ar bandyt kaip tai vis antibijotikais (nors nuo jų man jau bee..)
Gal kas dar dėl tokių pat priežaščių KP vartoja?
Sveikutės, aš penkis metus nešiojau paprastą spiralę, dabar ją pakeičiau į Mireną. Labai patogu, jokių šalutinių pojūčių.
Labas.Bandziau naudoti kontraceptikus , bet jie is tiesu turi salutini poveiki. As ne apie svorio priaugi. Nieko panasaus nebijau. Tiesiog blogai jauciuosi gerdama KT. Svaigsta galva, negaliu susikoncentruoti, praradau lytini aktyvuma. 3 savaites kentejusi nusprendziau niekada negrizti prie KT, bet mano vaikinas nori ,kad as vartociau KT. Jau 2 metus naudojam prezervatyvus. Visus ishbandem.Bet guma ir liks guma............................patarimai...?
viena žinau, kad iki ovuliacijos ir per ją tai tikrai daugaiu norisi(na bent jau man), o po to, kažkaip labiau abejinga tam reikalui. na man tokie organizmo pokyčiai patinka, vot tik pms.... , bet ir tą, žiūriu, kad įveikiu vitaminais. belieka pasitikėt prezervatyvais, kuriuos mes naudojam, bet tikrai nesu KT priešininkė, reiks kada pabandyt...
QUOTE(sannda @ 2005 07 08, 00:06)
aš ir pasimetusi tik bijau visai kito...
tai kas gali pasakyti, kiek tiesos tame, jog ilgai vartojus KT sunku pastoti?
tai kas gali pasakyti, kiek tiesos tame, jog ilgai vartojus KT sunku pastoti?
Dėl sunkumo pastoti - problemų kaip tik neturėtų būti, nes ir man gydytoja akcentavo, kad kaip tik nutraukus-labai greit pastojama, ir kad vien jau dėl šito poveikio daugeliui moterų gyd. skiria pagerti KP, tačiau reik nepamiršti (mano nuomone ) -kad po KP vartojimo reiktų bent mėnesį palaukti, kad organizmas šiek tiek atsistatytų, nes pvz. KP beveik neleidžia pasisavinti organizmui folio rūgšties, kuri yra gyvybiškai būtina vaisiui, taip pat vartojant KP moters organizmui pritrūksta geležies, B6 ir B12 vitaminų bei dar mangano gali pritrūkti. Dėl šių elementų trūkumo pastojus - tavo sveikata gali labai pablogėti, nes viską reiks "dalintis" Per tą mėnesį reiktų pagerti svarbių mikroelementų, ir viskas bus čiki dėl pastojimo (kas liečia tavo organizmą).
Bet va kiek KP kūdikiui atsilieps - to dar nelabai ir pati žinau
o kaip žinot, kada tiksliai ovuliacija vyksta? be temperatūros matavimo kitų būdų nėra?
QUOTE(Baltija @ 2005 07 10, 12:03)
o kaip žinot, kada tiksliai ovuliacija vyksta? be temperatūros matavimo kitų būdų nėra?
Pagal gleives... cia
QUOTE(Baltija @ 2005 07 10, 12:03)
yra - ovuliacijos testai, ovuliacijos nustatymas pagal seiles su ARBOR mikroskopu, gimdos kaklelio pozicijos stebėjimas, folikulų stebėjimas echoskopu (čia jau tik su gydytojo pagalba).
as naudoju ,,Mercilon", jokiu pykinimu, teplioniu ar galvos svaigimo nebuvo niekada, tik pastebejau, kad padidejo prakaitavimas. Kaip manot, ar gali padideti prakaitavimas nuo KT. Mane tai labai erzina
As naudoju KT Diane-35,esu patenkinta ir rami