Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

Sensorinis valdymas rizikingesnis. Juk tai elektronika, kuri gali sugesti (pvz. issitrinti valdymo programa) ir labai sudetinga taisyti.

Pati neseniai iekojau ir apsistojau ties AEG kaitlente ir virykle- tiko ir funkcijos, ir isvaizda, be to rinkausi mechanine. beje toks pastebejimas, kad sensorines pigesnes uz mechanines, gal tame irgi yra priezastis (geresnes, paklausesne, patvaresnes?).
Zinoma, cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Na sensorine tai tikrai brangesne ir zymiai, nebent ne visos funkcijos, pvz. nera laikmacio ir t.t. Ziurejau ir as AEG, tai tikrai skirtumas yra, o patys pardavejai sako, kad tikrai jokiu bedu. Tik vienintelis reikalavimas, kad nebutu itampos suoliu.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 07 25, 12:14)
Sensorinis valdymas rizikingesnis. Juk tai elektronika, kuri gali sugesti (pvz. issitrinti valdymo programa) ir labai sudetinga taisyti.

Pati neseniai iekojau ir apsistojau ties AEG kaitlente ir virykle- tiko ir funkcijos, ir isvaizda, be to rinkausi mechanine. beje toks pastebejimas, kad sensorines pigesnes uz mechanines, gal tame irgi yra priezastis (geresnes, paklausesne, patvaresnes?).
Zinoma, cia tik mano nuomone.

Na pasakei naujieną blink.gif Kiek aš ieškojau, tai sensorius tikrai brangesnis už mechaniką. Na bet aš tikrai nesiginčiju - gal tu taip radai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2005 07 25, 12:25)
Na sensorine tai tikrai brangesne ir zymiai, nebent ne visos funkcijos, pvz. nera laikmacio ir t.t. Ziurejau ir as AEG, tai tikrai skirtumas yra, o patys pardavejai sako, kad tikrai jokiu bedu. Tik vienintelis reikalavimas, kad nebutu itampos suoliu.

O tai kaip būt garantuotam, kad tų šuolių nebus? Jei gyveni daugiabuty, tai kas žino, kas gali nutikt su ta įtampa:hm Tai gal kokį ,,lygintuvą" verta pasijungt? Yra lyg ir kažkas tokio g.gif
Atsakyti
Paklausiau parduotuveje, sake reikia issikviesti is elektros tinklu, jie ismatuoja ir tada islygina kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2005 07 26, 12:26)
Paklausiau parduotuveje, sake reikia issikviesti is elektros tinklu, jie ismatuoja ir tada islygina kazkaip.

Na pas mane nėra super lygi įtampa, bet kol kas jokių nusiskundimų neturiu. Be to kažkoks svyravimas yra leistinas. Esu girdėjus, kad elektroninėms skalbimo mašinoms įtampos stiprus šokinėjimas kenkia. Pirmiausia todėl, kad "pameta" užprogramuotą programą.
O jei išties yra dideli įtampos šuoliai, ties įvadu rodos g.gif statosi srovės lygintuvai. Kas tą daro ir kiek tai kainuoja nežinau.
Atsakyti
gal kas gali paaiskinti kas tai yra elektroninis temperaturos palaikymas? , beja ruosiuosi pirkti AEG B5701-4m, gal galit issifruoti ka kiekvienas skaicius reiskia?smile.gif zinau tik kad b klase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xedotetis @ 2005 10 09, 19:50)
gal kas gali paaiskinti kas tai yra elektroninis temperaturos palaikymas? , beja ruosiuosi pirkti AEG B5701-4m, gal galit issifruoti ka kiekvienas skaicius reiskia?smile.gif zinau tik kad b klase smile.gif

Nu kad ne visai g.gif B reiškia, kad orkaitė savarankiška, o E - jungiama su kaitlente mirksiukas.gif
Klasę reiškia pirmas skaitmuo. Aukščiausia -9, žemyn-prastyn g.gif Bet 5 nėra blogai mirksiukas.gif 9-6 klasės - tai visokios mandros indukcinės orkaitės, su visokiom ten bangom ir spinduliais... O iš mums įprastų - 5-3 klasės.
Kitų skaičių nežinau - nesidomėjau g.gif
Beje mano tokia pat orkaitė, tik priklausoma (E5701-4M) mirksiukas.gif Bet neišpakuota stovi, nes baldų virtuvėj dar nėr doh.gif
Atsakyti
jei yra galimybe-tik dujine,,,,,,,,,pas mus daugiaausktis, tai ta elektrine orkaite kaip zveris
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Iškilo dilema: elektros tarifus turime pagal elektrinę viryklę. Dabar vedamės dujas (šildymui). Ir va iškilo klausimas, kokią viryklę vis dėlto statyti?
Elektrinė, kiek žinau, lengviau valosi ir mažiau vargo su ja. Bet ar nuosavam name nereikia kažkokių papildomų elektros instaliacijų? g.gif
Kiek kalbėjau su išmanančiais žmonėmis, reiktų tiesti naują kabelį (storesnį) būtent dėl viryklės. Kita vertus, kad pajungtų dujinę viryklę, per visą virtuvę nuo katilo išvedžios vamzdelius, kurie grožio irgi nepriduos.
Dėl pačios viryklės kainos - dujų atvedimas ir pajungimas būtent viryklei kainuotų apie 700 lt. Elektros kabelis - net neįsivaizduoju, bet manau, kad ko gero pigiau. Bet tas skirtumas susilygintų perkant pačią viryklę - juk elektrinės brangesnės.
Taigi, "garsiai" išdėsčiau visus skirtumus, kuriuos matau (gal jų yra daugiau? g.gif ), ir "tas ant to" išeina - dabar belieka klausimas, kuria naudotis pigiau ir prižiūrėti paprasčiau? g.gif Orkaitę šiaip ar taip imsime elektrinę, taigi klausimas tik dėl kaitlentės smile.gif
Atsakyti
O tu imk kombinuota, kur dvi yra elektrines, o kitos dujines ir nebus problemu. Ypac gerai, kai dings elektra

Atsakyti
Mes irgi panasia dilema kazkada sprendeme..

Tai vis del to pasirinkome elektrine kaitlente ir orkaite. Norejome kaitlentes dujines ,o orkaites elektrines, bet labaaaai jau brangu ir reikejo spec. uzsakineti jei norejome tik virsaus dujinio.
O kas buvo parduotuvese tai nelabai grazu...tie senoviniai deginkliai ir t.t

Beje kiek zinau elektrine orkaite geriau kepa ir t.t O elektrine kaitlente graziau..jeigu rinksites lygia, graziai smile.gif

P.S Girdejau kad dujos brags nuo kitu metu 20-30%
Atsakyti