O tai tie riebalu filtrai gal ir del kvapu? Ar cia jau kas kita
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2008 01 23, 14:21)
Riebalų filtro paskirtis - apsaugoti ventiliatorių nuo apsinešimo riebalais, kadangi prie jo yra labai sunkus priėjimas, tai paprastai nusivalyti neišeis. Jis uždedamas tik kepant mėsą, vištą ir t.t Pavyzdžiui kepant pyragus jis nededamas. Jei šiuos dalykus kepsite folijoje arba kepimo rankovėse, tai filtras kaip ir nereikalingas. Beje jį galima užsisakyti atskirai, tik va kiek kainuoja tai nežinau . Pas mane senesnis modelis AEG, tai filtro irgi nebuvo. O gal galima pas Donatą ir Moniką užsisakyti??
Papildyta:
Tai kepimo programos yra standartinės visose orkaitėse - apatinis kaitinimas, viršutinis kaitinimas, karštas oras, grilius (dar kažkokios nepamenu) ir visų šitų programų pamaišymai. Jei akcentuoja, kad daugiau programų, tai reiškia daugiau pamaišymų. Šiaip nemanau, kad kaina labai nuo to priklausytų. Šeimininkės ne pačios susigalvoja ką su tom programom veikti, o perskaito rekomendacijas instrukcijoj. Pvz. apkepam apatinis+viršutinis kaitinimas, picai atrodo tik apatinis, grilis +karštas oras jei mėsą nori apskrudinti, jei troškiniai dar kitaip, jei džiovinsi pvz grybus (aš tai tikrai tuo neužsiimu ) dar kitaip, konservavimui dar kitaip. Viskas surašyta ten su piešinukais, tai kad nebijok, tikrai žinosi ką daryti Beto standartiniams dalykams ten yra surašyta net kiek minučių ir kokioj temp. kept. Beje aš čia kalbu apie AEG, kaip kitose nežinau..
P.S. kugeliui manau 'karštas oras' tikrai netinka, labiau apatinis +viršutinis kaitinimas.
Papildyta:
Tai kepimo programos yra standartinės visose orkaitėse - apatinis kaitinimas, viršutinis kaitinimas, karštas oras, grilius (dar kažkokios nepamenu) ir visų šitų programų pamaišymai. Jei akcentuoja, kad daugiau programų, tai reiškia daugiau pamaišymų. Šiaip nemanau, kad kaina labai nuo to priklausytų. Šeimininkės ne pačios susigalvoja ką su tom programom veikti, o perskaito rekomendacijas instrukcijoj. Pvz. apkepam apatinis+viršutinis kaitinimas, picai atrodo tik apatinis, grilis +karštas oras jei mėsą nori apskrudinti, jei troškiniai dar kitaip, jei džiovinsi pvz grybus (aš tai tikrai tuo neužsiimu ) dar kitaip, konservavimui dar kitaip. Viskas surašyta ten su piešinukais, tai kad nebijok, tikrai žinosi ką daryti Beto standartiniams dalykams ten yra surašyta net kiek minučių ir kokioj temp. kept. Beje aš čia kalbu apie AEG, kaip kitose nežinau..
P.S. kugeliui manau 'karštas oras' tikrai netinka, labiau apatinis +viršutinis kaitinimas.
as turejau omeny ne tik apie tas progr, kurios prie jungiklio (ten yra ir picai, ir kaitinimas is apac, virsaus, ir kt standartines atskirai), bet ir apie progr, kuria ijungus gal stebuklingai vista iskepa?