Nu cia visos pasisake, taciau kai Alytuj yra 6 ar 7 klubai tai manau normalu, kad gvildenam apie tuos pacius zmones. Man tai nuostabos nekelia ir tikrai atsiras musu tarpe zmoniu, kuriems margiris ar zalgiris bus klubai nr 1 ir parasys, ir padiskutuos. Gal siuo metu viskas ten ok ir su dziaugsmu keliausim sportuot i juos, pakeisim nuomone ir rasysim kaip ten viskas gerai.
Nu matai kai nera baisiosios treneres, o kas ji tokia? Margiriui paciam kaip klubui nieko netruksta erdve, daug stakliu, bet va treneriu darbas daug ir padaro...arba uzdeda klubui pliusu arba ne.
Na taip, bet man ne jos pagalbos nereikejo, as viska zinojau, nes profesionaliai buvau sportavusi... taciau per daug ji negatyviai ziuri i klientus ir sukuria neigiama biolauka aplink save jau su tokia panieka zvelgia, net nezinau ka galvoti, ar cia per daug kvailai atrodai ar per daug gerai
Facebooke ***AstroVaida*** kas domitės astrologija-numerologija kviečiu užsukti ;)
Na taip, bet man ne jos pagalbos nereikejo, as viska zinojau, nes profesionaliai buvau sportavusi... taciau per daug ji negatyviai ziuri i klientus ir sukuria neigiama biolauka aplink save jau su tokia panieka zvelgia, net nezinau ka galvoti, ar cia per daug kvailai atrodai ar per daug gerai
lankiau margiry tai tik veltui gaisau laika niekam ten nerupejo ka ir kaip as darau , o veliau aerobika pradejau lankyti pirmoj vidurinej , tai ten labai faina ir tik 25 lt i menesi tik kad va nustojau lankyt nes laiko nebuvo , reikes vel pavasari pradet lankyti , nes prieziura tai zymei didesne nei margiry
perskaiciau visa temele, visus jusu komentarus ir galiu pasakyti tik tiek, kad laaabai jau gaila, kad nebera sporto klubo "Grozio Versme", labai jau super klubas buvo o gal kas zinot, gal Alytuje yra koks nors sporto klubas, kur su metu laiko lialiukais galima ateiti sportuoti?