QUOTE
Teko keleta metu dirbti su profesionalia virtuves technika - t.y. iranga skirta pramoninems virtuvems (restoranams, kareivinems ir pan.). Nusivyliau Zanussi (beje tai paciai grupei priklauso ir Electrolux). Toks elementarus pavyzdys - moteriske nese Zanussi firmini inda su karstu padazu ir benesant nutruko rankena, visa laime, kad nedaug nusidegino, bet dirbt kuri laika negalejo. Pagalvokit, kaip galima pasitiket elektronika ir pan. dalykais, montuojamais toje irangoje, jei elementarios rankenos nesugeba gerai pagaminti.
Turiu pastebėti, kad tai pačiai grupei priklauso ir AEG, o ji viena geresnių firmų (aišku, po Miele). Taigi, reikia žiūrėti, ką perki. Beje, kiek teko domėtis, Zanussi viryklės daugiausia gaminamos Rumunijoje. Taigi, galvokit, ką perkat.
O aš turiu AEG firmos visą stambesnę buitinę techniką - skalbyklę, vyryklę, gartraukį - .
Beje, elektrinė orkaitė palyginus su dujine yra , ko negalėčiau pasakyti apie kaitvietę - ant dujinės kaitvietės pagamintas maistas yra skanesnis (aišku, pirmenybę reikėtų teikti ant ugnies (krosnyje ir ant laužo) pagamintam maistui, bet, deja...).