Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

ne vietoje išsivysčiusi įdomi diskusija apie sukramtytą maistą perkelta į skyrelį "Vaikų mityba" spauskite čia: ir tęskite pokalbius ten essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 11 16, 22:30)
Paprasčiau spaust ant nuotraukytės dešinius klavišu - properties - nukopint address (URL) - ir patalpint žinutėje per IMG  mirksiukas.gif
Pasikartojau hihihi.gif

man tai dar idomu pasidare, kodel vaikas paklodeje ivyniotas maudomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:46)

Užklojo mastau.gif Gal šaltam vandenyje maudo. Šalta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:46)

Na kiek zinau seniau vaikiukus mazus vystikluose maudydavo kad vandens neissigastu nuogas kunelis rolleyes.gif bet dabar jau beveik niekas taip nebedaro o gal daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita B.: 16 lapkričio 2006 - 21:10
thumbup.gif konkursėlis, thumbup.gif nuotraukėlės. Ir mes dalyvaujam ax.gif
Atsakyti
daug gražių foto, bet kai kurios tiesiog kaip kopiją vien kitos.
tarkim šita ir šita

nors abi labai mielos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 11 15, 14:25)

Pasakykite man prasau, kas tam vaikui ant galvos? Apskritai, kas cia jam daroma?
user posted image

Čia kepure su pludurais,mamos kurios užsiminėjo sa vaikais baseinuose ar namie plaukimų ( t.y atstato vaiko įgudžius plaukioti po mamos pilvuko) jas gerai pažįsta lotuliukas.gif vaikas su jom išmoksta gerai pusiausvyra laukyti vandenyj, plaukti ant nugaros, o paskui paleidi pavadelius, o dar paskui jau pats vaikas vandenyj laikosi ant nugaros:mirksiukas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 16 lapkričio 2006 - 22:27
Man visi vaikuciai laaaaabai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Atsiprašau atsiprašau. Neperskaičius visų konkurso reikalavimų įbrukau savo mažuti blush2.gif . Tik jis ten jau ne pupuliukas doh.gif . Pati negaliu pašalint nuotraukos, bent jau pakol kas. Tad kas jas patvirtina atmskit greičiau, o tai man baisiai blush2.gif , kad neišsiaiškinau iš kart kokių pupuliukų čia konkursas.
Dar kartelį atsiprašau ax.gif
Atsakyti
o man kažkaip nemaloniai akį rėžia kai kurių foto vonios apdaila doh.gif Nu negaliu nepastebėt murzinų vonios plytelių tarpų lotuliukas.gif Kad ir koks vaikiukas nuostabus toje nuotraukoje bebūtų, kad ir koks geras kadras būtų pagautas, man nuotrauka netenka savo vetrės, vien dėl tokių detalių blush2.gif Sory, už pasisakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 11 17, 07:47)
o man kažkaip nemaloniai akį rėžia kai kurių foto vonios apdaila doh.gif Nu negaliu nepastebėt murzinų vonios plytelių tarpų lotuliukas.gif Kad ir koks vaikiukas nuostabus toje nuotraukoje bebūtų, kad ir koks geras kadras būtų pagautas, man nuotrauka netenka savo vetrės, vien dėl tokių detalių  blush2.gif Sory, už pasisakymą ax.gif

visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif man tokie dalykai irgi aki rezia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 11 17, 07:47)
o man kažkaip nemaloniai akį rėžia kai kurių foto vonios apdaila doh.gif Nu negaliu nepastebėt murzinų vonios plytelių tarpų lotuliukas.gif Kad ir koks vaikiukas nuostabus toje nuotraukoje bebūtų, kad ir koks geras kadras būtų pagautas, man nuotrauka netenka savo vetrės, vien dėl tokių detalių  blush2.gif Sory, už pasisakymą ax.gif

Apdaila kaip apdaila, bet baisiausia kai matosi prizele plyteliu tarpai blink.gif doh.gif Va cia, tai nehigieniska tokioje vonioje maudytis fear.gif
Atsakyti