QUOTE(Pipetka @ 2012 05 02, 23:40)
Aciu visoms uz atsakymus
Spygleli uz pagyras
Tai vat galvoju kaip atrodytu su viena ausyte stacia o kita ne
coccinella musu kalytei bus 4 men. Esu maciusi kad ausytes pinceriukams kazkaip risa
Dar idomu ar parodose visiskai nesvarbu kokios ausytes ar reikalauja "pastatyti"
P.S. siaip jau man graziau kai jiems ausytes kupiruotos
Su viena normalia ausyte atrodys va taip
cia rezultatas mano apsileidimo, nes suo jautios psichikos, nesveikai zviegdavo ir kandziodavos ausis klijuojant, bet nei ten ka jam skaudejo nei ka, tiesiog apmulkindavo mus, nepatyrusius. Mna asmeniskai baisiai atrodo toks ausu "komplektas", bet dabar jau po laiko..jei tureciau galòimybe, kupiruociau dabartinei mazei
Uploaded with
ImageShack.us
Jei apsisprendet, kad norit suns su staciom ausim, tai jas butinai riskit, nes gi keiciasi dantukai, ausys ir taip paglebe. Tiesa, nesitikekit, kad pradzioj suo noriai leisis tas ausis taisyt, paprastai vaidina, kad labai skauda jiems nuo pleistro, bet neissigaskit, tai tik manipuliacija, nieko ten neskauda
Parodose svarbu, kad abi arba guletu, arba stovetu, be to kupiruotus sunis ne visuose salyse isileidzia i parodas
As klijuoju ausis su medicininiu plastikiniu pleistru, tarp dvieju gabaliuku idedu ausu krapstuka, apkerpu pagal forma ir iklijuoju, mano kalytei tai nesukelia visiskai jokio nepatogumo, beje kai buna be pleistro, purto ta galva, laksto kaip pamisus galva nuleidus, o kai vel suklijuoju atsigauna, grazuole