Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

mes gruodzio 15 papuosiam, o sausio 15 nupuosiam biggrin.gif
Atsakyti
Manau reiktu puosti eglute likus 1-2sav.iki kaledu thumbup.gif
Atsakyti
Savaite iki kaledu
Atsakyti
Uzdegam kaledines lempas ant palangiu pirma advento sekamdieni .(taip priimta Svedijoj,kur db gyvename) Man grazu,tai ir mes neatsiliekam biggrin.gif Siaip,namus siek tiek papuosiu likus,kokiom 2 savaitem iki Kaledu,o eglute puosiam gruodzio 23-24 d. smile.gif
Atsakyti
Namuose - tik Kūčių dieną, ne anksčiau. O darbe - maždaug 2 savaitės iki Kalėdų, kai visi pradeda puoštis/ruoštis.
Atsakyti
Tradicijos kažkokios neturim kada puošti ir kada nupuošti, kaip mano mama biggrin.gif Kuriai šventės tęsiasi visą mėnesį doh.gif biggrin.gif
Bet galvoju apie gruodžio vidurį.. Turbūt 15 kokią pradėsim puoštis ruoštis, o nupuošim per tris karalius, nes paskui gali nelikti laiko kada tvarkytis, nes lelytė gali pasirodyt, gi mažyliai mėgsta netikėtumus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
As tai vos sulaukiu gruodzio pradzios, pirma savaite puosiu namus ir eglute biggrin.gif Man papuosti namai jaukesni, linksmesni, nuotaika pagereja iskart thumbup.gif
Atsakyti
gruodžio vidurį puošiam, o per tris karalius nupuošiam smile.gif
Atsakyti
Kadangi vidurinelio gimimo diena yra gruodzio 18d., tai eglute puosiam likus kelioms dienoms iki jo gimtadienio. smile.gif Musiskiai be galo laukia eglutes puosimo, jau ir dabar neduoda ramybes, kada gi tos Kaledos ir kada puosim eglute. biggrin.gif
Atsakyti
Eglutę puošiame kelias dienas, kartais savaitę iki Kūčių. O šiaip namus pradedame puoštis gruodį, po truputį įgyvendindami savo idėjas. Paprastai puošiame savo rankų dirbiniais. Pvz. praeitais metais su vyresnėliu padarėme daug įvairių modelių snaigių-susiuvamų, suklijuojamų ar šiaip tiesiog karpomų.
Atsakyti
Na va, ir man jau prasidėjo Kalėdų karštinė - reikia dovanų sąrašo, reikia sugalvoti, kaip namus papuošti...Ir daug daug visko....:-)
Namus dažniausiai puošiame prieš savaitę iki Kūčių, o eglutę - dieną prieš Kūčias, arba Kūčių dieną...:-)
Atsakyti
Aš tradiciškai- pirmą druodžio sekmadienį, nei anksčiau, nei vėliau biggrin.gif
Atsakyti