Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 11 29, 11:40)
Pas mane keli papuosimai nuo kaledu liko visiems metams  doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif koki?
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 11 29, 13:42)

Na ne eglute lotuliukas.gif

Apelsinu riekelemis puosiau virtuve, tokias girliandas padariau.. Tai grazu, kam nuimti ir palikau. O kelias snaiges netycia palikom, po keliu menesiu tik pamatem ir taip pasiliko.. lotuliukas.gif
Atsakyti
as pernai ir uzpernai ruosiausi pirmaji gruodzio savaitgali, tikrai tas menuo neprailgsta, dar nuo pernai like yra papuosimu, vakarop ikelsiu i neta, man malonu kuo anksciau pradeti ruostis, juk laikas taip greitai bega..symet kadangi nera sniego, tai namie stengsiuosi kuo daugiau dirbtinio isgauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 11 29, 18:40)
Pas mane keli papuosimai nuo kaledu liko visiems metams  doh.gif  lotuliukas.gif
Pradesiu puosti nuo menesio vidurio. ax.gif

pas mane taip pat keli papuosimai yra uzsilike stoveti nuo praitu metu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2011 11 29, 20:44)
as pernai ir uzpernai ruosiausi pirmaji gruodzio savaitgali, tikrai tas menuo neprailgsta, dar nuo pernai like yra papuosimu, vakarop ikelsiu i neta, man malonu kuo anksciau pradeti ruostis, juk laikas taip greitai bega..symet kadangi nera sniego, tai namie stengsiuosi kuo daugiau dirbtinio isgauti lotuliukas.gif

thumbup.gif ir man malonu kuo anksciau pradeti ruostis , ir ka tu namie darai su tuo dirbtiniu sniegeliu? g.gif
Atsakyti
Vaikas jau dabar praso kad puostumem egle, bet man dar nesinori ko gero palauksim menesio vidurio smile.gif
Atsakyti
Man gruodzio 1 puiki proga papuosti namus, noriu dziaugtis siuo stebuklingu laiku kuo ilgiau, juk tik karta metuose visur sitaip grazu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2011 12 01, 19:26)
Man gruodzio 1 puiki proga papuosti namus, noriu dziaugtis siuo stebuklingu laiku kuo ilgiau, juk tik karta metuose visur sitaip grazu.  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
juk tik karta metuose visur sitaip grazu.  wub.gif

drinks_cheers.gif bet vistiek palauksiu dar sekancio savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
Su MB puosiame namus kelias dienas iki Kuciu.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2011 11 29, 14:55)
pas mane taip pat keli papuosimai yra uzsilike stoveti nuo praitu metu  lotuliukas.gif
Papildyta:

Ir pas mane blush2.gif
Kai sukabinom burbulus ant karnizų galų, taip ir liko. Na, jie tokie aksominiai, prie užuolaidų tiko. Tai taip ir liko blush2.gif
Papildyta:
Man gruodzio 1 puiki proga papuosti namus, noriu dziaugtis siuo stebuklingu laiku kuo ilgiau, juk tik karta metuose visur sitaip grazu.  wub.gif

Sakot, puošiam? Aš tai neapsisprendžiu, bet jau lyg norėčiau į langus girliandas susikabint. Kai taip niūru - man šviesos norisi ax.gif Visa kita, manau, dar palauks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 02 gruodžio 2011 - 11:53
Aš tokia žiauriai senamadiška šiuo klausimu. Namai puošiami gruodžio 23-24 dienomis. Nebent kai dukrytė paaugs tai gal ir išprašys truputį anksčiau.
Kai miestas, parduotuvės puošiasi tai laaabai patinka, patinka tas mirgėjimas, šurmulys... o savo naminį pasaulėlį noriu išlaikyt sau ir šeimai be to rėksmingo deklaravimo AŠ ŠVENČIU! Juk šventės yra lygiai tiek, kiek ji mano širdy...
Atsakyti
Aš pati tai puoščiau iki Kalėdų likus kokiai savaitei, bet kol kas gyvenu su tėvais, tai jiems atrodo, kad per anksti schmoll.gif tai puošiame likus vienai dienai iki Kūčių o kartais per pačias Kūčias 000059.gif
Atsakyti