Įkraunama...
Įkraunama...

Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Pipetka @ 2012 05 03, 23:43)
Dar toks dalykas, kad man pinceriuku nekirptos stovincios ausytes schmoll.gif Tada jos atrodo labai dideles, lyginant su visu suniuku. Tai taip juokingai atrodo (kaip suniukas skraiduolis) hihihi.gif

Labai grazi ta jusu mergyte ir ausytes grazios - jei viena bando stot, gal ja kazkaip paklijuot, kad ir liktu nulinkus. Siaip kupiruojamos jos iki panasiai 3 men amziaus jei neklystu, o ir nelabai tas bedaroma...bent jau legaliai.
Man tai irgi staciausiai nekupiruoti pinciai negrazu, isskyrus va drauges pinciukes ausytes stovi ir nekirptos, bet jos tokios kazkaip mazesnes ir kiek smailejanciais galiukais, tai labai dailiai atrodo. Nu bet kad per grazi kalyte nebutu, tai turi autentiska kiaulaites susukta uodegyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu cile blush2.gif biggrin.gif Na ausytes kol kas tikrai normaliai ir jeigu taip ir liks tai thumbup.gif Bet jeigu prades labai keltis, tai tada klijuosim biggrin.gif
Del kupiravimo siaip paklausiau iki kada, nes saviskei tikrai nedarytume. Istatymai draudzia, o ir siaip kam kankinti maziuke rolleyes.gif
Dar prisikaiciau apie kupiruotus sunis, tai jeigu i parodas labai blogai - ne visur ileidzia blink.gif Kaip keista, nes maniau veisle turi buti veisle. Bet pasirodo humanizmas ima virsu biggrin.gif
Tai drauges pinceriuke is viso superine, nes turi dar ir uodegyte isskirtine lotuliukas.gif
O jus irgi pinceriuka turite?
Atsakyti
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 05, 00:14)
O jus irgi pinceriuka turite?

Ne, neturiu, bet pries du metus ketinau pirkt (buvo renkamasi is esmes tarp pinciaus ir cvergsnaucerio...dar foksas kiek maisesi...)kai drauge ta savo grazuole isigijo, tai jau visai buvau uzsisvaigus pinciuka pirkt...bet tinkamo tuo metu neradau, dar su finansais ne prudai buvo, tai pasiemiau ta pasiutele margaja, kur avatare matosi. Visgi ta margoji labiau mano lukescius atitiko, nei kad pince, kuria matau pas drauge - pincius labai fainas, bet man truputi per "nieznas" suo ir dar turi viena kvailoka savybe - tai "rautis" ant didesniu uz save - drauges sunyte jau ne viena karta kentejo nuo kartu gyvenancios vokietukes lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas aisku cile 4u.gif Ne nepagalvojau, kad logotipe jusu margoji biggrin.gif Labai idomi jos isvaizda thumbup.gif Ji turi kazka bendro su pinceriu? Panasi kazkaip blink.gif
Del to kad pinciai ant visu "raunasi" tai tiesa doh.gif Musu mazoji tiek ant svetimu zmoniu tiek ant sunu (bet kokio dydzio) pasisiausia ir urzgia biggrin.gif Neprisileidzia nieko biggrin.gif Keista kad tokia maza ir jau su tokiu charakteriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 06 gegužės 2012 - 00:07
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 05, 01:14)
Aciu cile blush2.gif  biggrin.gif Na ausytes kol kas tikrai normaliai ir jeigu taip ir liks tai thumbup.gif Bet jeigu prades labai keltis, tai tada klijuosim biggrin.gif 

O kaip klijuosit? Kad stovėtų ar "gulėtų"?
Jūsų mergytės ausytės pakankamai didelės ir "sunkios", kad tokias ausis normaliai "pastatyti" reikėtų daug pavargti (o kartais tai padaryti būna išvis neįmanoma). Tai jei jums ausys gražesnės tokioj padėty kaip dabar, tai tiesiog jas stebėkite, jei pradės stotis tada "guldykite" (klijavimas būna kitoks nei "statant" ausis)
Atsakyti
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 03, 22:43)
coccinella grazi jusu pupa O kokio ji amziaus?
Bijau kad musu kalytei gali buti tas pats su ausytemis, nes viena labiau stojasi doh.gif Kazi iki kiek laiko jas galima kupiruoti  Ir kupiravus ausytes, tada ir uodegyte reikia

Pipetka, nuotraukoj ne pupa, o zirniukas biggrin.gif as ju turiu 2, porike. Patinui 3m. 5men. mirksiukas.gif
Neisivaizduoju iki kiek laiko is tikruju galima kupiruot, nes zinau parodine kalyte, kuria kupiravo pilnai 9men, ir puikiai ji atrodo ir jaucias, aisku pagrazejo labai.
Siaip kiti tik ausis nurezia, bet nesiziuri man tada nei sis nei tas, arba tada viska kerpi, arba nieko.
Siaip galetumet pasiklaust konkreciai pas savo veiseja, jei nuspresit kupiruot, dar ir parekomenduos kur, kad nebutu paskui suo sugadintas. Siaip man graziausiai ausys apkirptos buna rusisku sunu, lietuvoj kazkaip keistai kerpa, lieka tie galiukai i sonus "ziurintys", tai jau tada geriau visai neliestos, nei baisiai nureztos.

Kas del to rovimosi, tai reikia auklet, as saviskiam nedaleidziu tokiu sposu, nesakua kad lengva, viena kart vakare slampinejant is uz kampo isniro kitas suo tai taip rovesi kad man riesa isnarino, 3sav langetej ir skausmas belekoks.. sikniai jegos turi kad ir mazi doh.gif Patyinas mano labai agresyvus (o taip negali but), tai jis ant visu puola, ypac vaikstant savo rajone, kalyte labai verzias draugaut, nu bet tai neguodzia, nes tamposi, dazniausiai liepiu sedet ir jei kitas seimininkas nepriestarauja sunu apsiuostymui, leidziu mergina savo prie draugelio, patia deja tenka laikyt prismaugta, daznai ne kiek ant kito suns puola kiek ant jo seimininko.

Mano patinas toks buvo, kaip jusu maze, tai nepaguosiu, visa laika busit kaip ant adatu, nes kaip tiksinti bomba, patarciau eit i dresura ir kuo greiciau. As neturejau tokios galimybes, paciai teko suktis, tai zinokit pastoviai galvoju kad noreciau ji kam nors atiduot, bet kas ji toki ims. Jam jokios laisves negaliu duot, nes nezinosi kada koks zmogus ar suo pasirodys ir jis puls, jis visko bijo ir is anksto ginasi.

O kalyte fantastiska, namie jos nesijaucia, be galo rami, santuri, asakie kad eik i vieta ir eis, o patinas tektu piktuoju nuvaryt. Kieme ji draugiska absoliuciai su visais, galiu ja vestis bet kur. Ejom i megejiska paroda kur buvo pilna sunu zmoniu, o ji pirma kart tokioj minioj, ir ka ramiausia salia sedejo. Pasakei kad negalima ir sventa. o patinas ten butu isprotejes, nuo itampos ir "gresmiu".

Nu va visa litanija prirasiau, tikrai nuosirdziai siulau neapleist ir nenumot ranka i suniuko agresija kietiem, issiaiskinkit is ko tai kyla ir kaip tai sprest, nes dabar tai juokinga atrodo, paskui verkt reiks 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 06, 01:07)
Ne nepagalvojau, kad logotipe jusu margoji biggrin.gif Labai idomi jos isvaizda thumbup.gif Ji turi kazka bendro su pinceriu? Panasi kazkaip blink.gif

Margaja, tai turejau omeny ta desiniausia, su juodu - ji i dzeko raselo misruna panasi, ypac natura. Jus speju pagalvojot apie ta balta, su ruda deme. Kad su pinciu ka bendro turi, tai vargiai tik jos "veisejai" speju taip mane, nes uodega kupiravo bash.gif

QUOTE(coccinella @ 2012 05 06, 11:55)
Kas del to rovimosi, tai reikia auklet

Na, as tai turejau omeny ta ju karinga natura is esmes, kad sitie sunyciai visai nemano esantys mazi doh.gif
Atsakyti
ornella aciu 4u.gif Na ziuresime kaip reikes. Jeigu reikes as labiau linkusi ne statyti, nes man stovoncios dideles ausys schmoll.gif
coccinella tai atsiprasau, pagalvojau cia jusu mergyte doh.gif O del ko tai parodinei kalytei taip velai kupiravo? Negraziai pasidare ausytes? Mes tikrai jau nekupiruosim, bet aciu uz geranoriskuma 4u.gif
Oj tai su jusu patineliu tikrai blogai blink.gif O i dresura nebandet?
Musu kalyte tikrai ne tokia schmoll.gif Ji labai draugiska ir meili. Musu vaikus labai myli, labai atsargiai su jais elgiasi. Nors jai dar nera 4 men, bet klauso. Jeigu negalima, tai nesipriesina. Pvz nori pas mus i lova, tai pirstu parodau i jos gulta ir ji paklusniai ten atsigula smile.gif Tik tiek, kad neprisileidzia svetimu ir urzgia ant ju. Jeigu pvz ateina sveciu, tai aploja, o po kiek laiko jau ant ranku sedi biggrin.gif Siaip man patinka, kad neina pas bet ka ir nepuola i glebi. Juk suo turi zinoti kas seimininkas smile.gif
Beje, ar sunku augitni skirtingos lyties porele? Kaip per ruja buna? g.gif
cile tikrai pagalvojau apie ta vidurini suniuka biggrin.gif Tada jusu tikrai i Raselo labai panasi thumbup.gif Grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 06 gegužės 2012 - 13:55
Net neisivaizduoju kodel taip velai ta kalyte kupiravo, buvo grazi nulepausiuke, vos lenkta uodegyte, matyt taiup norejo seimininkai.

Kas del patino mano, tai labai labai blogas pasirinkimas, norejau be proto suns, labai ilgai taupiau ir skaiciau kaip reiks auklet, o kaip rinktis suniuka pamirsau pasidomet. aisku, kada gauni toki problematiska suni, tai tiek literaturos susiurpi is visu imanomu saltiniu. Deja, ne visada viskas issisprendzia, kaip norisi ar kaip galetu but. i dresura neturejau galimybiu jo vest, nes labai toli, o masina tik viena bei kiti finansiniai prioritetai smile.gif
Mano kalyte irgi nepuola i glebi bet kam, bet visada noriai rieina pasiuostyt, paziuret kas cia toks, jei nuomones sutampa, "pasibuciuoja" ir buna numyluota biggrin.gif Anksciau labaiu norejo tokiu draugysciu, dabar po rujos tapo siek tiek kuklesne smile.gif

Man porike augint nesunku, nes patinas kastruotas biggrin.gif tai jam jos ruja buvo visiskai neidomi, tik panele per pati pika visaip ji viliojo, ale vaikinas nesuprato tu jos zaidimu biggrin.gif siaip puikiai sutaria nuo pat pradziu, tiek kad patinas tarp ju dvieju stovi auksciau, tai kartais ant maisto mazoji leika nuskriausta biggrin.gif
Atsakyti
coccinella tikrai labai keista, kad parodine kalyte taip velai kupiravo g.gif Tada jau geriau klijuoti ausytes ir kitaip taisyti padeti unsure.gif Keista ir del to, kad kupiruota ne visos salys isileis dalyvauti unsure.gif
Del jusu patinelio sunku ka ir pasakyti doh.gif Jam gal kokiam kaimuke reikia gyventi, tada gales visus vaikyt po laukus biggrin.gif
Geras sprendimas del poreles laikymo mirksiukas.gif
Beje, musu kalytes broliukas va kaip atrodo su stovinciom ausytem. Tai musu panasiai butu biggrin.gif Norejom sita grazuoli irgi sau paimti, bet pabijojom lyciu skirtumo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 07 gegužės 2012 - 16:22
Ieskau grynaveislio mini rusu toyterjero uzaugancio iki 1-1.5kg. Gal galite kazkur rekomenduot, kur galeciau isigyti grynaveisli? 4u.gif Noeiu, kad augtu kuo mazesnis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekotina @ 2012 05 07, 20:55)
Ieskau grynaveislio mini rusu toyterjero uzaugancio iki 1-1.5kg. Gal galite kazkur rekomenduot, kur galeciau isigyti grynaveisli? 4u.gif  Noeiu, kad augtu kuo mazesnis. ax.gif

O veislyno ieskoti nebandete? Bent jau skelbiu. lt daug toy, bet kilmingu nemaciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 07 gegužės 2012 - 20:51