Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis....

Et, as bandziau ta "tausojanti" chemini, turiu pasakyt, kad sh gavosi. dar kirpejas issipeizavojo, sako, tausojantys - netausojantys, tas pats biess, cheminis yra cheminis. Ir as dar ji ant daug kartu dazytu plauku kaaai susidejau, tai rezultatas sunkiai nusakomas gavosi... ph34r.gif Su tokia sukuosena drasiai gali po konteinerius knistis... smile.gif Supykau baisiai ant to kirpejo, kad taip man padare, nors nzn ar tai tikrai jo kalte, ar mano proto trukumas... Susirisau plaukus, ir visa sulaizyta vaiksciojau kol siek tiek ataugo.
Paskui nuejau i kita kirpykla, sakau, man pakirpkit galiukus... tai kirpeja kai isleido tuos mano gaurus, oro tik ikvepe, paziurejo dar karta ir sako - tu ant manes nepyk, bet as tau turiu visa ta chemini nukirpt. Nes paskui zmones manys, kad tai as cia taip plaukus sugadinau... Ir nukirpo. Tai dabar daugiau cheminio nenoriu... Nebent buciau pasiryzus po to labai trumpai kirptis.
Atsakyti
Dėjaus cheminį tris kartus. Antrąkart nedegino, o gal ir aš parti per mažai tuos plauksu maitinau, per mažai skyriau dėmesio jiems. Labai buvo pradėjė trupėt plaukų galiukai, tai gaivinau natūralia kauke - labai padėjo. Jei kam įdomu kokia - tai jau rašiau kitoj temoj apie plaukus.

O cheminis labai priklauso nuo plaukų struktūros. Reikia parinkt pagal plauką ir tų chemikalų koncentraciją, ir laikymo laiką. Man kirpėja darė modeliuojamą cheminį - nes mano plaukai sruogelėms šviesinti - vienur stipriau laikė, kitur silpniau. Likau patenkinta laaabai. Man darė stambiom bangom, nes man irgi nelabai negriuko garbenėlės wink.gif. Ir po mėnesio dar šviesinau plaukus ir jie ir dabar labai švelnūs, puikūs. Tik aišku, palepint chemiškai pakankintus plauksu visad būtina.

Nepatarčiau cheminio darytis pas ką soti, linkę veltis plaukus ir jei jų daug - nuo cheminio jie tik labaiu velsis. Užtat tinka tokiem ploniem plaukam, visiškai nesigarbanojantiem, linkusiem "prie galvos gulėt". Ir kai su stambiais suktukais sukama - paskui natūraliai atrodo. Tik aišku, jei plaukai nesveiki - labai skilinėja, lūžinėja, geriau nesidaryt tokių procedūrų - pirma juso išsigydyt, atgaivint kaukėm.

Dariausi cheminį gegužę, o ir dabar tebebūnu garbanota smile.gif. Jei noriu garbanų - sušlapinu plaukus ir gniaužau juos, kad garbanos atsirastų, paskui sutepu putom. Kas nori šlapio efekto - geriau su žele tept. Paskui kai išdžiūna plaukai (sutepus putom) - tai lieka fainos bangos plaukuose. O jei vakare kur noriu eit, tai tiesiog pašukuoju ir vėl šiek tiek sudrėkinu (geriausia palenkus galvą žemyn) ir pagniaužau plaukus - jie būna papurę ir banguoti.

Kadangi mano plaukai nelinkę garbanotis ir pats plaukas plonas, tai man labai gerai tinka cheminis.
Atsakyti
Tai vat, paskaitinejau... Is vienos puses- yra tikimybe (bet ne 100 proc. garantija!), kad keleta menesiu busi grazi. Is kitos puses- trupantys plaukai blink.gif . Vat to dar nepatyriau, turbut baisiau, nei slinkimas... Juk isslinke tai atauga, o jei trupa, tai jau stipriai tas plaukas pazeistas...
O vat spiralinio perspektyvos labai jau nekokios... Mano plaukai ilgi. Tai jei po plovimo man nebus galima ju sukuoti, o tik sugniauzyti su zele- i trecia diena galesiu nulini kirpima isbandyti sad.gif .

Turiu viena klausimeli, maza viltis, skant... Jeigu cheminis sudetas tinkamai, tai praejus pusmeciui gal nebutina tuos plaukus nukirpti/ Ar labai skirsis nuo ataugusiu? Plaukai mano ilgi.....
Atsakyti
Ploną plauką lengva pažeisti, ypač jei jsi jau dažytas.

Man kai paskutinįkart sudėjo profesionaliai, tai plaukas beveik nesiskiria nuo ataugusio. Jei nenoriu garbanų - tai nešlapinu ir daraus kokią tik nori šukuoseną - net nesimato, adk plaukai su cheminiu... Šiaip pastebėjau, kad žele vartojant dažniau pradeda trupėt plaukai. Aš dabar naudoju tik kokybiškas Wella putas ir viskas ok. Šukuoju plaukus kasdieną smile.gif. Yra iš pažįstamų, turinčių cheminį, kurios šukuoja tik aks penktą dieną - prieš plovimą - bet čia tos, kurios šlapią cheminį daro - su daug gelio. Man taip nepatinka, aš naudoju tik šiek tiek putų, akd bent šiek tiek užsifiksuotų garbanos ir pašukuoju, kad nesuliptų gabalais, nors nuo tų mano putų ir nelimpa.

Kažkur eidama labai įdėmiai atlikau tą visą garbanų procedūrą, tai pažįstamos klausinėjo, kurioj kirpykloj buvau wink.gif smile.gif.
Atsakyti
QUOTE (norge @ Pirmadienis, 01 Gruodžio 2003, 18:46)

Turiu viena klausimeli, maza viltis, skant... Jeigu cheminis sudetas tinkamai, tai praejus pusmeciui gal nebutina tuos plaukus nukirpti/ Ar labai skirsis nuo ataugusiu? Plaukai mano ilgi.....

Mano plaukai irgi ilgoki. Jau 7 mėnesiai po cheminio esu ir nieko nereikia kirpt, tik porąkart galiukus per tą laiką kirpau - kad palygint. Jeigu sudeda labai silpną cheminį, tai plaukai tik vos vos šviesesni už natūralius. Jei gera kirpėja, tai pžiūri, kur silpnesnis plaukas (pvz. - pas daug ką ant pakaušio silpnesni) ir atitinkamai mažaiu ten tepa ir mažiau laiko, labai stambius suktukus ten deda.
Atsakyti
Na va, gal Liepsneles kirpeja ir gerai sudeda, o as kiek dejausi - ir lyg pas gerus specialistus - tai labai skiriasi, kur plaukai su cheminiu, o kur be cheminio. Kur su cheminiu, ten garbanoti, kur be, ten ne, ir tokia ryski ryski riba tarp ju. Veeeu:(
Atsakyti
As kazkada turejau chemini. Seniai. Dar nebuvo situ naujoviu. Plaukai iki juosmens buvo. "Sudejo" visai neblogai, buvau patenkinta. Tik po kurio laiko, kai nuaugo, virsugalvis tapo lygus, o toliau svelniai banguoti. Nesiodavau "uodega", tai uodega ir buvo banguota. Daryti vel cheminio, kol visas nenuaugo, tada nerekomendavo, nes tikrai butu pakulos like. Ilgai reikejo laukt kol visi nuaugs. Bet ispat pradziu, kokius 3 men, buvo grazu. Todel ir dabar galvojau apie ta trumpalaiki, kur apie 3 men laiko. Dar atsimenu, kad pirmiausia tepe chemikala, o tada suko. Susukus liepe 20 min laikyt. Tai tos sruogos, virsugalvy, kur buvo pirmiausiai suktos ir tepliotos, labiausiai issausejo, nes jos turejo isbuti su chemikalais apie 40-50 min. O tos kur veliausiai suko, graziausiai atrode. Bet gal dabar pirma susuka ir tik tada teplioja, kad vienodai tos chemijos gautu rolleyes.gif
Atsakyti
Ma irgi buvo, kai pirmąkart dėjaus, tai nudegino viršugalvį. O šita kirpėja, kur neperseniausiai atradau, tai tuos tepė chemikalais tik prieš sukdama sruogą ir tuso, kur anksčiau ištepė, tuos anksčiau ir išleido. Bet tikrai ne visos kirpėjos taip daro.
Atsakyti
Jus visot norit garbanu...Mano plaukai naturaliai garbanoti.Labai noreciau juos istiesint.Esu girdejus apie chemini istiesinima.Gal kas zinot kokia tai procedura ir kiek laikosi tiesus plaukai?O gal po plovimo jie vel susigarbanos?
Atsakyti
Vienkartini istiesinima garbanotu plauku (baliui wink.gif ) esu macius, bet ir nuo dregno oro vel gali pradeti suktis. O daugkartinio tai nezinau...
Atsakyti
Ot kaip visada - visi nepatenkinti tuo, ką turi. Tiesiaplaukės garbanojas ir atv. Mano draugė smulkiai garbanota, bet jai jos garbanos netvarkingos atrodo, tai ji dedas cheminį, bet buvo ir išsitiesinus plaukus. Kiek žinau, dažnai kirpėjos padaro vienkartinį garbanį ištiesinimą, dar mačiau pardose šampūną garbanų tiesinimui.
Atsakyti
O ka reiskia- slapias cheminis? Viena ausim gierdejau, kad kirpeja ji labai gyre klijentei, o paklausti nedrisau ph34r.gif ...
Atsakyti