Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis....

A, tiesa, papaskosiu viena savo eksperimenta smile.gif . Taigi, turejome eiti i pusk vestuves biggrin.gif . Ta proga nulekiau i kirpykla, kur sumaniau pirma karta gyvenime "zmoniskai" susigarbanoti - na, kad visi plaukai butu sugarbanoti tvarkingai, taisyklingai, iki tol tik pati plauku galus pasukiodavau. Taigi, sugarbanojo, sedejau po tuo podu pora valandu (plaukai beveik iki liemens). Islindau, susukavo, laku supurske. Parlekiau tekina namo, visi laukai issizioje, veluojam, lekiam per miesta nepaisydami taisykliu... Ech, smagu buvo biggrin.gif . Ir kazkuriuo momentu as automatiskai pabandziau perbraukti plaukus ranka- pajutau, kyg kokius siurkscius negyvus stagarus braukciau. Po ceremonijos begau greicaiu namo, sukavau, ploviau kai kurias sruogeles, bandziau juos bent kiek lankstumo sugrazinti...
Tai ir galvoju- ar nebus tokio jausmo po cheminio?
Kas daret chemini susukavima, gal galit pasakyti, ar labai jautesi skirtumas tiesiog lieciant plaukus? Na, gal atrodytu tai smulkmena, bet... Juk ir pati plaukus perbrauki, ir vyras paglosto... Gal netampa jie labai siurkstus, a?
Atsakyti
Šlapias -tai kai pasidarai tokį. Čia ne nuo jo sudėjimo būdo priklauso, o nuo to, kaip susitvarkai jį. Kai naudoji želė ir suformuoji garbanas, plaukai būna tarsi šlapi (vaikai tai kartais sako - kaip riebaluoti), tai ir yra tas šlapias cheminis.
Atsakyti
QUOTE (norge @ Ketvirtadienis, 04 Gruodžio 2003, 17:39)
A Ir kazkuriuo momentu as automatiskai pabandziau perbraukti plaukus ranka- pajutau, kyg kokius siurkscius negyvus stagarus braukciau.
Tai ir galvoju- ar nebus tokio jausmo po cheminio?
Kas daret chemini susukavima, gal galit pasakyti, ar labai jautesi skirtumas tiesiog lieciant plaukus? Na, gal atrodytu tai smulkmena, bet... Juk ir pati plaukus perbrauki, ir vyras paglosto... Gal netampa jie labai siurkstus, a?

Įtariu, kad tau čia tas šiukštumas nuo priemonių buvo - t.y. nuo lako. Man irgi kai yra kirpykloj darę šukuosenas, tai jausdavos nuo tų lakų šiurkštumai.
Kai nudegino po cheminio, tai šiek tiek skyrės plaukai - šiukštesni patapo, o dabar kai gerai sudėtas, tai švelnūs plaukučiai, putas kokybiškas naudoju, tai nuo jų nepašiukštėja, tik kai per dieną nešukuoju, tai nešukuoti būna šiurkštesni, o vakare - tai pasaka... kai iššukuoju.
Atsakyti
newyear.gif Liepsnele,
Kazhkodel niekas taves nepaklause, kurgi ir kas tau taip gerai ta chemini padare?
Ash taip pat norechiau susideti, bet pas savo kirpeja nenoriu eiti, nors ji sako, kad sudetu. Tiesiog ash zhinau, kad ji labaiu dazhymu ir kirpimu specialiste. Nelabai ji cheminius daro... Ieshkau kirpejos, kuri butu tikra profe shioje srityje biggrin.gif
Ir dar man idomu, kiek kainuoja? Mano plaukai iki pechiu, gal kiek ilgesni. Nei stori, nei ploni - normalus smile.gif .


newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maugli: 23 gruodžio 2003 - 23:27
man geriausias "cheminis" isplautus plaukus istrinti ranksluosciu, po to dziovinti dziovintuvu silpna oro srove ir tuo paciu gniauzyti priteptus zele plaukus. rezultatas kaip po ka tik sudeto cheminio rolleyes.gif
taip pat galiu buti tiesiaplauke be problemu tongue.gif
Atsakyti
mano plaukai tai tiesu tiesiausi ir as taip noreciau, kad jie biski pasibanguotu-tai biski daugiau gal ant makufelio ju ir atrodytu... noriu dar biskuliuka pasiauginti ir susideti stambu xemini... ech, svajones... du kartus buvau susidejusi, bet ta smulku, taj nu i ...pyp...
Atsakyti
pirmiausia noriu pasakyti kad labai jau daug reikia atsakomybes deti ta chemini ,as mokinuosi kirpeja ir apie situos dalykus zinau,pirmiausia reikia zinoti kki kliento plaukai ar jie buvo dazyti,ar jie pazeisti ar paslankus ar ne,pagal kiekvienu plauku tipa yra atskiras plauku garbanojimo preparatas ir skirtingi suktukai pagal norima sugarbanojima ir pan,jeigu kirpeja skuba ir neatsakingai daro chemini sugarbanojima tai tokia ir iseina nepatenkinta kliente is jos kirpyklos ir daugiau ji ten nesugrys,cheminiam yra skirtas tam tikras laikas kiek laiko laikyti preparata,nei daugiau nei maziau,jei bent kiek perlaiys ar per mazai palaikys plaukai bus pasisiausia luzines gali net ir nuplikti,plaukus garbanojant su znyplemis yra nudeginami plauku galiukai ir issausinamas pats plaukas taigi jie ir tampa toki siurkstus kieti nepaklusnus,apie tai kalbant yra neissenkama tema,apie tai galima pasakoti ir pasakoti smile.gif
Atsakyti
Mamkos, gal galite parašyti nors kokias koordinates Vilniuje, kur galima būtų pasidaryti tą tausojantį cheminį..Aš girdėjau, kad tai vadinama TEXTURISER"iu ir lyg daro Godwell salone, bet kai skambinau man nieko išsamiai nepaaiškino..Tipo cheminis sušukavimas ir viskas, o kaip žinoti ar aš nuo 80 Lt nesumokėsiu už "paprastą" cheminį, kurį kitur galėčiau (bet nenorėčiau..) ir pigiau pasidaryti?
Ir dar įdomu, gal kas bandėte "Venita" firmos žolinį cheminio sušukavimo tirpalą (na, vien žolių pagrindu, labai natūralus cheminis, tausojantis plaukus, nors gal ir ne itin ilgalaikis. Tipo rašoma, kad pati moteris gali pasidaryti namų sąlygomis, bet man tai nerealu, nes nemokėsiu gražiai susukt ant suktukų..). Kažin, jei nunešti nupirkus pas savo įprastą kirėją..
Mamkos, padėkite pasikeisti kol diedas bus komandiruotėje..pribrendo reikalas kažką su savimi pasidaryti, o žinant kad aš jau n ir k kartų keičiau plaukų spalvą, tai jau ir pačiai nebeįdomu..Norėčiau kažko naujo, bet nežalojančio..(gerai noriu wink.gif )
Atsakyti
Goldwell salone dariausi "teksturaizeri" uz 100 lt ( mano plaukai tokio ilgio kaip tavo panasiai). Esme, kad tai nera tokios labai garbanos kaip iprasto cheminio. Kai issiplauni galva ir sukuoji su fenu, gali plaukus visai istiesint, nesimatys,kad jie banguoti. Jei dregnus "apdirbsi" su putom,zele ar kitom priemonem, jie bus tokie smulkiai garbanoti, pasisiaushe wink.gif Laike apie pora menesiu, nors tai ,aisku, individualu. Pliusas tas, kad plaukai pasidaro labiau paslankus pasukus fenu, jie palinksta ten, kur reikia(kai mano plaukai tiesus kaip stygos, tai buvo geras dalykas).Siaip aplinkiniai nesuprato, kad mano plaukai cheminiuoti, tik pastebedavo,kad "kazkas cia ne taip". Siaip teksturaizeri kirpeja rekomendavo darytis trumpesniems plaukams, negu dabar mano (pecius jau dengia). Zinai, antra karta nesusigundziau, nes brangoka pasirode ph34r.gif
Atsakyti
Vepla, sakyk, ar tik smulkiom garbanom galima ta reikala daryti, ar ir stambiom? smile.gif Mane domina tie patys klausimai, kaip ir Rasma, moterys, nepgailekit mums patarimu! biggrin.gif
Atsakyti

Va, radau apie tą "žolelinį" cheminį, tik neaišku ar tai išties normalus daiktas ar šiaip lenkiškas šlamštas:
http://www.venita.lt/main.php?2:21

Šiaip jau rytoj pradedu skambučių "reidus" ir parašysiu ką gero sužinojau ir kokios kainos rolleyes.gif Nenoriu gadinti plaukų ir dabar vos gyvi, bet dar kai patvarkau kruopščiau tai visai normaliai jie atrodo, taigi turiu ir nuodugniau išsiaiškinti kaip ten su tom ilgalaikėm garbanom rolleyes.gif O aš tai net nežinau smulkiom ar stambiom noriu..Bijau, kad stambios garbanos iš manęs darys melžėją, o smulkios labai padidins mano vargšę galvą ant ne super subtilaus kūno..bet stambios garbanos man nelabai tinka, kai kirpykloj man proginiais atvejais raito plaukus, tai visada smulkiau ir būna visai neblogai.
Atsakyti
Pasiskaitinejau smile.gif . Na, nezhinau, man kazhkaip itartinai atrodo tas lenkishkas reikalas biggrin.gif . O kiek kainuoja? Gal kaina padetu apsispresi, ar tai geras daiktas (noras aishku ne visada didele kaina atitinka kokybe, bet kazhkaip shiuo atveju ash linkusi pagal tai spresti blink.gif ).
Atsakyti