QUOTE(Simpatiaska @ 2007 06 04, 18:14)
Mergaites turejau be galo daug cheminiu....
galiu pasakyti kad reikia dar ir moketi priziureti.......sukuotis tik su spec.sukomis,butinai plauti cpec.sampunais ir butinai deti kauke(pirkti priemones tik salone).Ir pasiruosti tam kai susukosi
nepanaudojius putas ar zele tikrai atrodysi kaip pudelisPirma chemini padariau budama 16 (tarybiniais laikais) plaukai buvo negazyti....atrode neitiketinai graziai....tik reikalava daug prieziuros. Tada problema buvo su kaukem tai dariau kauke is majonezo ir kiausinio trynio.
Paskui kas pusmeti kartojau chemini gal kokius 5 kartus.
Gal po dazymo,po 5 cheminiu plaukai tapo sausesni....po truputi kirpau galiukus.
Atstate pilnai tik gal po kokiu 3,5 metu.
Paskui jau padariau lengva chemini Goldwell,sumokejau apie 500 lt. Geram salone.Ir dar priemoniu uz 300 nupirkau (uzteko 2 men)Neblogai isejo tik va kazkaip laukiau kitokio rezultato.Gal norejau kad daugiau garbanuotusi.....seip kai atauga plaukai reikia kirpti galiukus ir ant saknu vel dieti shemini.
Dabar mano plaukai grazus..ilgi...bet kazko vel noriu....
kartais mieste matau merginu ...su cheminiais....labai patinka...tik va nedristu prieiti ir paklausti kur dare. Arba kartais zurnalae graziai atrodo...matosi kad cheminis..bet kai klausiu kirpejos..sako taip neiseis......................
Pirma, čia tik tavo nuomonė. Cheminį nuolat dedu nuo 16 m.
Niekada nepirkau spec. priemonių iš salonų. Plaukai atrodo tikrai
ir su šampūnais po 8 Lt iš Maximos (sulaukiu daug klausimų, kaip turėti tokius plaukus), be to,
tikrai negalėtum pasakyti ar pas mane cheminis ar natūralūs
Toliau, kaina to naujoviško cheminio gerame salone apie kurį rašei ne visur TOKIA
Ant mano ilgų plaukų kainuoja 100 Lt su visokiom kaukėm ir palepinimais
P.S. NENAUDOJU JOKIŲ PUTŲ, nes jos kenkia plaukams
O kaip atrodo plaukai be putų, plauti tik su L`oreal šampūnu, o ne už 300 spec. priemonėmis galiu parodyti (cheminių plaukai matė ne vieną). Beje, tik nesakyk, kad einant mieste suprastum, jog pas mane čia cheminis
P.P.S. Nereikia atbaidyt merginų gąsdinant kainomis ir kt. problemomis