Įkraunama...
Įkraunama...

Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Agnnyte @ 2010 12 12, 22:37)
Jums tik taip atrodo, kad turėtumėt gerą įsigyt... O jei paskui pasirodys, kad ne taip išėjo? Be to, ne viskas nuo auklėjimo priklauso. Įgimtų baimių ar agresijos "išaukėti" negalima. TINKAMU auklėjimu su GERU dresuotoju tokius dalykus galima "užglaistyti", tačiau visiškai "išgyvendinti" iš šuniuko gyvenimo neįmanoma.

Na,mano nuomone nuo veisles velgi nemazai priklauso,pvz tokie kaip spanieliukai ar tarkime kokie retriveriai,tai nemanau,kad butu agresyvus sunys.. Na bet cia ilga diskusija.. smile.gif
Vicious Vici nevaziavom i prieglaudos namus, o ziurinejom ju internetinius puslapius,taciau ten neraso,kad tai bus suo mazaugis.. Ten pilna nemazu sunu,jau paaugusiu ir mes nemateme ten tu mazaugiu sunyciu.. Cia nebent kaip saket paduoti skelbima,kad ieskau kokio mielo sunelio mazulycio,tai taip,tada sulaukciau gal pasiulymu,taciau velgi,jei nezinosi to sunelio teveliu,tai nezinai kas is jo isaugs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 12 gruodžio 2010 - 22:34
QUOTE(avilinka @ 2010 12 12, 23:30)
Na,mano nuomone nuo veisles velgi nemazai priklauso,pvz tokie kaip spanieliukai ar tarkime kokie retriveriai,tai nemanau,kad butu agresyvus sunys.. Na bet cia ilga diskusija..  smile.gif

Na taip - didžioji dalis tokių "beveik nepamaišytų" spanielių be kilmės dokumentų yra baisiau už baisiausią vilką. Ar žinote, kad pagal veisles daugiausia įkandimų tenka spanieliams?
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2010 12 12, 23:35)
Na taip - didžioji dalis tokių "beveik nepamaišytų" spanielių be kilmės dokumentų yra baisiau už baisiausią vilką. Ar žinote, kad pagal veisles daugiausia įkandimų tenka spanieliams?

O,cia tai nustebinot blink.gif
O va pvz Jusu foto profilio tai suns bijociau,tikrai galvociau,kad jis labai agresyvus smile.gif Cia be pykcio 4u.gif
Na,zodziu ilga diskusija cia bus,jei labai plesimes..,tik noriu pasakyti,kad savimi pasitikiu ir zinau,kad bet ko nepaimsiu,kad man pasiseks ax.gif ...turiu gera nuojauta... blush2.gif na,bet cia visai nesvarbu rolleyes.gif
Sekmes auginant savo augintinius 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 13 gruodžio 2010 - 11:04
QUOTE(avilinka @ 2010 12 13, 11:01)
O va pvz Jusu foto profilio tai suns bijociau,tikrai galvociau,kad jis labai agresyvus

...turiu gera nuojauta...

Va ir įrodymas, kad nuojauta jus apgauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 13 gruodžio 2010 - 11:10
QUOTE(Daiva D. @ 2010 12 13, 12:10)
Va ir įrodymas, kad nuojauta jus apgauna.

Daiva,prajuokinot biggrin.gif
As juk nepazystu sio suns, gal jis labai geras,juk is nuotraukos sunku spresti ar jis silkinis. Man siaip si veisle tokia agresyvi atrodo,bet tik tiek.
Teisingai mane supraskit,kabinetis prie kiekvieno zodzio tikrai nevertetu. Baisu kazka ir parasyti,tuoj prasideda kazkokie nesusipratimai..
O nuojauta manes nera dar ne karto apgavusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 14 gruodžio 2010 - 20:20
Mėginkit ir šį kartą. Tik man baisu - o kas bus jei ta neapgavusi nuojauta šįkart paves? Vis tik gyvas sutvėrimas. Ir apskritai, tokioj srity, kaip augintinio įsigijimas 10-15 metų, vertinti viską pasikliaunant nuojauta, mano manymu, yra daugiau nei žiauru ir neatsakinga.
Atsakyti
Jums tiesiog prieš įsigyjant šuniuką reikia daugiau pasiskaitinėti ir pasidomėti. Kaip ir minėjo kažkuri, kad tai 10-15 m. atsakomybė, todėl savaime suprantama atsakingai ir pasirinkti reiktų 4u.gif štai čia yra apie veislinių (dokumentuotų) ir neveislinių (nedokumentuotų) šuniukų privalumus ir minusus. Taip pat yra supermamos forume temelė apie tai, tai tikrai verta pasiskaitinėti, nuomonė turėtų pakisti 4u.gif nu, aš taip tikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 14 gruodžio 2010 - 21:26
QUOTE(Agnnyte @ 2010 12 14, 21:29)
Mėginkit ir šį kartą. Tik man baisu - o kas bus jei ta neapgavusi nuojauta šįkart paves? Vis tik gyvas sutvėrimas. Ir apskritai, tokioj srity, kaip augintinio įsigijimas 10-15 metų, vertinti viską pasikliaunant nuojauta, mano manymu, yra daugiau nei žiauru ir neatsakinga.

Klausykit,Jus kazkaip per giliai cia kapstot su ta nuojauta. Nu man ir juokinga ir jau nebelabai,del tu visu tokiu pamokymu ar patarimu kaip cia geriau pasakius,kad teisingai suprastumete ir neisizeistumete.
Viskas ok,nesu kokia tai kvaisa,esu laikiusi vokieciu aviganius,persu kates,kanareles,zuvytes,nei vieni gyvuneliai nebuvo palikti likimo valiai,visi draugiskai gyveno ir buvo be galo mylimi wub.gif Esu labai prieraisi ir laaabai myliu gyvunelius rolleyes.gif Jau metai kaip nieko nelaikau,todel ir noriu jau isigyti,ir ieskau. Apie atsakomybe taipogi viska zinau ir suprantu,pasikartosiu-esu laikiusi gyvunus ir ne viena.
Paskaicius tuos "patarimus" susidaro toks ispudis,kad as kokia visai varna ir nesuprantu ka darau,imsiu bet koki gyvuneli, o jei nepatiks,tai mesiu ji lauk i gatve.
Baikit mamos,viskas ok,juk zinau ka darau smile.gif
Nzn kam as cia teisinuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 14 gruodžio 2010 - 22:44
Nu minčių nemokam skaityt, juk visko būna smile.gif moralizuot nenorėjau, sorry.
Linkiu teisingai pasirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2010 12 15, 10:36)
Nu minčių nemokam skaityt, juk visko būna smile.gif moralizuot nenorėjau, sorry.
Linkiu teisingai pasirinkt smile.gif

Nu va issiaiskinom,ramiau patapo smile.gif
Atsakyti
Ši tema vadinasi: Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai, Vienas šuo ar skirtingi?

Kam tęsti diskusijas šioje temoje? Juk yra temos ir apie Nykštukinius pinčerius ir apie Toy terjerus!!!
Atsakyti
QUOTE(Bites @ 2010 12 17, 18:24)
Ši tema vadinasi: Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai, Vienas šuo ar skirtingi?

Kam tęsti diskusijas šioje temoje? Juk yra temos ir apie Nykštukinius pinčerius ir apie Toy terjerus!!!

Kur tema apie nykstukinius pincerius? noreciau atskiros temos apie CVERGPINCERIUS butu malonu pabendrauti 4u.gif
Atsakyti