Įkraunama...
Įkraunama...

Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(zay @ 2012 04 04, 17:03)
Mano kovo mėn metų sulaukęs rusų žaisliukas visą šią žiemą be rūbų, neparengtas vaikščiojo, ir netrumpai, nes aš prieš 15 min šunų vedžiojimus, ilgam eidavo, kasdien. Nebūtina jų rengt jei jie ne ligoniai ar senukai.

Jums irgi nereik striukės dėtis žiemą doh.gif Aš nesididžiuočiau tokiu nusikaltimu prieš mažą sutvėrimą. Jie neturi ilgo kailio, jie nėra atsparūs šalčiams. Jau 0 ar -5 reik būtinai aprengti, jei nesinori sušaldyt.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2012 04 08, 23:02)
Jums irgi nereik striukės dėtis žiemą  doh.gif Aš nesididžiuočiau tokiu nusikaltimu prieš mažą sutvėrimą. Jie neturi ilgo kailio, jie nėra atsparūs šalčiams. Jau 0 ar -5 reik būtinai aprengti, jei nesinori sušaldyt.

Pas mus dideliu salciu nera,bet,aprengti sunys man juoka sukelia.Suo turi gyventi savo gyvenima.Zmones daznai sureiksmina sunis .
Atsakyti
QUOTE(dilai @ 2012 04 09, 22:07)
Pas mus dideliu salciu nera,bet,aprengti sunys man juoka sukelia.Suo turi gyventi savo gyvenima.Zmones daznai sureiksmina sunis .

bėda ta,kad jie šala per pėdutes... Ir tie rūbukai ne kažką tepadeda,tilsliau aš skirtumo neįžvelgiau.
Rūbukai dar nieko,bet jau kai šunį vežioja spec vežimuky-va čia tai viršūnė..
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 04 09, 22:04)
bėda ta,kad jie šala per pėdutes... Ir tie rūbukai ne kažką tepadeda,tilsliau aš skirtumo neįžvelgiau.
Rūbukai dar nieko,bet jau kai šunį vežioja spec vežimuky-va čia tai viršūnė..

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dovanojama toy(terjeru) kalyte, nepagailejo seimininkai ir atiduoda arba migdo devil.gif
http://ikrauk.15min....gintiniai/64462
user posted image
Jai nuspresite priglaust,nepamirskit apgalvot tai,kad teks vest pas veterinara,tvarkyt dantukus.Tokio amziaus(9m) suneliai mini turi dantu problemu,i metus karta gali tekt valyt dantis.Zinau nes pati turiu butent tokio amziaus kalyte. O daugiau viskas kaip ir gerai 4u.gif
Butu super jai rastu puikius namus ax.gif
Skambint: 860386788
Vilnius
Atsakyti
Gal kas apsvies kaip yra su pinceriu ausytemis? Jos laikui begant atsistoja?
Musu nekupiruotos (negalima pagal istatyma), tai idomu kaip bus g.gif
Kol kas atrodom taip smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 30 balandžio 2012 - 23:53
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 01, 01:52)
Kol kas atrodom taip smile.gif

Koks gražuolis 4u.gif
mūsų viena ausis stovi, kita kaip jūsų dažniausiai, ale kai labai nori, pastato abi thumbup.gif
svarbu sveikas šuniukas, o tos ausys tai gražios ir tokios ir tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 01, 00:52)

Veislių, kurių ausys atsistoja pačios, ausytės niekada ir nebuvo kupiruojamos - pvz., vokiečių aviganių ar rusų žaisliukų. Tuo tarpu pinčerių ausys anksčiau buvo kupiruojamos, dėl to greičiausiai nulėpę galiukai daugiau ar mažiau visvien išliks.
Atsakyti
Pipetka, koks amzius jusu pinceriukes? siaip labai puikiai guli tos ausytes mirksiukas.gif bet pacios tikrai neatsistos, galima butu bandyt statyt risant, bet abejoju ar bepades ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Spygleli uz pagyras 4u.gif Tai vat galvoju kaip atrodytu su viena ausyte stacia o kita ne biggrin.gif
coccinella musu kalytei bus 4 men. Esu maciusi kad ausytes pinceriukams kazkaip risa g.gif Dar idomu ar parodose visiskai nesvarbu kokios ausytes ar reikalauja "pastatyti" g.gif biggrin.gif
P.S. siaip jau man graziau kai jiems ausytes kupiruotos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 02 gegužės 2012 - 23:42
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 02, 23:40)
Aciu visoms uz atsakymus  4u.gif
Spygleli uz pagyras  4u.gif Tai vat galvoju kaip atrodytu su viena ausyte stacia o kita ne biggrin.gif
coccinella musu kalytei bus 4 men. Esu maciusi kad ausytes pinceriukams kazkaip risa g.gif Dar idomu ar parodose visiskai nesvarbu kokios ausytes ar reikalauja "pastatyti" g.gif biggrin.gif
P.S. siaip jau man graziau kai jiems ausytes kupiruotos blush2.gif

Su viena normalia ausyte atrodys va taip mirksiukas.gif cia rezultatas mano apsileidimo, nes suo jautios psichikos, nesveikai zviegdavo ir kandziodavos ausis klijuojant, bet nei ten ka jam skaudejo nei ka, tiesiog apmulkindavo mus, nepatyrusius. Mna asmeniskai baisiai atrodo toks ausu "komplektas", bet dabar jau po laiko..jei tureciau galòimybe, kupiruociau dabartinei mazei smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Jei apsisprendet, kad norit suns su staciom ausim, tai jas butinai riskit, nes gi keiciasi dantukai, ausys ir taip paglebe. Tiesa, nesitikekit, kad pradzioj suo noriai leisis tas ausis taisyt, paprastai vaidina, kad labai skauda jiems nuo pleistro, bet neissigaskit, tai tik manipuliacija, nieko ten neskauda mirksiukas.gif
Parodose svarbu, kad abi arba guletu, arba stovetu, be to kupiruotus sunis ne visuose salyse isileidzia i parodas mirksiukas.gif

As klijuoju ausis su medicininiu plastikiniu pleistru, tarp dvieju gabaliuku idedu ausu krapstuka, apkerpu pagal forma ir iklijuoju, mano kalytei tai nesukelia visiskai jokio nepatogumo, beje kai buna be pleistro, purto ta galva, laksto kaip pamisus galva nuleidus, o kai vel suklijuoju atsigauna, grazuole biggrin.gif
Atsakyti
coccinella grazi jusu pupa wub.gif O kokio ji amziaus?
Bijau kad musu kalytei gali buti tas pats su ausytemis, nes viena labiau stojasi doh.gif Kazi iki kiek laiko jas galima kupiruoti g.gif Ir kupiravus ausytes, tada ir uodegyte reikia unsure.gif
Geras, as kaip tik galvojau, kad nekupiruotus ne visur i parodas leidzia o cia gaunasi atvirksciai biggrin.gif
Del tu pleistriuku tai prajuokinot lotuliukas.gif Priprato jusu mazyle suklijuotom ir viskas biggrin.gif
Dar toks dalykas, kad man pinceriuku nekirptos stovincios ausytes schmoll.gif Tada jos atrodo labai dideles, lyginant su visu suniuku. Tai taip juokingai atrodo (kaip suniukas skraiduolis) hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 03 gegužės 2012 - 22:43