QUOTE(Macarena @ 2008 01 29, 10:09)
Zinau zinau. Ten siaip geros kainos, bet man labai tie pardavejai konsultantai nepatiko. KAzkokie pasikele, ar kokie, nemoku paaiskinti, nemaloniai bendrauja. As paklausiau, kas per firma NEff, tai geriau buciau neklaususi, nes is atsakymo pasijutau, tarsi is kokio akmens amziaus buciau
O siaip mes vis tik jau uzsisakem is "technikanamams", tai nuo Laumartos kainu skirtumas gavosi 3000 musu naudai.
Beje, vis tik uzsisakem ta Siemens orkaite, kur pati isvaziuoja kaip vagonas, o ne atsilenkia tradiciskai...ikalbejo vyras, tai nezinau, ar cia klaida, ar bus labai jau patogu
su tais pardavejais ir man tas pats buvo, bet vienas malonesni (nors is isvaizdos beveik vienodi)
As lauksiu is "technikanamams" atsakymo, paziuresiu ka pasiulys. Atrodo, Laumarta is vokieciu veza (pagal katalogus ir numerius taip atrodo), o kaip cia, nors istikruju- koks skirtiumas...
Dar noriu paklaust
O kas cia per kurpati isvaziuoja kaip vagonas" Cia tie teleskopiniai begiai ar per sona atsidaro durys, dabar as, kaip is kokio akmens amziaus buciau
(koks modelis) O i ka ziurejai, kai rinkaisi orkaite, nes as nezinau ko noriu, nes nezinau ko reikia
Turiu paprasta su griliu ir iesmu (kuriu per 13 metu nebuvau ijungus) rusiska ir man ji
Oten ka issiaiskint- pati supratai