QUOTE(vaileta @ 2008 02 20, 16:30)
taip apie elektrine eina kalba ir visa tiesa cia... nusibraizes visas pavirsius... idomu su kokia stebuklingu skudureliu su gremztuku valai? Reiketu jei perduoti apie toki...
niekas nera stebuklingas- gremztuku pilna ,,senukuose" ir kt. panasiose parduotuvese, o pas mane tai kartu su kaitlente prideta buvo.kaip su juo imanoma subraizyti - nelabai isivaizduoju, todel, kad jei laiku keiciami peiliukai, tai jie priglunda 100% prie pavirsiaus, na, ir tiesiog fiziskai neimanoma ibrezti.kitas reikalas- jei svilesiai ,,parauginami" truputi per ilgai (as stengiuosi valyti, kai virykle dar vos silta buna), tada jie sudziuva, tuomet nebeiseina to peiliuko graziai priglausti, ir tada kampu imanoma ir ibrezti.kadangi visko pasitaiko, pas mane yra keli tokia ibrezimai- gal kokie 3... Bet kai virykle svari, ju plika akimi tikrai nesimato ir apskritai labai jau jie ,,buitiniai" ir nezymus.Valikli esu atradusi man pati pati geriausia- T.philips ,,Cera-fix", buteliukas su zydru kamsteliu, kainuoja apie 10Lt. Tai jo uzpilti ant svilesiu, isteplioti virtuvinio ranksluoscio pagalba, galima lukteleti, kol nuo jo svilesisi suminkstes, ir tada su tuo peiliuku -vins du, ir nuskusti.Po to- nusluostyti ir pablizginti virtuviniu popierium.
O kai svilesiu nera, tiesiog siaip pavalyti- tai valau tik su paprastu virtuviniu popierium ir lasu to valiklio.