Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Zemze @ 2005 03 30, 08:25)
Westa,

O nera pojucio, kad nesioji svetimkuni? blink.gif  Na ne fiziskai, o psichologiskai, kad vat kazkas nuolat yra tavo kune...

As jau beveik metai su Mirena. Jokiu pojuciu apie svetimkunius (nors dantuka protezuota jau 8 metai jauciu kasdien). Bijojau, kad ir Mirena jausiu, bet nieko nejauciu nei psichologiskai nei fiziskai. Esu itin patenkinta ja. Jokiu skausmu per menstruacijas, jokio kraujavimo, tik patepliojimas, jokio svorio kilimo, jokio potraukio sumazejimo (gal net padidejo wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 03 31, 11:30)
biggrin.gif  Zinai, Paule, nu jau prezervatyvas atrodo saugiau ir but negali. Tiksliau atroDE, o kai pradejau pleistra baudot, toks jausmas, kad apsauga manp kraojyje, visame kune, jauciuos tokia saugi saugi  biggrin.gif  clap_1.gif
Kai pagalvoju apie prezervatyvus, man jie irgi atrodo kazkokie... tokie... na dideli ir nizgrabni biggrin.gif

Aha, prezervatyvas patikimas iki tol, kol neplysta smile.gif As tik kokiems trims menesiukams pertrauleke pasidarysiu nuo KT o tada jau ir vel zadu but saugi saugi biggrin.gif O kiek tas pleistras kainuoja?! Apie 40 Lt, ar as sapnuoju?! g.gif
Atsakyti
Paule,
siuo metu pleistras kainuoja palei 38 Lt, bet zada pigti thumbup.gif drinks_cheers.gif

Kai pradejau naudoti, galvojau "nu ***** vis gi brangoka", bet kai pripranti prie pleistro, tai gali moketi ir daugiau smile.gif Aisku, neduokdie biggrin.gif
Atsakyti
Tai as dar menesiuka kita palauksiu, gal jis ims ir atpigs per ta laika g.gif
Nors jei jis toks geras ir patikimas, tai tikrai negaila tu pinigeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 04, 19:33)
Paule,
siuo metu pleistras kainuoja palei 38 Lt, bet zada pigti  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Kai pradejau naudoti, galvojau "nu ***** vis gi brangoka", bet kai pripranti prie pleistro, tai gali moketi ir daugiau  smile.gif  Aisku, neduokdie  biggrin.gif

O kur tu čia tokį pigų radai? Aš tai moku 43lt.
Atsakyti
Hmmm g.gif nenaudoju nes negaliu g.gif va 4 mėn naudojau tablėtes bet nuoju tik miegot traukė ypač rytais , paskui įsidėjau spyralė blogai buvo cry.gif kraujavau ir labai jau skaudėdavo išnešojau gal 1,5metų paskui išsiėmiau paskui buvau susileidus vaistus nuo pastojimo tie vaistai 3 mėn o po trėjų mėnesiu mėnesines prapuola , bet ir tai negalėjau naudoti nes labai miegot traukė jei 6 valanda rye atsikėli iki 10valandu ryto žvali energinka o vėliau vėl jaučiausi nuvargusi cry.gif tai dabar nieko nenaudoju ir gerai jaučiuosi . tongue.gif na o jei reik tai smileysex.gif biggrin.gif saugomes gi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
gote,

daug kam jau sakiau, pasakysiu ir tau - pamegink kontraceptini pleistriuka. Kankinancios problemos turetu isnykti del mazo hormonu kiekio tolygiai issiskiriancio i tavo krauja. Ir jis tinka daugeliui moteru (na ne taip, kaip tabletes). Pabandyti verta ir del patogumo mirksiukas.gif

Ps. kitasyk nerasyk lietuvisku sriftu, nes... g.gif g.gif Na supranti... neisizeisk, as nepiktai 4u.gif
Atsakyti
Geriu kontraceptines, bet laaabai noriu isbandyti zieda!
Atsakyti
tabletes dry.gif su nepageidaujamais šalutiniais poveikiais verysad.gif
Atsakyti
Baltija,

nebutinai turi buti salut. poveikis. Jei tabletes netinka, tai buna. Man pvz. idealiai netiko jokios tabletes, o apie pleistra internete galima irgi prisiskaityt nebutu dalyku, bet pabandziau ir... OPA! biggrin.gif Idealiai tiko thumbup.gif Vienoms gali tikti, tai kas kitoms ligas gali sukelti...
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 14, 12:46)
Baltija,

nebutinai turi buti salut. poveikis. Jei tabletes netinka, tai buna. Man pvz. idealiai netiko jokios tabletes, o apie pleistra internete galima irgi prisiskaityt nebutu dalyku, bet pabandziau ir... OPA!  biggrin.gif  Idealiai tiko  thumbup.gif  Vienoms gali tikti, tai kas kitoms ligas gali sukelti...

man šalutinis poveikis tik vienas - nuotaika kaita vos ne kas 15 minučių, pikta visa esu, depresija kažkokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 12, 21:16)
Geriu kontraceptines, bet laaabai noriu isbandyti zieda!

Slyva, prisiminiau, ką man sesuo pasakojo apie žiedą... Įsidėjusi žiedą po kelių dienų ji pajuto baisius skausmus kairėje krūtyje ir aplinkui. Sakė, jau norėjo tyrimus darytis, gal kas negerai, gal koks augliukas..., bet prisiminė žiedą doh.gif , išsiėmė ir skausmai praėjo ax.gif Taigi toks buvo šalutinis poveikis.
Atsakyti