QUOTE(Pipetka @ 2012 05 03, 22:43)
coccinella grazi jusu pupa O kokio ji amziaus?
Bijau kad musu kalytei gali buti tas pats su ausytemis, nes viena labiau stojasi
Kazi iki kiek laiko jas galima kupiruoti Ir kupiravus ausytes, tada ir uodegyte reikia
Pipetka, nuotraukoj ne pupa, o zirniukas
as ju turiu 2, porike. Patinui 3m. 5men.
Neisivaizduoju iki kiek laiko is tikruju galima kupiruot, nes zinau parodine kalyte, kuria kupiravo pilnai 9men, ir puikiai ji atrodo ir jaucias, aisku pagrazejo labai.
Siaip kiti tik ausis nurezia, bet nesiziuri man tada nei sis nei tas, arba tada viska kerpi, arba nieko.
Siaip galetumet pasiklaust konkreciai pas savo veiseja, jei nuspresit kupiruot, dar ir parekomenduos kur, kad nebutu paskui suo sugadintas. Siaip man graziausiai ausys apkirptos buna rusisku sunu, lietuvoj kazkaip keistai kerpa, lieka tie galiukai i sonus "ziurintys", tai jau tada geriau visai neliestos, nei baisiai nureztos.
Kas del to rovimosi, tai reikia auklet, as saviskiam nedaleidziu tokiu sposu, nesakua kad lengva, viena kart vakare slampinejant is uz kampo isniro kitas suo tai taip rovesi kad man riesa isnarino, 3sav langetej ir skausmas belekoks.. sikniai jegos turi kad ir mazi
Patyinas mano labai agresyvus (o taip negali but), tai jis ant visu puola, ypac vaikstant savo rajone, kalyte labai verzias draugaut, nu bet tai neguodzia, nes tamposi, dazniausiai liepiu sedet ir jei kitas seimininkas nepriestarauja sunu apsiuostymui, leidziu mergina savo prie draugelio, patia deja tenka laikyt prismaugta, daznai ne kiek ant kito suns puola kiek ant jo seimininko.
Mano patinas toks buvo, kaip jusu maze, tai nepaguosiu, visa laika busit kaip ant adatu, nes kaip tiksinti bomba, patarciau eit i dresura ir kuo greiciau. As neturejau tokios galimybes, paciai teko suktis, tai zinokit pastoviai galvoju kad noreciau ji kam nors atiduot, bet kas ji toki ims. Jam jokios laisves negaliu duot, nes nezinosi kada koks zmogus ar suo pasirodys ir jis puls, jis visko bijo ir is anksto ginasi.
O kalyte fantastiska, namie jos nesijaucia, be galo rami, santuri, asakie kad eik i vieta ir eis, o patinas tektu piktuoju nuvaryt. Kieme ji draugiska absoliuciai su visais, galiu ja vestis bet kur. Ejom i megejiska paroda kur buvo pilna sunu zmoniu, o ji pirma kart tokioj minioj, ir ka ramiausia salia sedejo. Pasakei kad negalima ir sventa. o patinas ten butu isprotejes, nuo itampos ir "gresmiu".
Nu va visa litanija prirasiau, tikrai nuosirdziai siulau neapleist ir nenumot ranka i suniuko agresija kietiem, issiaiskinkit is ko tai kyla ir kaip tai sprest, nes dabar tai juokinga atrodo, paskui verkt reiks