Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 24, 14:40)
Mes naudojamės tik prezervatyvais.
Kontraceptikų nenoriu, nes galiu sustorėti. Pleistro nebandžiau dar.
Beje, viena mano draugė saugojosi nutrauktu lytiniu aktu.Ir...pastojo. Žodžiu, tragiška situacija jai buvo.

mano tokia pat nuomone ir drauges patirtis ax.gif
Atsakyti
Dobsiuk,

Netgi priesingai rolleyes.gif Gerdama tabletes sportavau, kad svoris neaugtu, bet visad buvau ant ribos, celiulitas matesi, o kai pradejau pleistra naudoti, nukrito 5 kilai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 03 25, 12:23)
Dobsiuk,

Netgi priesingai rolleyes.gif  Gerdama tabletes sportavau, kad svoris neaugtu, bet visad buvau ant ribos, celiulitas matesi, o kai pradejau pleistra naudoti, nukrito 5 kilai  thumbup.gif

Papasakok, kai pleistras naudojamas. Nelabai daug apie tai zinau blush2.gif
Atsakyti
Ilgą laiką gėriau KT, bet arsibodo jų šalutinis poveikis (pastorėjau schmoll.gif , sumažėjo noras schmoll.gif ir kiti navarotai)
Dabar draugaujame su guminukais thumbup.gif
Ne pats idealiausias variantas, bet vis tiek thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2005 03 25, 13:09)
Papasakok, kai pleistras naudojamas. Nelabai daug apie tai zinau  blush2.gif

pažiūrėk žemiau temose - visa ilga tema apie pleistrus yra.
Atsakyti
QUOTE(jurgitat @ 2005 03 25, 13:09)
Papasakok, kai pleistras naudojamas. Nelabai daug apie tai zinau  blush2.gif

Apie kontraceptinį pleistrą
http://www.supermama...?showtopic=5125
Atsakyti
Aš tai gėriau KT, bet mečiau, tai šiuo metu guminukais pasitikim, o ateityje žadu irgi pleistrą naudoti tik reikia daugiau apie jį pasidomėti rolleyes.gif
Atsakyti
Busimoms pleistrininkems! smile.gif

Jei norite smolkios info apie pleistra, galit ja rasti www.kontracepcija.lt (superinis saitukas, galima ten kazkokiam daktarui klausimus siusti) smile.gif

O pagrindiniai dalykai apie pleistra tai butu sie:
thumbup.gif Keiciamas tik kas savaite
thumbup.gif Hormonai patenka tiesiai i kraujotaka, del to nekenkia skrandziui, inkstams, kepenims...
thumbup.gif Nebijo vandens, saules, pirties ir kempines biggrin.gif
thumbup.gif Jis kuno spalvos ir nedidukas, del to beveik nematomas.
thumbup.gif Neturi jokiu salutiniu poveikiu (na bent jau man)

Ir tikrai nebus va taip --> nestuke.gif

Atsakyti
isidejau Mirena, tai dabar ziuresim 4u.gif
Atsakyti
Westa,

O nera pojucio, kad nesioji svetimkuni? blink.gif Na ne fiziskai, o psichologiskai, kad vat kazkas nuolat yra tavo kune...
Atsakyti
As ilga laika geriau KT, bet reikia gi kazkada imt ir padaryt pertrauka... g.gif Tai emiau viena grazia diena (kai tik baigiau gert pakuote!) ir pasakiau sau (nu dar ir antraja puse ispejau tongue.gif ), kad VISKAS!!! Nuo siol jokiu tableciu! Kol kas naudojames guminukais, ir visai thumbup.gif Bet ateity tai zadu pleistra vartot. Guminukai man nelabai patikimai atrodo! schmoll.gif
Atsakyti
biggrin.gif Zinai, Paule, nu jau prezervatyvas atrodo saugiau ir but negali. Tiksliau atroDE, o kai pradejau pleistra baudot, toks jausmas, kad apsauga manp kraojyje, visame kune, jauciuos tokia saugi saugi biggrin.gif clap_1.gif
Kai pagalvoju apie prezervatyvus, man jie irgi atrodo kazkokie... tokie... na dideli ir nizgrabni biggrin.gif
Atsakyti