Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
anksčiau prabalsavau už KT, o dabar saugojamės prezervatyvais verysad.gif
Atsakyti
Baltija, o kodel pasikeite nuomone? Ar del internete prisiskaitytu baisumu? g.gif Ar paciai kazkokie salutiniai poveikiai atsirado?

Pati esu tokiu komediju apie pleistra internete priskaicius, kad kartais atrodo, kad juo raso 78 metu davatkos, kurios NIEEEEKO isvis nenusimano apie kontracepcija. Bet nusispjoviau... Isbandziau ant saves ir nenusivyliau. Zinoma, gydytojo rekomendacija niekada nepakenks (hm.. nors niekada nesakyk "niekada") tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ar spėjote kuri nors šiandien Delfyje perskaityti straipsnelį apie kontraceptines tabletes? Ten toks visai neblogas straipsniukas su naujausiais mokslininkų tyrimais apie dar viena atrastą neigiamą poveikį moters libido, galvojau dar duosiu perskaityti savo draugui, bet va cenzūra visdėlto pas mus dar labai veikia, nes straipsniukas jau išimtas mad.gif aišku tai suprantama, nes šitoks biznis užvestas su moterišklais kontraceptikais, ir visą galią, nors ir kaip gaila bebūtų, bet ima bapkės mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 05 30, 12:20)
Baltija, o kodel pasikeite nuomone? Ar del internete prisiskaitytu baisumu?  g.gif  Ar paciai kazkokie salutiniai poveikiai atsirado?

skaičiau ir internete ax.gif bet pati pajutau, tapau labai nervinga, pikta, mintys vos ne apie savižudybę aplankydavo, verkdavau kasdien dėl niekų verysad.gif ir noras dingęs buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 30 gegužės 2005 - 13:39
o as naudoju ir kontraceptikus ir dar partneri verciu prezervatyva uzsimauti, manau tada tikrai gauni 100 procentu apsauga bent jau nuo nestumo
Atsakyti
Eri, taip skaiciau ta straipsni. Bet tas tariamas atradimas yra anaiptol nenaujas. Seniai snekama apie tai. Bet manau, tai asmeniska. Nuo Regulono man ne tik kas sexo nesinorejo, bet ir gyventi nesinorejo. Bet nuo kitu tableciu, o siuo metu nuo pleistro, galiu drasiai teigti mano libido yra didesnis nei paprastai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 06 01, 14:28)
Eri, taip skaiciau ta straipsni. Bet tas tariamas atradimas yra anaiptol nenaujas. Seniai snekama apie tai. Bet manau, tai asmeniska. Nuo Regulono man ne tik kas sexo nesinorejo, bet ir gyventi nesinorejo. Bet nuo kitu tableciu, o siuo metu nuo pleistro, galiu drasiai teigti mano libido yra didesnis nei paprastai  ax.gif  blush2.gif

as 3m. naudoju kontraceptines Gracial, dariau karta pertrauka, ir sakiau sau pereisiu prie pleistro, bet ginekologes zodziai "patikima, bet su pleistru, dviem moterim jau teko daryti išvalyma"...
Se tau, kad nori, nepastebejo, kai kox krastelis atsilapojo ir pastojo. Ir vel suabejojau.Nors vilioja, tai, Zemze, kad sakai, jog libido yra didesnis nei paprastai, o as tuo pasidziaugti negaliu, gal tikrai del kontraceptiku?
Atsakyti
tai kur tų pleistrų pigiausiai galima nusipirkti?
Atsakyti
spalvota, pigiausi pleistrai, kiek pastebejau, yra Eurovaistinese apie 39Lt

danuter, jei gydytojas pasake, kad patikima, bet teko du valymus daryt, as tokia isvada darau, kad visgi pleistrai yra PATIKIMI, bet tos moterys, matyt, juos neteisingai naudojo cry.gif Reikia labai atidziai perskaityti, KAIP jie naudojami, kur tiksliai klijuojami... Del libido, tai velniai zino, ar tau del hormonu sumazejo, daug ka lemia ir pats gyvenimo budas, ir... pats vyras ax.gif Man libido iasugo, pradejus vartoti pleistra, nebutinai del pleistro tiesioginio poveikio. Tai gali buti nuo psichologinio zinojimo, kad galiu visada blush2.gif kad nereikia sukti galvos, ar po ranka yra prezervatyvas, ar man nevaisingos dienos...
Atsakyti
As cilesta kokius 8 metus vartojau su trumpom pertraukom. Jokio pašalinio poveikio nepastebėjau, svoris ir libido buvo labai normoje, tik pamąsčiau, nu kiek aš tos chemijos galiu gerti. kilogramais. Dabar nieko nebevartoju, noriu pastoti, žiūresim kaip gausis mirksiukas.gif

Girdėjau ir skaičiau apie vaisingų dienų nustatymą pagal seilių kristalizavimąsi. http://www.arborita....ile-days-LT.htm

Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 07, 23:02)
Girdėjau ir skaičiau apie vaisingų dienų nustatymą pagal seilių kristalizavimąsi. http://www.arborita....ile-days-LT.htm

Ką manote?

čia visa tema apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 08 birželio 2005 - 11:17
Oho, kiek vartojančių NLA doh.gif . Nu drąsuoliai... Vargšai vyrukų nervai...
Atsakyti