Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(namine @ 2005 04 15, 14:29)
Slyva, prisiminiau, ką man sesuo pasakojo apie žiedą...  Įsidėjusi žiedą po kelių dienų ji pajuto baisius skausmus kairėje krūtyje ir aplinkui. Sakė, jau norėjo tyrimus darytis, gal kas negerai, gal koks augliukas..., bet prisiminė žiedą  doh.gif , išsiėmė ir skausmai praėjo  ax.gif  Taigi toks buvo šalutinis poveikis.

Cia tai idomiai! Pirmakart girdziu... g.gif
Atsakyti
Na jei sneketi apie sesris tai pasikartosiu smile.gif Kazkur jau sakiau... Mano sesute irgi pabande ziedeli, tai kraujavo, kaip is kibiro. Pirmas menesis praejo normaliai, bet kai atejo menesiniu laikas, tai taip ir nesibaige tris savaites... doh.gif Tuomet ji vel grizo prie tableciu, o kai perkalbejau, pabande ir pleistra. ax.gif
Atsakyti
O kokia firma ta pleistra gamina?
Atsakyti
Pavadinimas EVRA. Bet jei vaistineje pasakysi, kad nori tiesiog kontraceptinio pleistro, tai vaistininke tikrai neklaus kokio, nes Evra kol kas vienintelis Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
mielos moterys, o ka manot pie SPIRALES ? kodel niekas nieko neraso apie jas ? mano zmona po gymdimo isidejo . seip tai patogu, bet tsirado pasalinis kvapas. Ar tai gali buti nuo jos ? ar uzdigimai gali buti nuo jos ?
Atsakyti
QUOTE(GERAS VYRAS @ 2005 05 03, 06:26)
mielos moterys, o ka manot pie SPIRALES ? kodel niekas nieko neraso apie jas ?  mano zmona po gymdimo isidejo . seip tai patogu, bet tsirado pasalinis kvapas. Ar tai gali buti nuo jos ?  ar uzdigimai gali buti nuo jos ?

Tu gal užklausk temoj kur apie spirales šneka.
Pvz.: http://www.supermama...hp?showtopic=58
Atsakyti
" thumbup.gif Nebijo vandens, saules, pirties ir kempines biggrin.gif
thumbup.gif Jis kuno spalvos ir nedidukas, del to beveik nematomas."

nu ka as zinau. mano drauge naudojo pleistra, bet kadangi daznai lankydavos baseine ir pirty, tai jis greit atsilipino. o kai atsilipina, tai berods kita reikia lipinti.. kai tiek daug jie kainuoja, tai tikrai nemanau, kad verta pirkt...
o del jo dydzio, tai jis toks "mazas" kad kur belipintum, visvien matos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherub: 05 gegužės 2005 - 14:56
Ne, nu man keista, kai merginos drastiskai teigia, kad tas ar anas yra blogai, nes "mano drauge isbande"... g.gif Na mano mociute man sako, kad sexas iki vedybu yra nuodeme. Jai tai nuodeme. Bet nereiskia, kad ir man nuodeme.
Na, nezinau, kaip kitos, bet as esu linkusi dalykus isbandyti pati...

Cherub, del pleistro dydzio - juk ji galima klijuoti ir ten, kur nesimato (pvz.ant uzpakaliuko) smile.gif Nors ant manes to pleistro ir taip beveik nesimato (odos spalva panasi). Ant juodaodes tai metytusi beabejo brunette.gif
Atsakyti
Aš geriu kontraceptines tabletes ir kol kas (tfu tfu tfu tongue.gif ) esu jomis patenkinta.
Atsakyti
gal kas naudojat kontraceptini zieda.pamaciau naujove,idomu pasidare,gal verta ismegint?kam idomu galit paskaityti www.ziedas.lt ax.gif
Atsakyti
Jau esu anksciau sakius, kad mano sesute isbande sia naujove, ir tris savaites kraujavo ir alpo... cry.gif O tuo taru as pleistra uzsiklijavau. Dabar ir ji nesioja. Gal cia ta reakcija buvo isskirtinis atvejis, bet kadangi ji mano sesuo, ir genai musu panasus, tai tikrai ziedo nenaudociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 05 29, 14:13)
Jau esu anksciau sakius, kad mano sesute isbande sia naujove, ir tris savaites kraujavo ir alpo...  cry.gif  O tuo taru as pleistra uzsiklijavau. Dabar ir ji nesioja. Gal cia ta reakcija buvo isskirtinis atvejis, bet kadangi ji mano sesuo, ir genai musu panasus, tai tikrai ziedo nenaudociau  schmoll.gif

nu sakes,ir taip gali buti? g.gif reikes su gydytoja pasikonsultuoti blink.gif
Atsakyti