Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(Incė @ 2006 11 29, 10:22)
Aš manau kad labai sąžininga thumbup.gif o gal tu pasidarysi 10 naujų nikų kad prabalsuotum už savo nuotraukytę g.gif

Čia aš kaip pvz doh.gif

drinks_cheers.gif Tikrai viskas šiuo atveju sąžiniga.

O tu 10 skirtingų niku esi prisiregistravus biggrin.gif rolleyes.gif

Jau prabalsavau. Ir jaučiu dvi nuotraukos už kurias balsavau, bus prizininkų vietose rolleyes.gif
Atsakyti
Prabalsuota thumbup.gif labai sunku issinkti wub.gif visi vaikuciai nuostabus ir gra wub.gif zus
Atsakyti
aš jau radau kelias nuotraukas, kurios mano akimis žiūrint tikrai gaus prizines vietas, nes tikrai yra labai gražios ir tinkamos konkursui.

Prabalsavau. Na ir pažiūrėsim kaip gausis smile.gif
Atsakyti
as jau pioneer.gif wub.gif
Atsakyti
bet kodel man neleidzia prabalsuoti???raso,kad balsuoti gali tik registruoti forumo dalyviai?
Atsakyti
Aš dar naujokė forume.Pasakykit, kaip basuoti, nes aš nemoku blush2.gif
Papildyta:
Sveikos supermamos.Aš nežinau, kaip balsuoti, patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*aha* @ 2006 11 29, 14:59)
Aš dar naujokė forume.Pasakykit, kaip basuoti, nes aš nemoku blush2.gif

Paspausk ant patinkančios nuotruakos ir atsidariusiam lange pamatysi mygtuką "ši nuotrauka - geriausia"- spausk ir prabalsuosi mirksiukas.gif

doh.gif Aš tai niekaip negaliu išrinkti pačias-pačias gražiausias blush2.gif Man tai reikkėtų kokių 10 balsų, nes tiek nuotraukų išrinkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 11 29, 16:08)
Paspausk ant patinkančios nuotruakos ir atsidariusiam lange pamatysi mygtuką "ši nuotrauka - geriausia"- spausk ir prabalsuosi mirksiukas.gif

doh.gif Aš tai niekaip negaliu išrinkti pačias-pačias gražiausias blush2.gif Man tai reikkėtų kokių 10 balsų, nes tiek nuotraukų išrinkau ax.gif

labai ačiū smile.gif Man irgi daug nuotraukėlių patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2006 11 29, 11:00)
įdomu, o ko0kie prizai bus įteikti. g.gif Na nuotraukyčių tikrai yra labai daug ir gražių, ir įdomių, ir romantiškų ir t.t. biggrin.gif

prizai - firminė supermama.lt atributika (paprastai dalijami arba puodeliai, arba kuprinės)
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2006 11 29, 14:35)
bet kodel man neleidzia prabalsuoti???raso,kad balsuoti gali tik registruoti forumo dalyviai?

todel kad varnelės neuždedat, kai prisijungiat prie forumo. Dabar atsijunkite iš forumo ir vėl iš naujo prisijunkite, tik dešinėj pusėj, ten kur vartotojo vardas ir slaptažodis įrašomas, nepamirškite pažymėti "Ar prisiminti mane?" - Taip. Tuomet kai eisite iš forumo į Fotokonkursus, sistema jus atpažins kaip registruotą dalyvį.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2006 11 29, 17:54)
kad moteriskes su logika susipykusios yra,per daug gilinasi i smulkmenas,o neziuri visumos,del to taip su...ai  ir gaunasi smile.gif

štai kaip save tiksliai apibūdinai bigsmile.gif čia besipiktindama tuoj ir surinksi tas žinutes, spėsi dar ir balsuoti už patikusias nuotraukas rolleyes.gif

Ieškau ieškau ir nerandu - buvau nusižiūrėjusi nuotrauką su mažium kriauklėje, kuris ančiukui sako kažką panašaus "mus su Fairy praus". Na nerandu unsure.gif o pamenu, kad patiko g.gif
Atsakyti
kažkas ne ta koja iš lovos šandien išlipo. Jei rašai žinutes bendraamžiuose, tai ten tik bendravimas. Sudalyvauk kokioje nors diskusijoje, pasidalink informacija ir padidės tas tavo žinučių skaičius. Kažkodėl lyg šiol nei viena šitas reikalas neužkliuvo, tai, matyt, visos supranta mirksiukas.gif nėra ko čia piktintis. Kitos ne mėnesį ir ne du naujokėmis būna, nes tik bendraamžiuose rašo wink.gif

Grįžtam prie maudynių 4u.gif
Pritrūkau balsų, tiek fainų foto, balsuočiau ir balsuočiau. Gal galima po 5 balsus paskirt? blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat naujokė. blush2.gif Ir dalyvauju konkurse biggrin.gif ir nieko čia baisaus, kas laimės, svarbu dalyvauti ax.gif o kai būsim nebe naujokai, tai jau pabalsuosim. Čia tiek daug gražių nuotraukyčių biggrin.gif Miela žiūrėti tongue.gif
Atsakyti