Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 14:44)
nu tai apie vyrus

Bet uz tai pozuoja labai jau nuosirdziai- kaip tikra manekene lotuliukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Mat tai tas tetis, kur vandens fontana daro toks simpatiskas ax.gif ax.gif tongue.gif ... Ir ta mergyte (kazkodel man atrodo, kad ten mergyte ) labai jau wub.gif wub.gif

Pasakykite man prasau, kas tam vaikui ant galvos? Apskritai, kas cia jam daroma?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 15, 15:58)
Čia madymosi kepurytė tokia, kad nepaskęstų  mirksiukas.gif

kai nuotrauka maža, atrodo, kad ten pompa vamzdžių kamščiams šalint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 15, 16:58)
Čia madymosi kepurytė tokia, kad nepaskęstų  mirksiukas.gif
Tiesą sakant, tai negalvojau, kad tiek daug vaikų dar burokėlių sriuboj maudo  doh.gif

geras ash tokia pat foto turiu..su tokiom pachiom kepurem....bet ta foto buvo daryta priesh 23 metus:)
Atsakyti
o nuotrauka "undinele " - tai chia kartais ne ta pati grazuole, kur laimejo konkurse graziausios vasaros akimirkos>?? labai jau panashi:)neishpasakyto grozio mergyte
Atsakyti
Man sita nuotraukele tokia provokuojanti schmoll.gif .....
user posted image
Nu nezinau,nezinau,bet as tokios nedeciau tikrai..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 11 15, 18:12)
Man tai įdomiausia, kiek kartų tą pačią nuotrauką galima kišti į fotokonkursus doh.gif

Man rodos viena kart galima deti ta pacia.... g.gif .....Bet,kai tiek dauk tu nautruokeliu,tai Aureja tikriausia ne nepastebejo..... rolleyes.gif Kur is tokiu galybiu ka ir isiminsi doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:15)
Man rodos viena kart galima deti ta pacia.... g.gif .....Bet,kai tiek dauk tu nautruokeliu,tai Aureja tikriausia ne nepastebejo..... rolleyes.gif Kur is tokiu galybiu ka ir isiminsi doh.gif ...

Nuotraukas galima pakartotinai deti, jei jos nebuvo tarp laimetoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 15 lapkričio 2006 - 19:17
galima deti ta pacia nuotrauka jei ji nelaimejo prizines vietos mirksiukas.gif
o be to cia ne ta pati nuotrauka,o tik velniskai panasi devil.gif
Atsakyti
Gerai,o kaip jums sita nuotrauka? g.gif ...Butu idomu nuomone suzinoti?....Kur tetis vaika klyne laiko lotuliukas.gif....... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 15 lapkričio 2006 - 19:24
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:20)
Gerai,o kaip jums sita nuotrauka? g.gif ...Butu idomu nuomone suzinoti?....Kur tetis vaika klyne laiko lotuliukas.gif....... unsure.gif

apie ją buvo labai daug kalbėta ano konkurso aptarime,nemanau kad bereikia aptarinėti.Jeigu tai atrodo tinkama nuotrauka,pirmyn,aš tokios nedėčiau,man būtų per daug asmeniška blush2.gif
Atsakyti
Nieko ipatingo ax.gif rolleyes.gif

Mes nusprendem nedalyvauti, nor turim vena tokia nuotrauka, kuri siek tiek skyriasi nuo visumos... ax.gif
Labai jau daug prideta cia nuotraukyciu... Galim ir pasimesti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 15 lapkričio 2006 - 19:24
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 15, 19:20)

niekada tokios nedeciau schmoll.gif
ne todel,kad grazu,ar negrazu,bet man kaip ir Evuska sake tai butu per daug asmeniska cool.gif

O jei idomios kitu nuomones,tai paskaitinek konkurso "Tecio kopija " aptarimus 4u.gif
Atsakyti