Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

Dar patiko Neptūnas. Labai taiklus nuotraukos apibūdinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, ilindau paklausti ar gali iki metuku tiek dantu buti, bet ziuriu, kad rutuliojama cia jau ta tema

as siulyciau "apgavystes" atvejais nuotrauku neisimti, o tiesiog neleisti uz jas balsuoti ax.gif
cia ne siam atvejui taikau,ne gal iki metuku vaikui, bet vos ne kiekviename konkurse buna montazu, neatitikimo salygoms ar pan.

Labai grazi fortke- "EEEE...Sitaip man patinka"
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 11 16, 16:31)
Kazin, kiek sitam vaikui men.? Man rodos kokie 2 metai  biggrin.gif
cia

Atsiprašome, foto pašalinome, matyt praslydo netyčia. smile.gif
Atsakyti
[attachmentid=78025]

Visa, kas parašoma ne į temą, yra laikoma šiukšlėmis, todėl trinama iš forumo.
Prašome nepamiršti taisyklių ir laikytis tvarkos. Ačiū.
Atsakyti
dabar atkreipiau demesi i stai sia nuotrauka biggrin.gif

user posted image

man veido israiska tokia juokinga, vien akys vaiko kokios israiskingos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airinuke_1: 16 lapkričio 2006 - 19:49
Na visos nuotrauklytes labai grazios ir ispudingos thumbup.gif 4u.gif . Tik va per visa foruma nemapciau , kad kam patiktu musu nuotraukyte, gal nelabai tinkama verysad.gif , gal reiktu pakeisti g.gif. Na reiks dar pagalvoti! blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Nors jau didelis esu, Bet į bliūdą dar telpu.
Su būriu savų draugų
Kaip jūs manot,kiek šitam vaikui metukų? Aš manau tikrai virš metų.. g.gif Pikta, nes mano nepatvirtino, nors tikrai mergaitė buvo metukų verysad.gif Gal per didelė pasirodė, bet būna juk ir aukštų vaikų... ax.gif Gal visi turi būti kaip burbuliukai? schmoll.gif blink.gif Na bet tiek to, vistiek ne mano, o sesers mergytės nuotrauka buvo... Bandom savo dėti, gal patvirtins blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.buz: 16 lapkričio 2006 - 20:22
Man labai smagus šitas konkursas - kad daug nuotraukyčių, daug mažų pypliukų wub.gif , bus iš ko rinktis, nors norėčiau, kad kiekvienas neliktų nepastebėtas.

Labai graži kompozicija, kadras ir pupuliukas

Šita labai smagi

Graži akimirka

Diidelės akys

O tos super duper išgirtosios, tai man nelabai nelabai schmoll.gif

P.S. o kaip jūs padarot, kad žinutėje pačią nuotraukytę rodo???
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 11 16, 19:23)

P.S. o kaip jūs padarot, kad žinutėje pačią nuotraukytę rodo???

As tai uzsiseivinu patikusias i kompa-tada susidedu i photo buketa ir is ten i cia.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 16, 22:27)
As tai uzsiseivinu patikusias i kompa-tada susidedu i photo buketa ir is ten i cia.. bigsmile.gif

as ant nuotraukos uzvedu kursoriu, spaudziu desine mygtuka peles, toliau "properties" nukopijuojua url adresa ir ji "paste'inu" i langeli virsuje "IMG" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airinuke_1: 16 lapkričio 2006 - 20:29
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 16, 20:27)

Paprasčiau spaust ant nuotraukytės dešinius klavišu - properties - nukopint address (URL) - ir patalpint žinutėje per IMG mirksiukas.gif

Pasikartojau hihihi.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 16 lapkričio 2006 - 21:00
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 19:27)
as ant nuotraukos uzvedu kursoriu, spaudziu desine mygtuka peles, toliau "properties" nukopijuojua url adresa ir ji "paste'inu" i langeli virsuje "IMG" ax.gif

Ir situ budu is kart nuotrauka matosi ideta?....Jai taip tai puiku labai-pati net nezinojau...Taip paprasciau dauk thumbup.gif
Atsakyti