Cheminį turiu jau 1,5 mėn., tai jau, anot, daugelio rašiusiųjų būtų riba, kuomet turėčiau pradėti gailėtis, bet man vis dar
. Esu patenkinta. O ir plaukai nenutriušę. Dėl visa ko kad plaukas neišsausėtų, nusipirkau Klorane šampūną, balzamą ir kaukę pažeistiems plaukams ir viskas puiku. Kirpėja dėjo kas antrą sruogą, kadangi mano plaukai stori ir nenorėjau būti pudelis, bet dabar gal ir visai norėčiau daugiau garbanų
. Bet ir taip gražu.
QUOTE(ajd @ 2007 04 29, 09:59)
Kazkaip su tuo cheminiu man nesigavo. atrodo visgi geriau negu teisūs, nes prie šaknų tokie pasikėlę , pasibangavę. o man tinka pagarbiniuoti. bet susigarbinaivo tik viršugalvis. o tuos sruogos kurias suko paskutines visai teisios. ir esakyčiau kad 70 lt buvo pigu. kai ji baigė ir pradėjo man sekti pasakas kad tipo nėr ka norėt nes nepakarpyti plaukai iškart įtariau kad kažkas nepavyko. o šyryt vyras sakė kad net nesimato , tik viršugalvis.
Tai dabar nežinau nei ką daryt . noriu garbiniuotų plaukų, o juk cheminio išnaujo negaliu darytis, tada tikrai pakenks plaukui.
Iš kitos pusės kad slinkti nepradėtų.
Kažin o negali ko nors padaryti kad tuos kurie nesisibangavo subanguoti?
Žinai, iš pradžių ir man taip atrodė ir vyras sakė, kad nieko nesimato. Nusipirkau Sarmoj HEAD WIND YOU - STRAIGHT&CURLY priemonę ir žinok
, negaliu atsidžiaugt. Ji leidžia išgauti ir tiesumo ir garbanų efektą džiovinant difuzeriu. Aš ištepu juo drėgnus plaukus ir išdžiovinu su ala difuzorium, fenu su "dantim". Garbanos gaunasi
, po po sutepu žele ir viskas.
Pabandyk, gal ir tau tiks. Sarmoje mokėjau 26.20 Lt, jo tik 150 ml, bet reikia tik išsiplovus galvą. Jo nedaug ir yžtepsi, taip kad tikrai apsimoka.