Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 16, 15:22)
As taip nemanau-yra dauk ispudingesniu nuotraukuciu wub.gif ....

Kartais būna ir nepatinkanti, ir atrodo niekuo neįpatinga foto laimi 4u.gif Na, bet čia asmeninės simpatijos smile.gif

O aš manau, kad bent jau prizinę vietą laimės vienos mamytės foto (daugkartinė laimėtoja) thumbup.gif Jos foto man gražiausia iš čia esančių wub.gif
Atsakyti
user posted image

Man si nuotrauka labai grazi. Ir visos grazios kur mazyliai ant pilvuko vonioje guli. Maniskis niekada ant pilvuko vonioje neguli. Paniskai bijo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 11 16, 14:20)

ar daugiau nėr prie ko kabinėtis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi tik žiūri tas katinukas, o ne kartu vonioj guli  doh.gif

tetis kuris vandeni ant vaiko purskia irgi kartu negli wink.gif as beje nei vienoj nuotraukoj nieko blogo nematau smile.gif
Atsakyti
Priminimas

! 
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 16, 15:28)
O aš manau, kad bent jau prizinę vietą laimės vienos mamytės foto (daugkartinė laimėtoja)  thumbup.gif Jos foto man gražiausia iš čia esančių  wub.gif

man taip pat ta nuotrauka graziausia drinks_cheers.gif thumbup.gif

Atsakyti
Niu mamkos baikit čia OffTopinti, geriau apkalbam nuotraukas toliau ax.gif 4u.gif
Man šitoj nuotraukoj mažiukas panašus į varlytę wub.gif user posted image
Atsakyti
Kazin, kiek sitam vaikui men.? Man rodos kokie 2 metai biggrin.gif
cia
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 11 16, 12:49)
Sveiki,

o ar galima pavadinimą rašyti anglų kalba? Man labai patinka žodžių žaismas, kurio lietuvių kalba negalima išreikšti  unsure.gif

poster_offtopic.gif
Man nieko šlykščiau nėra kaip lietuvių kalbos žeminimas schmoll.gif juk mūsų kalba tokia turtinga ir išraiškinga umn.gif deja...

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 14:32)
vaikai man visi grazus, bet balsiuosiu uz tas nuotraukas, kuriose uzfiksuota kazkas kito negu kitose, ne tik gulejimas vonioje su zaislas ax.gif

ir aš ieškosiu įdomesnių blush2.gif
Žavinga nuotrauka Tėti, o tai ką,
mamytė dabar mus abu praus?

Mažylio išraiška thumbup.gif arba Kaip du ūgtelėję pupuliai prausė mažą pupuliuką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 11 16, 15:30)
Niu mamkos baikit čia OffTopinti, geriau apkalbam nuotraukas toliau ax.gif  4u.gif
Man šitoj nuotraukoj mažiukas panašus į varlytę wub.gif user posted image

Aha...Sita labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 16, 16:02)
spėju kad laimės NEHIGIENIŠKASIS FONTANAS tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man sita nuotrauka irgi tarp graziausiu.. Balsas garantuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man mielos nuotraukutes:
wub.gif
Sitas toks kietas atrodo burbulis thumbup.gif
user posted image
Undinele labai zavi.. 4u.gif
user posted image
Sitas toks simpatiskas labai peliukas wub.gif
user posted image
Si meniska grazi rolleyes.gif
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 16, 17:51)
Si meniska grazi rolleyes.gif
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

šita ir man kolkas gražiausia wub.gif po manosios biggrin.gif
Atsakyti