Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

Daug graziu nuotraukyciu.... Man kol kas mieliausios :

user posted image

user posted image

user posted image
Sita nereali... Kaip is multiko - lydekai paliepus, man panorejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik man cia maudyniu, tai mazai, g.gif g.gif bet nuotrauka tai liuks..

user posted image
Ir nesuprntu, kas cia nehigienisko??? Tik pamanykite, koks siaubas - tetis purskia vandeni i savo vaika... Kosmaras blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ir buciuoti vaika nehigieniska... Zinoma, kad nehigieniska...

Ta kur su kalio permanganatu vandenuke, tai man labai nemiela vandens spalva schmoll.gif ... Vaikutis labai wub.gif , bet vanduo..... doh.gif
Atsakyti
čia
blush2.gif nu vien dėl tėčio balsuot reiks , toks gražuolis bigsmile.gif
čia
gera thumbup.gif thumbup.gif
Ir šiaip laaaaabai gražios nuotraukytės, puikus konkursas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 03:10)
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti lotuliukas.gif  kai kurios turi viena bendra "bruoza" lotuliukas.gif

jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė g.gif pirma mintis buvo kad nukopijavo Sviderskytę g.gif

o kaikiuriuos vaikiukus tai tikrai jau galima pažinti iš kitų konkursų, juo labiau kai dažnai dalyvauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 12:53)
čia
blush2.gif nu vien dėl tėčio balsuot reiks , toks gražuolis  bigsmile.gif

Na, cia tai jau skonio reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai vaikas nuotraukoje 100 k grazesnis uz teti ... biggrin.gif biggrin.gif (Tetis visiskai ne mano skonio )
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 10:53)
čia

Man visai tas tetis negrazuolis joks-jau vaikutis dauk mielesnis wub.gif .....
Atsakyti
geras konkursas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 12:53)
čia
čia

blink.gif blink.gif

vaikutis tai wub.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi pamaniau apie kriaukles nu bet kuo cia uzsenietes detos...? g.gif lyg LT kriaukliu nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 12:03)
[color=darkviolet]
jei jums tas bruožas, kad vaikai maudomi kraiuklėse, tai man čia labiau primena laidą, kai rodė kad Sviderskytė savo vaiką viežbutyje kriauklėj praudė  g.gif  pirma mintis buvo kad nukopijavo Sviderskytę  g.gif

nemaciau tos laidos ir, labai geda blush2.gif , nezinau kas ta Sviderskyte..

QUOTE(vaidicita @ 2006 11 15, 12:53)
as irgi pamaniau apie kriaukles nu bet kuo cia uzsenietes detos...?  g.gif lyg LT kriaukliu nebutu biggrin.gif

whatever irnesakyk.gif aisku kriaukliu yra visur...tiesiog sutapimas, kad visos kriaukles is "uzsienio" biggrin.gif .. bet, kadangi, buvo Svidesrkytes laida, tai atsisras ir"kriaukliu is Lietuvos' turbut

P.S. nu va atsirado dar viena kriaukle, labai grazi moderni, turbut is Lietuvos biggrin.gif , ir vaikis labai shaunus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 15 lapkričio 2006 - 13:14
kočia prisikabinot prie tų klriauklių, į vaikus žiūrėkit geriau lotuliukas.gif arba į vyrus
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 15, 13:10)
nemaciau tos laidos ir, labai geda blush2.gif , nezinau kas ta Sviderskyte..
whatever irnesakyk.gif aisku kriaukliu yra visur...tiesiog sutapimas, kad visos kriaukles is "uzsienio" biggrin.gif .. bet, kadangi, buvo Svidesrkytes laida, tai atsisras ir"kriaukliu is Lietuvos' turbut

P.S. nu va atsirado dar viena kriaukle, labai grazi moderni, turbut is Lietuvos biggrin.gif , ir vaikis labai shaunus

aš nesakau kad būtent dėl kriauklų - užsienietės, tiesiog man iš karto kilo toks sutapimas mirksiukas.gif

o Sviderskytė - žinoma žurnalistė, lakūnė, o dabar dokumentinius filmus kuria mirksiukas.gif be ja savo karjerą pradėjo LNK žiniose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 15, 13:25)
kočia prisikabinot prie tų klriauklių, į vaikus žiūrėkit geriau  lotuliukas.gif arba į vyrus

teisingai thumbup.gif

nu tai apie vyrus blush2.gif .. tas, kuris vonioje, tai toks drutas biggrin.gif o tas, kuris baseine, tai kudookas... kudookas.. nors gal intilegentishkas g.gif
nu tiek to, uzsitrauksiu nemalones.. biggrin.gif

Man sis konkursas patinka, pypliai laaabai kelia nuotaika, geru emociju uzsikraunu
...
bet kaip viena mama minejo, ten kur lelka "margancovkeje" maudosi.. tai man irgi tas vanduo nelimpa.. kaz kaip "medicinishkai' atrodo
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 15, 13:40)

o Sviderskytė - žinoma žurnalistė, lakūnė, o dabar dokumentinius filmus kuria  mirksiukas.gif  be ja savo karjerą pradėjo LNK žiniose  mirksiukas.gif [/color]

atbukau... 5 metai kaip is LT.. ainu internete zyniu pasikrauti doh.gif
Atsakyti