sveikos,Sportininkes
,
dabar jau ir as pasireiksiu
,bo manau kad si bei ta zinau
,kai pradejau alytuj ieskoti sporto klubo aisku pradejau nuo margirio,kazkaip nuo senu laiku labiausiai zinomas buvo,tik dabar stebiuosi del ko
, zodziu be viso to ka isvardinot tai dar ir prakaitu nuolat dvokia,va cia tai jau visi pliusai nusibraukia...o ir saip nieko gero,nu truksta zodziu...istveriau menesi.
tada nulekiau i Šaule,profesionaliai moterys dirba,tikrai nestumia laiko,treniruote visada laiku prasidedavo,ir baigdavosi ne per anksti,zodziu atidirbam nuo iki,kruvis liuks.,bet va del patalpu tai beda,jau neskaitant kad visa laika prasilenki su neaiskiais tipeliais ir kartais buna pavemta kur prie laiptu,tai dar ir viduje vietos labai mazai...cia kazkas sake kad jos uztenka,bet as tai esu gavus ir spyri i galva darant pratimus ant kilimeliu..aerobika tai stipri ten,bet treniruokliai nepatogiu laiku visai...na bet pliusu daugiau ei minusu,gal as dar ten pareisiu
taigi toliau seke Katalikiskoj pas Vilija,trenere nuostabi,labai silta ,paprasta, maloni,tokia rami visada ir grazi motera
,tik ten minusas kad duso nera,bet kai as vaziuodavau su masina tai ten net ir nepersirenginedavau tai man
, treniruotes labai ivairios, trenere nuolat domisi naujovemis ir su visomis dalijasi ziniomis, zodziu pasaka, o ne zmogus. tik ten beda kad viso lygio sportininkems viena treniruote,o amzius sportuojanciu labai ivairus,tai va ir truko man labai kruvio,kartais net nesuprakaituodavau(cia gal tik mano beda,visa gyvenima sportavau labai intensyviai),bet man ten vistiek patiko,kai su sanariais bus blogai tai ten eisiu:),beje aerobika vandeni tai nieko gero.
va ir dar ne viskas, jau ejau ieskot vel klubo ir uzejau i zalgiri apsizvalgyt,blogo nieko nebuvau girdejus tik kainos vakarais gasdino
,nespejau asizvalgyt,ogi sutikau viena is treneriu aerobikos,o ji ir sako ateik ateik,na as jau zinojau,kad pas ja nepatinginiausi
, bet tada dar issiaiskinau kainas, kurios visai manes nenugasdino,pvz 2 aerobikos+3 fitnesai+2pirtys=115lt,ir savaitgaliais dirba,nu man visa tai labai tinka,ir be to palyginus visu kitu klubu kainas tai piguma
.Tai va kad ir bijaojau pirmo karto nejaukumo,bet nulekiau ir taip patiko
,treneriu prieziura nereali, dar to alytuj nebuvo, neturiu nei vieno priekaisto, patalpos svarios ,grazios, erdvios, nu tikrai jega, o del tolimesniu rezultatu dar pasniukstinesiu ir parasysiu
(tik administratore tai labai jau pasimetus ir nekomunikabili,bet saip gal ir normali mergiote).
Tikiuosi pagaliau atrasiu alytuj savo kluba
Sekmes ir puikiu rezultatu
Papildyta:oj dar ne viska pasakiau:0,bet jau cia is pletku srities,jaunimo centre dirbanti trenere(aerobikos),net ritmo nejaucia ka dar galima pasakyti