Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(Matelyk @ 2006 11 14, 11:09)

tai negi maudyt vaikus aprengtus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ar kai fotkini pridengti ranka  doh.gif  o gal reikėjo lapelius ant nuotraukų uždėti  lotuliukas.gif

konkurso taisyklese parasyta kad lyties organai turi buti pridengti mirksiukas.gif
Atsakyti
nava pakeičiau ax.gif gal dabar tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 11 14, 10:29)
O man šis konkursas nelabai patinka  schmoll.gif  Pagal tai kiek jau nuotraukų įkelta, tai iki konkurso pabaigos bus apie 500 nuotraukų ir visos laaaabai paanašios. Vargas bus, kai norėsim jas apžiūrėti ir balsuoti  doh.gif Nors užteks peržiūrėti tik kažkuo išsiskiriančias nuotraukas. Pasisekė tik toms, kurioms patinka masiniai konkursai, kurioms bet kuria kaina svarbiausia sudalyvauti, nes šiam konkursui tinkančią foto ras kieviena mama.

koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik vienodos juk nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko g.gif manau esme yra tame kad turime tiek daug graziu besimaudanciu kudikeliu ir svarbu kad mamytes aktyviai dalyvauja . nebalsuokit jei jums nepatinka kad tiek daug nuotrauku juk neprivaloma to daryti : tiesiogh siaip grazu akytes pagantyi tarp tiek nuogaliu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:26)
koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit  is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali  veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik  vienodos juk  nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko  g.gif  manau esme yra tame kad turime tiek daug graziu besimaudanciu kudikeliu ir svarbu kad mamytes aktyviai dalyvauja .  nebalsuokit jei jums nepatinka kad tiek daug nuotrauku juk neprivaloma to daryti : tiesiogh siaip  grazu akytes pagantyi tarp tiek nuogaliu  hihihi.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif juk cia ne miss rinkimai,ir nepripozuosi rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
tei va kad nepripozuosi smile.gif savo pypliaus foto idejau kai jam tik menesiukas buvo tai dieve mano kas jis gali daryt toj vonelej? jis net isvis nesupranta nieko tai nieko cia ir nepripozuosi. tongue.gif
o siaip tai mamytes saunuoles ! labai grazios nuotraukeles! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:34)
menesiukas buvo tai dieve mano kas jis gali daryt toj vonelej?
o siaip tai mamytes  saunuoles ! labai grazios nuotraukeles!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Kaip ka... lotuliukas.gif sysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 11 14, 12:35)
Kaip ka... lotuliukas.gif  sysiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o beje visaij rimtas dalykas. ne karta pamates vandeni apslapindavo mamyte doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o beje visaij rimtas dalykas. ne karta pamates vandeni apslapindavo mamyte  doh.gif  lotuliukas.gif

Čia daugelio leliuku išdaiga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 14, 12:09)

tai negi maudyt vaikus aprengtus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ar kai fotkini pridengti ranka  doh.gif  o gal reikėjo lapelius ant nuotraukų uždėti  lotuliukas.gif

as to nesakiau, tiesiog yra tokia taisykle, blogo nenoriu juk wink.gif

Aureja, viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
labai atsiprašau, netyčia išsiunčiau ne tą nuotrauką, norėčiau pakeisti megalol.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Konkursas thumbup.gif O ir nuotraukų "pasipylė", kaip iš gausybės rago bigsmile.gif Aš jau turiu vieną favoritę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 14, 12:26)
koks skirtumas kiek tu nuotrauku ir kokios jos ,ar vienodos ar skirtingos. mamytes tiesiog nori kad leliukai dalyvautu konkurse ar tai blogai? beto ko jus norit  is nuotraukos? juk tai kudikiai !!!ka jie gali  veikti vandeny ? nesuprantu ko jus tikites is kudikiu . kadangi konkursas skirtas maziausiems tai ir foto beveik  vienodos juk  nieko labai idomaus ir nepadarysi is leliuko  g.gif

Na skirtumas tas, kad mano panelė jau paūgėjus, ir aš jau prasigirgau ta liga, kai būna labai svarbu sudalyvauti visuose konkursuose, visiems parodyti, kokį grožį auginu. Dabar man labiau patinka ne nuotraukų kiekybė, bet kokybė. Kaip tik būtų įdomesnės fotkės su paaugusiais mažyliais, nes jie tada ne tik šypsosi objektyvui, bet ir patys prausiasi, muiluojasi, valosi dantukus. Turiu dau besimaudančios dukrytės nuotraukų, ir pačios įdomiausios yra, kai mergytei gerokai virš metų. Na bet šitas konkursas bus gera proga parodyti savo mažus leliukus, kurie kituose konkursuose negali dalyvauti, o mamtytės tikrai labai norisi parodyti savo stebuklą wub.gif
Atsakyti