Įkraunama...
Įkraunama...

Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Chansse @ 2011 09 13, 22:09)
Kur tema apie nykstukinius pincerius? noreciau atskiros temos apie CVERGPINCERIUS butu malonu pabendrauti 4u.gif

http://www.supermama...
Atsakyti
Sūnus nori šuniuko - gyvename 2 kambarių bute - kažin kuris iš šių mažylių labiau tiktų - kad nesišertų ir draugiškas būtų bei keliauti į svečius kartu galėtų.......
Atsakyti
Visi šunys šeriasi, išskyrus kerpamus, pešamus arba beplaukius... O visi kiti vistiek šeriasi, kad ir kaip kai kas girtų kažkokią veislę, juk ir žmonėms keičiasi plaukai.
Jūs tikriausiai taip pat norite šuniuko, ne tik sūnus (nepaminėjote jo amžiaus)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites: 16 kovo 2012 - 19:12
QUOTE(Bites @ 2012 03 16, 19:11)
Visi šunys šeriasi, išskyrus kerpamus, pešamus arba beplaukius... O visi kiti vistiek šeriasi, kad ir kaip kai kas girtų kažkokią veislę, juk ir žmonėms keičiasi plaukai.
Jūs tikriausiai taip pat norite šuniuko, ne tik sūnus (nepaminėjote jo amžiaus)?

Sūnui 10 metų - na, vietos nedaug, todėl ir galvojam apie mažiuką - rusų žaisliuką arba pinčeriuką - trumpaplaukius.........................Šuniuko sūnus labai nori........
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 03 16, 21:31)
Sūnui 10 metų - na, vietos nedaug, todėl ir galvojam apie mažiuką - rusų žaisliuką arba pinčeriuką - trumpaplaukius.........................Šuniuko sūnus labai nori........

Bet ar jis tebenores to kilograminio suniuko, kai jam bus 16-20 metu g.gif O jei jau kalbama apie pinceri, tai jis gi 4-6 kg sveria, nors ugio nedidelio...
Atsakyti
Pritariu Cilei, vaikai labai greit užauga ir paaugliai dažnai nebenori vaikščioti su tokiu mažu šuniuku, ar tai būtų rusų žaisliukas, ar tai būtų Nykštukinis pinčeris, tad pirmiausia tokio šuniuko turite norėti jūs, o ne vaikas, nes šuniukas gyvens minimum 10 metų, o jei viskas gerai, šuniukas bus sveikas, tai ir 15 metų, nes paprastai tokie šuniukai būna ilgaamžiai.
Jūs taip pat turite apgalvoti, kad ypač rusų žaisliukai jauni būna labai pažeidžiami ir ar vaikas mokės labai atsargiai su juo žaisti, kad nesulaužytų... Nes vaikas vaikui nelygu. O tarkim paaugę Nykštukiniai pinčeriai linkę lyderiauti ir reiktų kantriai ir atkakliai juos auklėti, nors ir pažiūros tai silpni (kalbu apie charakterį) šuniukai.
Betkokiu atveju siūlau įsiprašyti pas abiejų veislių veisėjus į svečius ir į viską "per padidinimo stiklą" pažiūrėti, taip sakau, nes dažnai viskas atrodo labai gražu, o problemos išlenda vėliau ir jei tai bus sąžiningas veisėjas jums papasakos apie kiekvieno šuniuko privalumus ir minusus, jus atkalbės arba kaip tik, atrasite "savo" veislę. O čia forume, mes jums mažai kuo padėsime...
Bet dar kartą pasikartosiu, pirmiausia šuniuko turite norėti jūs ir derinti veislę turite pirmiausia prie savęs (žinoma atsižvelgiant į tai, kad turite vaikų).
Atsakyti
Turim nykštukinį pinčerį 4 metus, sūnui beveik 3. Draugeliai nuo pat kūdikyetės, maitindavau sūnų, ant kelių sėdėdavo šuo, aš į jį ranką paremdavau, kaip į pagalvę, dabar dūksta iki nukritimo, draugeliai nerealiausi. Nors šuns charakteris kietas, bet įmanoma susitarti wink.gif
Aš tik rekomenduoju pirkti iš veislyno, nes tada tikrai gauni tai, ką perki.
Šunys, superiniai, jei sergi, tai gulės su tavim, jei dūksti, tai gali dūkt iki tavo nukritimo. Mielai lankosi svečiuose ir šiaip, protingas kaip ir visi sutvėrimai wub.gif
o šertis šeriasi, nors sakė, kad ne doh.gif bet aišku, jie trumpi ir mažai pastebimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 03 14, 22:13)
Sūnus nori šuniuko - gyvename 2 kambarių bute - kažin kuris iš šių mažylių labiau tiktų - kad nesišertų ir draugiškas būtų bei keliauti į svečius kartu galėtų.......

Šiaip asmeniškai man labaiu prie širdies Rusų žaisliukai. Arba anglų žaisliukai. Pati turiu Rusų. Bet kažin ar sūnus po poros metų norės atšalus orams vedžioti aprengtą šuniuką? Net man pačiai nesmagu tai. ax.gif O paaugliui gi tai kelis kartus labiau nesmagu gali būti. Šiaip šie šuniukai tikrai faini kompanijonai, mėgsta lyderiauti ir būti labai svarbūs. Juokinga kai tai ypač pabrėžia savo elgesiu, o dydis jų toks mažas. Šiaip jei turėčiau sūnų, geriau pirkčiau jam Džeko Raselo terjerą
arba pomeranijos špicą (mažasis). Jie taip pat nedideli. O špico ir rengti nereikėtų, o mažumo beveik tokio pačio kaip ir Rusų terjeras.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 30 kovo 2012 - 09:38
Jei kas ant zadat rudens tureti mazu suniuku, rasykit jau dabar. Ieskau kuo geresnio varianto nes zadu pirkti smile.gif
Atsakyti
Pasiskambinkit i Turkio Oaze, ten siuo metu grazus burys suniuku, ir vyresniu, ir jaunesniu 4u.gif ir berods nauja vada laukiama netrukus smile.gif
pati auginu porike ju veisimo smile.gif
Nezinau, gal ir kiti veislynai turi suniuku, pasidomekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2012 03 30, 10:29)
Šiaip asmeniškai man labaiu prie širdies Rusų žaisliukai. Arba anglų žaisliukai. Pati turiu Rusų. Bet kažin ar sūnus po poros metų norės atšalus orams vedžioti aprengtą šuniuką? Net man pačiai nesmagu tai.  ax.gif O paaugliui gi tai kelis kartus labiau nesmagu gali būti. Šiaip šie šuniukai tikrai faini kompanijonai, mėgsta lyderiauti ir būti labai svarbūs. Juokinga kai tai ypač pabrėžia savo elgesiu, o dydis jų toks mažas.  Šiaip jei turėčiau sūnų, geriau pirkčiau jam Džeko Raselo terjerą
arba pomeranijos špicą (mažasis). Jie taip pat nedideli. O špico ir rengti nereikėtų, o mažumo beveik tokio pačio kaip ir Rusų terjeras.
user posted image
user posted image

Mano kovo mėn metų sulaukęs rusų žaisliukas visą šią žiemą be rūbų, neparengtas vaikščiojo, ir netrumpai, nes aš prieš 15 min šunų vedžiojimus, ilgam eidavo, kasdien. Nebūtina jų rengt jei jie ne ligoniai ar senukai.
Atsakyti
Ir mes turime 3 menesiu nykstukine pinceryte Fiesta wub.gif

user posted image

Drauge nereali, labai prieraisi, meili ir linksma thumbup.gif Ir vaikams ir mums ji didziausias dziaugsmas namuose wub.gif Isigijome veislyne JUROS SYPSENELE, jie dar turi viena berniuka jeigu kas noresite (F vada, labai grazios spalvos):

http://sypsenele.ucoz.com/index/0-6

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipetka: 04 balandžio 2012 - 23:14