Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

QUOTE(rimmuske @ 2011 11 24, 15:19)
kaune jau kita sekmadieni eglutes izebimas,ekologiska eglute bus is plasmasiniu bonku smile.gif man eglute mieste gyva graziau atroda negu su visokom nesamonem,

viduj bus tikra. Nekantrauju pamatyti, pastaruosius kelis metus Kauno eglė man buvo pati gražiausia.
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 24, 19:18)
viduj bus tikra. Nekantrauju pamatyti, pastaruosius kelis metus Kauno eglė man buvo pati gražiausia.

tai kaune pacia graziausia eglute ir isrenka smile.gif
Atsakyti
Ruosiuosi puosti gruodzio pirmaji savaitgali, nors antroji puse biskiuka kreivokai ziuri, bet jam jau yra liepta parnesti visas puosmenas is rusio smile.gif man labai patinka sventine laukimo nuotaika, kai namai jau sako kad tuoj tuoj bus graziausia metu ir seimos svente, ech man taip patinka laukti blush2.gif
Atsakyti
Mes tai su MB vis laiko neturim, tai pasipuosiam Kuciu diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2011 11 25, 14:37)
Ruosiuosi puosti gruodzio pirmaji savaitgali, nors antroji puse biskiuka kreivokai ziuri, bet jam jau yra liepta parnesti visas puosmenas is rusio smile.gif man labai patinka sventine laukimo nuotaika, kai namai jau sako kad tuoj tuoj bus graziausia metu ir seimos svente, ech man taip patinka laukti  blush2.gif

as taip pat:)
Atsakyti
as planuoju 15diena puost, jeigu nebusiu po darbo pavargus
Atsakyti
Aš planuoju jau šį savaitgalį pamažu , po truputį puoštis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2011 11 28, 14:32)
Aš planuoju jau šį savaitgalį pamažu , po truputį puoštis blush2.gif

Oho kaip anksti ax.gif
Atsakyti
as jau daugmaz pasipuosiau 4u.gif

bet pas mane visi namai aplink apkarstyti is vidaus ir is isores lemputem ir kitokiais sviesuliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 28, 13:55)
Oho kaip anksti  ax.gif

Nemanau , kad labai anksti , nes paskui nebespėju aš biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
puosim namus ne anksciau kaip gruodzio 10-15d,ir tai daugiau del dukrytes,nes visiskai nesijaucia man kolkas jokios sventines nuotaikos ar kazko tokio.Nors miestas jau ispuostas,ir iziebtas,ir vitrinose,parduotuvese mirgu margu doh.gif
Atsakyti
Pas mane keli papuosimai nuo kaledu liko visiems metams doh.gif lotuliukas.gif
Pradesiu puosti nuo menesio vidurio. ax.gif
Atsakyti