Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

http://i136.photobuc...059_0008924.jpg
Man si nuotrauka pati mieliausia. Tik jei nesupyks nuotraukos autore, as ja apkarpiau...kaip ji man atrodytu dar geresne blush2.gif Nesinori pasaliniu trugdziu- tu ranksluosciu sone ir veidrodzio virsuje... blush2.gif Tada visas demesys krenta i nuotraukos veikejus ir saunu momenta thumbup.gif Jei tai butu mano foto, as ja taip buciau apkirpusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 11 15, 19:12)
šeip jau čia pupuliukų maudynės, o ne pupulėnų lotuliukas.gif

As irgi ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif Ir dar, as asmeniskai irgi niekad nedeciau savo nuogo vyro i konkursa schmoll.gif
Atsakyti
Na ir užvirėt čia diskusijas apie nuotraukas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
iš tikro, tai reikia gerbti moderatorių darbą 4u.gif , jei jie praleidžia, vadinasi, nuotraukos tinkamos, o mes jau balsuodamos nuspręsim, kaip yra iš tikro, o ne bereikalingom diskusijom...
Atsakyti
Kiekvieno reikalas. Vieniem gal tai asmeniška, kitiem - gal tai laaabai gražu ir nori visuomenei parodyti mirksiukas.gif Vieniem gal nehigieniška, o kitiem - tokių klausimų net neiškyla mirksiukas.gif 4u.gif

Kaip kažkas čia jau paminėjo, mūsų reikalas telieka prabalsuoti už patinkančią foto (kam nehigieniška, ar iš foto lenda plaukai) aišku už ją nebalsuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 15, 22:17)

Kaip kažkas čia jau paminėjo, mūsų reikalas telieka prabalsuoti už patinkančią foto (kam nehigieniška, ar iš foto lenda plaukai) aišku už ją nebalsuos  lotuliukas.gif

chi,chi.....tu teisi esi-tikriausia ne mums spresti situ reikalu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palikit jus tuos tetukus ramybej.. Jau praeitam konkurse uzteko plepalu. Vot, neglali bobces be pakurstymu..
Apie higiena tai cia nesamoniu nesamone.. doh.gif Kas cia nehigienishka? Is burnytes vaika apipurkshti (gi ne savo kuno sekretais purshkia, vandeneliu) shimta kart higienishkiau nei kartu su vaiku vonioj sedet. biggrin.gif Nors ir cia nematau jokios problemos. Manau kiekvienas ish musu yra ta malonuma ishbandes mirksiukas.gif "Margancovke" tai net per daug higienishkai atrodo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 11 15, 11:51)
Ta kur su kalio permanganatu vandenuke, tai man labai  nemiela vandens spalva  schmoll.gif ... Vaikutis labai  wub.gif , bet vanduo.....  doh.gif

Kur jūs tą burokinį vandenį matos g.gif Nu niekaip nematau doh.gif
O gal vaikui problemos kokios buvo, kad mirkė jį-ją ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 11 15, 23:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nejuokinkit jus su ta higiena... doh.gif

Na gerai kitaip pasakysiu g.gif

tas vyrukas ten nesiziuri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 16 lapkričio 2006 - 09:01
QUOTE(Samanta @ 2006 11 15, 23:30)
Kur jūs tą burokinį vandenį matos  g.gif Nu niekaip nematau  doh.gif

Sitoj nuotraukytej ax.gif user posted image
Atsakyti

Dėkui. Dabar žinosiu biggrin.gif

Normalu, kad margancofkėj vaiką maudo. Juk mažas mirksiukas.gif Ir....be abejo higieniška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 12:03)
[color=darkviolet]
jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė  g.gif  pirma mintis buvo kad nukopijavo Sviderskytę  g.gif

Man net nebutu i galva sove, juolab svetur gyvenusios nemate tos laidos ir keletas net nezino Sviderskytes. Visam Pasauly vaikus kriauklej maudo jei ji didele, gal zurnaliste tik i Lietuva sia mada su laida uznese, na bet kad kopijavo tai nemanau...
Atsakyti