Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 29, 18:32)
Ieškau ieškau ir nerandu - buvau nusižiūrėjusi nuotrauką su mažium kriauklėje, kuris ančiukui sako kažką panašaus "mus su Fairy praus". Na nerandu  unsure.gif o pamenu, kad patiko  g.gif

Gal su "...Ajax'u..."? Yra ta nuotraukyte, dabar maciau... bigsmile.gif tiesiog begale nuotrauku, lengva pasimesti biggrin.gif
Atsakyti
man is tiesu patinka ta nuotraukyte su tokiu vaikiuku kaip senuciuku issisiepusiu , nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
visos nuotraukytes thumbup.gif aš tik už dvi kol kas pabalsavau ax.gif
Atsakyti
O as tik uz viena prabalsavau. Del kitu nezinau.....visos grazios. wub.gif ......ir panasios. blink.gif
Atsakyti
man sunku buivo tik del trecios nuotraukytes,manau pirmos dvi tikrai uzims prizines vietas...bet ziuresim...Labai grazios nuotraukos,bet prabalsavau uz isskirtinuma ax.gif
Atsakyti
ir as atidaviau savo balsus graziausiom nuotraukytem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 29, 19:35)
Gal su "...Ajax'u..."? Yra ta nuotraukyte, dabar maciau... bigsmile.gif tiesiog begale nuotrauku, lengva pasimesti biggrin.gif

reikės dar paieškoti, nes pamenu labai įstrigo susimąstęs vaiko veidukas wub.gif
Atsakyti
As jau irgi prabalsavau, buvo labai sunku isrinkti tris graziausias nuotraukas ilgai sedejau ziurinejau ziurinejau-na tikrai visu mamu vaikuciai tokie grazus, labai sunku buvo apsisprest. Tada paemiau ir visus savo tris balsu atidaviau nuotraukytem su dvynukais vaikiukais, kazkaip jauciu silpnybe as tiems dvynukams wub.gif
Tikiuosi kitos mamytes ant manes nesupyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 30, 01:30)
reikės dar paieškoti, nes pamenu labai įstrigo susimąstęs vaiko veidukas  wub.gif

čia
Atsakyti
Niu va, pagaliau prabalsavau wub.gif
Dauguma nuotraukų panašios vena į kitą, bet yra ir išskirtinių, už jas man ir pritrūko bent 10 balsų doh.gif
Atsakyti

Sunkiausia buvo apsispresti del 3 nuotraukos, kazkaip si karta lengva buvo prabalsuoti smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš sudalyvavau konkurse, nes tik neseniai išmokau sumažinti nuotraukytę blush2.gif Nerealus jausmas matyti savo lelių tarp kitų thumbup.gif Spėjau prabalsuoti ir už kitas nuotraukas.
Atsakyti