Aš irgi ne vienerius metus naudojau KT, bet vėliau teko nutraukti, nes organizmas buvo pre jų labai pripratęs, todėl prasidėjo uždegimai . Todėl dabar nieko negeriu ir man labai gerai . O saugausi taip: nesantykiauju vaisingomis dienomis (nors girdėjau, kad tai irgi nepatikima, nes visokių bajerių būna).
Universitete tirėjau tokias Bioetikos paskaitas, tai jos labai pakeitė mano požiūrį į visokius tokius ir ne tik tokius dalykus. Dėstytojas yra pasakęs: "žmonės vaistus geria nuo kažkokios ligos, o nuo ko moterys geria KT? - nuo vaisingumo?"
Žiūrėkite moterys, kad begeriant KT nepranyktų jūsų vaisingumas ir tai labai aktualu toms, kurios yra dar negimdžiusios .
QUOTE(babouziuke @ 2005 06 15, 15:07)
......Universitete tirėjau tokias Bioetikos paskaitas, tai jos labai pakeitė mano požiūrį į visokius tokius ir ne tik tokius dalykus. Dėstytojas yra pasakęs: "žmonės vaistus geria nuo kažkokios ligos, o nuo ko moterys geria KT? - nuo vaisingumo?"
Žiūrėkite moterys, kad begeriant KT nepranyktų jūsų vaisingumas ir tai labai aktualu toms, kurios yra dar negimdžiusios .
Vien tokios paskaitos nepakeite mano poziurio i KT (as irgi tokias klausiau pas Norbekova), nes jos vienpusiskos, kitaip ir negaletu kalbeti, visgi dest. kunigas, o ka jie gali ismanyti apie musu moteru gyvenima kai ne vien daugintis norisi... Taigi, ju poziuris is vis, kad jokios kontr. priemones
Bet jei gali apsisaugoti vien tik stebėdama savo organizmą, pažindama jį geriau ir geriau tai kam ta chemija tada reikalinga? Aišku jei nori greitai, išgeri piliulę ir nesuki sau galvos, tai be abejo KT puikus pasirinkimas. Vartojau KT aštuonis metus, nepastojau. Dabar pusė metu nevartoju, irgi nepastojau..
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 16, 16:01)
Bet jei gali apsisaugoti vien tik stebėdama savo organizmą, pažindama jį geriau ir geriau tai kam ta chemija tada reikalinga?
Vien stebint save ir nenaudojant jokių apsaugos priemonių, o tik susilaikymą nuo santykių vaisingom dienom gali vis tiek užkibt. Ir kitas niuansėlis - gamtos taip patvarkyta, kad labiausiai norisi ir vyrus labiausiai trauki vaisingiausiomis dienomis....
Tas irgi tiesa. Ex kad taip radus aukso vidurį...
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 16, 15:01)
Bet jei gali apsisaugoti vien tik stebėdama savo organizmą, pažindama jį geriau ir geriau tai kam ta chemija tada reikalinga? Aišku jei nori greitai, išgeri piliulę ir nesuki sau galvos, tai be abejo KT puikus pasirinkimas. Vartojau KT aštuonis metus, nepastojau. Dabar pusė metu nevartoju, irgi nepastojau..
Neimanoma gerai pazinti savo organizmo Tarkim koki menesi tenka daugiau nervuotis, streso daugiau patiri, ir organizmas issibalansuoja. Daznai ir menesines del to gali veluoti. Todel paprasciau, imeti i save KT, ir viskas tikslu. Kad ir kaip man tas nepatiktu (chemija), bet bent jau tai nervu negadina
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 16, 15:01)
Ne visoms KT pakenkia, gal yra kitokiu priezasciu
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 17, 15:16)
Ne visoms KT pakenkia, gal yra kitokiu priezasciu
Tai, kad pakenkai dar neaišku. Tas ir baisiausia. Žinotum, kad pakenkia tam tikrais atvejais, būtų ramu, o dabar dažniausiai efektas nežinomas. Biškį papykina ar svaigsta galva..paberia, pakraujuoja vidury ciklo... O nuo ko? Tikrai ne be reikalo.. O maišymas su kitais vaistais.. O su alkoholiu ar cigaretemis.. Tai gali tik ant savo kailio išbandyti. Kad tik nebūtų ooops
Man tie KT tai visaj nepatinka. Net patys silpniausi,kaip pvz logest. Tos tabletės taip sumažina imunitetą, kad aš jas gerdama amžinai sergu anginomis (vieną kartą net 3 kartus iš eilės sirgau) , dėl to gydytojas išrašo antibiotikus, o ,kaip žinoma, su antibiotikais KT neverta gerti, nes poveikis sumažėja. ..Dar vargina kraujavimai tarp ciklo, krūtų padidėjęs jautrumas (kad net vaikščioti būna skauda), libido sumažėja , ir tt....
Pleistras irgi ne ką geresnis- jo kraštai pajuoduoja, atsilupinėja, ojei nešiojate pleistrą tarkim vasarą ant peties, pilvo ar nugaros ir mėgstate pasideginti, tai po pleistro nuėmimo liks baltas kvadratas
Todėl po ilgų eksperementų pasirinkome kombinaciją : Prezervatyvas + Pharmatex'as . Ši kombinacija kartu tikrai labai patikimai apsaugo, jokių problemų. O ir pharmatex'as tirkai mažiau kenkia sveikatai,nei KT....
Pleistras irgi ne ką geresnis- jo kraštai pajuoduoja, atsilupinėja, ojei nešiojate pleistrą tarkim vasarą ant peties, pilvo ar nugaros ir mėgstate pasideginti, tai po pleistro nuėmimo liks baltas kvadratas
Todėl po ilgų eksperementų pasirinkome kombinaciją : Prezervatyvas + Pharmatex'as . Ši kombinacija kartu tikrai labai patikimai apsaugo, jokių problemų. O ir pharmatex'as tirkai mažiau kenkia sveikatai,nei KT....
bent jau man ir keliom mano draugem KT vartojimo pasekoje atsirado mieliu grybelis, gana nem,alonus dalykas o be to ir vaikinukui atsileipe......
QUOTE(zuijkis @ 2005 06 23, 12:22)
bent jau man ir keliom mano draugem KT vartojimo pasekoje atsirado mieliu grybelis, gana nem,alonus dalykas o be to ir vaikinukui atsileipe......
tokie dalykai atsiranda, kai pasilpęs imunitetas. Man irgi buvo atsiradęs, kai ėmiau gert KT iškart po antibiotikų kurso. Bet tai sutvarkomas dalykas, baisiau, kad kokių ilgailaikių poveikių neliktų .