Įkraunama...
Įkraunama...

Toiterjerai ir nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(jka @ 2010 03 30, 17:53)
Sveikos,
norejau atsiklausti:
ar rusu toiterjerai yra draugiski vaikams?
Nes kaip supratau pinceriai ir chinchuajai - kazkokis kosmaras ties tuo klausimu, puola ir loja ant visko kas kruta.

Busiu labai dekinga del info apie rusu toiterjerus
Aciu

Sveiki,
tai nepriklauso nuo veisles,didziaja dalimi priklauso nuo suns auklejimo,kaip ji auklesit toks ir bus.
Atsakyti
Maniškis tai labai draugiškas, jis labai noriai žaidžia, abu labai sutaria, kartais susipeša. Visada būna ten kur mano vaikis, visada nori to, kuo užsiima mano sūnus. Jie tiesiog du maži vaikai, kaip kad aš juos vadinu - du mano maži berniukai. Ir šiaip mano šunytis visiems draugiškas, nė ant vieno nepuola, visus nori aplaižyti, visais džiaugiasi, tik jei jam koks daiktas nepažįstamas, tai tada iš tolo jį aploja biggrin.gif Kaip, kad pasakė dzinamaze - kaip auklėsi tokį ir turėsi. Kadangi mano auga su vaiku, tai jis vaikus ir myli.
Atsakyti
Rastas suniukas, rudas be uodegos, baltupiu- jaruzales rajone. Gal kas galite priglausti ar zinote seimininkus, nes namuose dar kale ir katinas.
868779422

Atsakyti
QUOTE(Besta @ 2010 04 12, 22:31)
Rastas suniukas, rudas be uodegos, baltupiu- jaruzales rajone. Gal kas galite priglausti ar zinote seimininkus, nes namuose dar kale ir katinas.
868779422

kaip tik buvo ieškotas mažas šuniukas(pinčeris) baltupiuose,tik neužsirašiau numerio, rytoj pasakysiu numerį.

radau numerį - 867087925
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 12 balandžio 2010 - 21:37
Jau rado, tik nuveziau i sos draugija ir paskambino seimininke , vaziuoja jo pasiimti.
Aciu uz rupesti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besta @ 2010 04 13, 13:37)
Jau rado, tik nuveziau i sos draugija ir paskambino seimininke , vaziuoja jo pasiimti.
Aciu uz rupesti. 4u.gif

o šeimininkė ta,kur nurodžiau nr. ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 13 balandžio 2010 - 14:40
Gal kas turi toiterjere buvo susidurę su mazu naujagimiu toiterjeriuku viduriavimu? Pas mus yra trys 2 dienu toiterjeriukai ir vienas is ju pradejo viduriuoti gal kas gali patarti?
P.S. Atleiskit už klaidas smile.gif
Atsakyti
Na pagrindinis skirtumas, kad pinceriai tokio pat ugio kaip bigliai, ne tokie jau mazi ax.gif Pas toiterjerus akis isprogusios ir jie daug kudesni. Dar nykstukiniai buna tik tamsiai rudos(gintarines) spalvos ir juodas su irudziu. Jokiu kitu variantu smile.gif Na ir pagrindinis dalykas del ko rinkausi is panasiu veisliu butent sita suniuka jo charakteris. Atsidave, mylintis, prisirisa prie 1 zmogaus, myli vaikus ir zmones, hyperaktyvus, megsta vadovaut biggrin.gif ir aplamai su charakteriu, bet teisingai auklejant tikrai jis netrukdo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi norečiau prisijungti prie šitos temos ,jei galima smile.gif Jau greitai turesiu Nykstukini pinčerį smile.gif Gal kas pasiulys vardu berniukui? smile.gif
Atsakyti
Na va, suniukas namuose tik kelias dienas, bet jau iskilo problemyciu. Gal galit man pasakyti, kiek gramu mazdaug, sauso edalo sueda 2 menesiu nykstukinis pinceriukas? As pergyvenu,nes maniskis sueda tik 50 g unsure.gif ar cia normalu, jei eda tris kartus per para? Nezinau kur yra vien tik Nykstukiniu pinceriu, sena maciau uzdaryta, o ar yra nauja?
Atsakyti
http://pinscheriai.7...net/index.forum viskas apie pinceriu veisle, rasit patarimu ir galesit paprasyti pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salnaine @ 2010 09 24, 16:53)
http://pinscheriai.7...net/index.forum viskas apie pinceriu veisle, rasit patarimu ir galesit paprasyti pagalbos smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti