Sveikos visos, dabar skaitau ir negaliu patikėti kaip pataikiau, man dabar tema "suviliok savo vyrą" tokia aktuali, o kažkaip nebuvau aptikusi šios temos čia. Rūtuxs tu tikra šaunuolė, kiek idėjų

Na, aš pabandysiu trumpai papasakoti savo story, ir gal Rūtuxs ir man ras kokį patarimą

Tai va, aš auginu dukrytę, na o vyrui tenka vis išvykti padirbėti į užsienį. Preitais metais, kai jis buvo išvykęs, draugė patarė, kad jį pasitikčiau ne su chalatu, pasišiaušusi, su vaiku ant rankų, o taip, kad jis niekada nepamirštų. O aš iš ties jaučiaus subobėjusi, kaip jūs rašėt, tokia visai nusibaigusi, tai nusprendžiau pasikeisti ir padaryti vyreliui staigmeną. Kol jis buvo išvykęs (3 mėn.) aš šiek tiek pakūdau, pradėjau lankytis soliariume, prisiauginau nagus, pasitvarkiau plaukus, nusipirkau vieną kitą gražesnį rūbelį, seksualius apatinius, aukštakulnius batus ko anksčiau nedariau, o mano vyrui jie patinka. Prieš jam grįžtant, dukrytę palikau pas mamą. Kadangi man reikėjo jį parsivežt iš oro uosto teko viską susiruošt per dieną. Taigi, nupirkau naują rausvos patalynės komplektą, apvilkau, ant lovos ir aplink ją pribrsčiau rožių žiedlapių, pridėjau žvakių, pripirkau visokių kvepiančių niekučių, pridėjau miegamajame, ten dar pastačiau šampano, vaisių, nusipirkau kažkokį aliejuką, kuriuo galima masažuoti, jis maloniai kvepia ir užveda

Virtuvėje taip pat papuošiau stalą rožių žiedlapiais, rožėmis, žvakėmis, paruošiau gardžią vakarienę. Tik man buvo truputį nepatogu, kad turėjau jį kaip nors grįžus sulaikyti už durų, nes palikti degančias žvakes bijojau, o reikėjo jas uždegti, na bet viskas ėjosi sklandžiai. Tai va, nuvažiavau jo pasitikti, visa tokia išsičiustijusi, tikrai nepriminiau subobėjusios namų šeimininkės, nes ir pati sau labai patikau, jaučiausi tokia atgijusi, nes vis tiek nuolatinis buvimas su vaikeliu šiek tiek slegia. Pasidažiusi, sijonukas, aukštakulniai, žodžiu kai jis mane pamatė, išsižiojo. Grįžom namo, jis kaip tik norėjo prie namų nulėkti nupirkti cigarečių, o aš tik rankom suplojau, jis tik tamsoj įnešė tašes, o pats išbėgo, tai aš greit sudegiojau žvakes, sudėjau maistą, įjungiau romantišką muziką, žodžiu viską susiruošiau kol jis grįžo. Kai grįžo buvo labai nustebęs, mes truputį užkandom, išgėrėm šampano, na ir t.t.t.

Jis buvo patenkintas kaip mažas vaikas, vis džiaugėsi, kad nei vieno turbūt taip nepasitiko kaip jį, ir net santykiai dar labiau pagerėjo, būtent lovoje, nes paskutiniu metu prieš jam išvykstant jautėsi kažkos šaltukas. Tai va tokia mano istorija, turbūt ir skaityt pabodo

Na, o dabar jis ir vėl išvykęs grįš gruodžio mėn., tai nebežinau ką dar tokio galėčiau sugalvoti, nesinori vėl taip pat. Gal kas gali patarti