ne vietoje išsivysčiusi įdomi diskusija apie sukramtytą maistą perkelta į skyrelį "Vaikų mityba" spauskite čia: ir tęskite pokalbius ten

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:46)
Užklojo

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:46)
Na kiek zinau seniau vaikiukus mazus vystikluose maudydavo kad vandens neissigastu nuogas kunelis

QUOTE(Sapokliaka @ 2006 11 15, 14:25)
Čia kepure su pludurais,mamos kurios užsiminėjo sa vaikais baseinuose ar namie plaukimų ( t.y atstato vaiko įgudžius plaukioti po mamos pilvuko) jas gerai pažįsta

Man visi vaikuciai laaaaabai grazus

Atsiprašau atsiprašau. Neperskaičius visų konkurso reikalavimų įbrukau savo mažuti
. Tik jis ten jau ne pupuliukas
. Pati negaliu pašalint nuotraukos, bent jau pakol kas. Tad kas jas patvirtina atmskit greičiau, o tai man baisiai
, kad neišsiaiškinau iš kart kokių pupuliukų čia konkursas.
Dar kartelį atsiprašau

Dar kartelį atsiprašau

o man kažkaip nemaloniai akį rėžia kai kurių foto vonios apdaila
Nu negaliu nepastebėt murzinų vonios plytelių tarpų
Kad ir koks vaikiukas nuostabus toje nuotraukoje bebūtų, kad ir koks geras kadras būtų pagautas, man nuotrauka netenka savo vetrės, vien dėl tokių detalių
Sory, už pasisakymą

QUOTE(Veitė @ 2006 11 17, 07:47)
Kad ir koks vaikiukas nuostabus toje nuotraukoje bebūtų, kad ir koks geras kadras būtų pagautas, man nuotrauka netenka savo vetrės, vien dėl tokių detalių
Sory, už pasisakymą 

visiskai tau pritariu

QUOTE(Veitė @ 2006 11 17, 07:47)
Sory, už pasisakymą 

Apdaila kaip apdaila, bet baisiausia kai matosi prizele plyteliu tarpai