QUOTE(idomi @ 2008 03 14, 09:24)
Margiriu as nusivylus iki tokio lygio, kad jau kazin ar kas mane priverstu ten nueiti. Nekalbant apie prasta treneriu darba, reiktu pamineti ir ten besirenkancius zmones, nuo 10 iki 60 metu. Atrodo, kas cia blogo, bet kai vienoj kruvoj vaikai, moterys metancios svori, sportininkai propoguojantys tam tikras sporto sakas ir megejai, nu tai ka zn. Nei vieni nepasportuoja, tik balaganas kazkoks.
p.s. Cia mano nuomone.
p.s. Cia mano nuomone.
nestumkit jau cia visos taip baisiai ant to margirio, nes kai as pradejau lankyt, buvo tik margiris, cia pries kokius 7 m., pradziai buvo visai neblogai, demesio neskirdavo tik ta auksta trumpais plaukais moteris. Nepatiko jinai visiems nes nieko paklausti negalima, nes matai ponia sutrukdai O vyukai, tikrai faini, visada paklausdavo kaip sekasi ir t.t. O jeigu pacios nueinat nepatenkintos ir tikites, kad kazkas aplink jus soks, tai ten tikrai ne ta vieta
Siaip kai sportavau ir rezultatais buvau patenkinta, negaliu nieko blogo pasakyt Na bet dabar atradau kazka naujesnio ir idomesnio juk kiek galima tas stangas ir gantelius kilnot
Sekmes visos sportuojancioms