Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(Vilika @ 2006 11 14, 14:03)
Na skirtumas tas, kad mano panelė jau paūgėjus, ir aš jau prasigirgau ta liga, kai būna labai svarbu sudalyvauti visuose konkursuose, visiems parodyti, kokį grožį auginu. Dabar man labiau patinka ne nuotraukų kiekybė, bet kokybė. Kaip tik būtų įdomesnės fotkės su paaugusiais mažyliais, nes jie tada ne tik šypsosi objektyvui, bet ir patys prausiasi, muiluojasi, valosi dantukus. Turiu dau besimaudančios dukrytės nuotraukų, ir pačios įdomiausios yra, kai mergytei  gerokai virš metų. Na bet šitas konkursas bus gera proga parodyti savo mažus leliukus, kurie kituose konkursuose negali dalyvauti, o mamtytės tikrai labai norisi parodyti savo stebuklą  wub.gif

manau, kad tikrai sulauksime konkursų ir vyresniem vaikiukam mirksiukas.gif o ta dantų valymosi idėja kaip konkursui man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šita man patiko labai: Hm.. Drauguži, kaži kaip mum tas "ajax'as"... thumbup.gif lotuliukas.gif Primena reklamą, per kurią klausdavo, ar su savo indų plovikliu praustumėt savo vaikus biggrin.gif
Atsakyti
jo tas geras smile.gif man dar patiko " cia zadat mane maudyt? " thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai smagus konkursas. Nors šiaip jau aš už siauresnes temas - t.y., kur nuotraukų konkursui 'reikia paieškoti', bet tokiuose kaip šis irgi iš dalies lengva - nuotraukų nors daug ir dauguma panašios, bet yra kelios išsiskiriančios. Jau dabar porą matau, kurios labai smagios ir 'kitokios'; balsuoti už ką - bus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 14 lapkričio 2006 - 16:56
o man faina VIRU VIRU KOSE thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, kad leidote pakeisti tongue.gif
Atsakyti
Dekojam už priėmima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ooooo blink.gif blink.gif ..Dar tik pora dienu praejo,o nuotraukeliu jau galybe blink.gif .....Tai kas po dvieju savaiciu darysis?? bigsmile.gif
Bet isties labai smagu pasiziurineti wub.gif
Atsakyti
Daug nuotraukyčių thumbup.gif Tikrai bus sunku išrinkti ax.gif
Atsakyti
man neptunas ziauriai patinka:)gal todel, kad nesu machius vaikiuku su tiek daug plauku:)
Atsakyti
Nuotrauku gausybe bu-u-u-us.. tikrai panasios dauguma, bet, kad pamatyti visa puikuma reikia butinai padidinti nuotrauka.. bet kai nuotrauku prisirinks apie 1000 oh sunku bus kiek viena apziureti biggrin.gif
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti lotuliukas.gif kai kurios turi viena bendra "bruoza" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2006 11 14, 20:10)
Nuotrauku gausybe bu-u-u-us.. tikrai panasios dauguma, bet, kad pamatyti visa puikuma reikia butinai padidinti nuotrauka.. bet kai nuotrauku prisirinks apie 1000 oh sunku bus kiek viena apziureti biggrin.gif
Bet galiu uztikrintai pasakyti, kad uzsienio mamu nuotraukos greitai galima atspeti lotuliukas.gif  kai kurios turi viena bendra "bruoza" lotuliukas.gif

as irgi atkreipiau i tai demesi lotuliukas.gif bet ju visai dar tik 3 ir visas atpazinau thumbup.gif
Atsakyti