Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

O koks tai bruozas, as gal nedemesinga blush2.gif Apsvieskite mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 15, 04:43)

jei apsvesim isduosim konkursantes ir busim 'bilekuo biggrin.gif " apkaltintos... spek, motin, spek biggrin.gif
Atsakyti
Hm... Įdomu, ar aš apie tą patį dalyką pagalvojau, nes tik kelių mamų vaikučius atpažinčiau 'ir miegodama'. biggrin.gif Bet tokiu atveju mes ir dar viena užsienio mamytė (vėlgi - tikiuosi neapsigaunu) iškretam iš 'taisyklės'.
Ale ir kriminalas gaunasi... lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai kad ne visu , o kai kuriu uzsieneciu foto biggrin.gif

P.S. Tiesa pasakius, as irgi tik 3 atpazinau blush2.gif Va dar "kokete" ramybes neduoda.. itariu ...itariu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 15 lapkričio 2006 - 06:16
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 15, 04:43)

O as zinau, o as zinau... tease.gif tease.gif tease.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2006 11 15, 08:03)
O as zinau, o as zinau... tease.gif  tease.gif  tease.gif

o aš nežinau irnesakyk.gif , bet iš esmės, kai kuriuos vaikiukus jau galima pažinti iš kitų konkursų mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai nežinau.... g.gif
Atsakyti
Nematau jokiu bruozu g.gif Na, bet ash nei vieno neatpazinciau.. matau matytu veiduku ish kitu konkursu, bet kam jie priklauso - irgi nepasakyciau.
Atsakyti
Oi kaip laukiau sio konkurso,tiesiog turiu viena nuotraukyte,kuri ojojoj kaip man patinka...taigi dalyvaujam thumbup.gif
Atsakyti
ir as nezinau...
Atsakyti
QUOTE(mazylle @ 2006 11 15, 02:31)
as irgi atkreipiau i tai demesi  lotuliukas.gif bet ju visai  dar tik 3 ir visas atpazinau  thumbup.gif

Ir kurios jums cia tokios atrodo? g.gif....Is kranu ciaupu gal manot,kad uzsinietes? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 15 lapkričio 2006 - 11:47
Valio kaip smagu! thumbup.gif thumbup.gif mus labai greit patvirtino (ta pacia dienele) 4u.gif mes ir dalyvaujam... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti