Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis....

Maugli, nezinau del garbanu didumo ir smulkumo. Jei nori, galiu duoti savo kirpejos is Goldwell salono tel. ir pasikonsultuosi su ja issamiau. Parasyk man i asmenine, jei ka... wink.gif
Atsakyti
Norge, po "tarybiniu" cheminiu, tai plaukas tapdavo siurkstesnis ir toks kaip issausejes, pazeistas. Dabar esu bandziusi ta kur trims men, tai ir plaukas liko grazus, nepazeistas ir graziai bangavo, idomiausiai, kad issilaike man ilgiau, nors cia matyt nuo plauko strukturos priklauso. Beje nuejus pas kita kirpeja, tai ji nepazino, kad cia cheminis, galvojo, kad mano naturaliai garbanojasi smile.gif

Dazyti po cheminio nebutina, nebent norisi spalva pakeisti, tai turi praeiti kazkiek laiko, nes iskart, tai plaukams labai kenkia.
Atsakyti
Springlet, kur darei ta chemini?! smile.gif
Atsakyti
Pas Roberta Bilinkeviciu, idomu ka jis dabar veikia. Dabar plaukus tik dazau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 01 26, 22:00)
Va, radau apie tą "žolelinį" cheminį, tik neaišku ar tai išties normalus daiktas ar šiaip lenkiškas šlamštas:
http://www.venita.lt/main.php?2:21

Šiaip jau rytoj pradedu skambučių "reidus" ir parašysiu ką gero sužinojau ir kokios kainos rolleyes.gif Nenoriu gadinti plaukų ir dabar vos gyvi, bet dar kai patvarkau kruopščiau tai visai normaliai jie atrodo, taigi turiu ir nuodugniau išsiaiškinti kaip ten su tom ilgalaikėm garbanom rolleyes.gif O aš tai net nežinau smulkiom ar stambiom noriu..Bijau, kad stambios garbanos iš manęs darys melžėją, o smulkios labai padidins mano vargšę galvą ant ne super subtilaus kūno..bet stambios garbanos man nelabai tinka, kai kirpykloj man proginiais atvejais raito plaukus, tai visada smulkiau ir būna visai neblogai.

Gal pries kokius 7m. pabandziau ir as tuometini Venitos "chemini".Rezultatas-daugiau to nedaryciau cool.gif
Atsakyti
Robertas seniausiai dirba Berlyne, atrodo. Esu pas ji kirpus ir dazhius plaukus. Po to ilgai ir nuobodzhiai auginau, kad nuaugtu perzhiauriai dazhu paveikti plaukai, beje. Jis nesismulkindavo ir pernelyg nesukdavo galvos del plauku tausojimo, pagal priezhodi: "Grozhis reikalauja auku" smile.gif . Kad darytu chemini tai neteko girdeti, kazhkaip visi zhinomesni kirpejai kategorishkai priesh chemini pasisako, jo nedaro blink.gif . Na, bet Robertui dzin, gal ir dare, nezhinau, neteko girdet smile.gif .
Zhodzhiu vakar nuejau i toki tikrai gera varda turinchia vietele del to chemino pasikamantineti smile.gif . Ten daro chemini ne su chemikalais, bet rugshtimis, atseit pazhangiausia ir bla bla bla... Shiaip ar taip, man pasake, kad nesamone daryti chemini, koks jis bebutu, po poros menesiu plaukai atrodys kaip uzh 15 Lt. kainavusiu cheminio. Zhodzhiu plaukas pazheidzhiamas bet kuriu atveju ir t.t. Uzhshokau ant tokio zhiauriai priesh cheminius laugh.gif . Shiaip ar taip, jis mane patikino, kad ne vienas meistras ju salone man to nedarytu (buvau pamaloninta, nes pasake, kad plaukai pergeri biggrin.gif ). Nebent, (taip ir pasake!) pasirashychiau pati, kad paskui nesiskusiu blink.gif . Ir visa shita kalba buvo tikrai laaaabai prestizhineje viechikeje, geresnes jau nebesugalvojau, nes tokiam reikalui buvau pasiryzhus paklot pinigu tiek, kiek reikes, kad tik gerai butu... laugh.gif zhodzhiu ishejau uodega pabrukus ir apdurninta blink.gif . Nezhinau net ka gavoti. aishku, kad atsirastu, kas man ta chemini padarys, bet ir galvok, dabar zhmogau, gal tiesa sake? sad.gif
Mano plaukai visai naturalus, grazhaus atspalvio, sveiki, gaila butu ishties... Gal jei shiaip ar taip plaukas nustekentas, ne taip gaila?... Na, zhodzhiu susikomfuzijau g.gif
Atsakyti
O as ryt pabandysiu ta "texturizeri" Goldwell salone. Esu turejus chemini dar tarybiniais metais, kazkaip tais laikais nesugadino plauku, tai gal dabar pazangesnes priemones juo labiau nesugadins.
O tuose salonuose manau kartais patingi prie to cheminio dirbt, nes darbo daug, sudetinga, o jeigu nepasiseks?
Cia kaip ir su plauku dazymu sruogelem. Kartais tiesiog ikalbina jom nedazyt, atceit nemadinga -aisku, juk viena spalva greiciau nudazyt ir dar kliente kas menesi igytu.
Atsakyti
Vasara, o tu taip ir klausei apie texturaiser'į ar kamantinėjai apie cheminį plaukų sušukavimą? Kai aš skambinau gal kokia valytoja ragelį pakėlė blink.gif Kaina pasakė ir nieko paaiškinti negalėjo blink.gif Pasakyk koks kirpėjas/-a tau darys cheminį ir jei gali parašyk telefoniuką, nebesuprantu nieko blink.gif
Atsakyti
As kazkada ejau pas tokia Jurate, tai va vel pas ja nueisiu, nes ji visada su Goldwell dirbo ir karta mane ir mano plaukus tiesiog isgelbejo, kai buvo plaukai nudazyti raudonai ir paskui nuimta spalva (atrodziau nuplikinta). Manau ten ir isklausinesiu, nes telefonu per daug nenorejau sneket. Siaip manau reikia su kirpeja individualiai sneket - gal sakys, kad mano plaukai tokie ir tokie ir man prie veido netiks tos bangos, gal nevertetu. O gal sakys, ploni, greit riebaluojasi - dedam smile.gif Kiek seniau teko klausinet, tai manau vis tiek chemikalai ir jie veikia plauka, bet gal silpnesni? Nors gal su tais su kuriais snekejau, supratimo neturejo apie ta texturaizeri.

Na ryt papasakosiu ka suzinojau. Galesiu ir tel. duot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 28 sausio 2004 - 17:11
Tai va, as jau smile.gif Darbe pastebejo - bernai issityciojo kad solidi sukuosena, o panos sake zymiai geriau tinka, grazu ir t.t. Na dar saves detaliai neapziurejau smile.gif Plauku atrodo daug daugiau, purus. Tas texturizeris trumpai sakant yra plauku nuo saknu pakelejas. Dedami chemikalai, bet lyginant su cheminiu, tai yra light. Kai isplauni - graziom tokiom sruogom susigarbiniuoja, bet jei istiesini su sukom dziovindama, tai lieka papure, atrodo daug daugiau plauku, siek tiek banguoti. Uz ta procedura be kirpimo sumokejau 60 lt (mano plaukai iki peciu). Tai tiek, jeigu kam idomu, galiu telefoniuka (p.z.) parasyti.
Atsakyti
O kuriam ju salone buvai? As pries metus dariausi ta texturaizeri, na graziai plaukai atrode, tik neilgai laikesi, gal 3-4 menesius. O garbanos didziules?
Atsakyti
Tu garbanu ner, nes dziovinant istiesino, tik galai rieciasi. O dariau Antakalnio g. 26 A, Goldwell salone.
Atsakyti