ash susidejau chemini, kai galva ishsiplauni-matyt, kad plaukai garbanoti, ale jie ishsdziusta-ishsilygina, net nematyt kad cheminis detas , priemoniu ant plauku nededu, nes jei pridedi-reikia galva plaut, o chemini dejausi vien del to, kad plaukai maziau riebaluotusi, ir nereiktu daznai galvos plaut nezinau ar man vel eit pas kirpeja, ir prashyt kad perdetu, nes vistiek kaip anxciau neshiojau susirishus plaukus, taip dabar ir neshioju arba reikia geros priemones plaukam, nes sakau jei prisidedu galva ivairiausio galo-man ja niezti ir butinai vakare turiu galva plaut cheminis nera smulkus, tikrai neatrodau kaip avele
QUOTE(rici @ 2005 09 13, 10:47)
sio metu cheminiai madingi,tai kad nebijokit -rizika verta grozio.
Madingiausi taij sveiki plaukai
as vis dar noriu cheminio,bet bijau del nuaugimo,viena drauge susidejo ,o as palauksiu ir paziuresiu ,kaip atrodo,jei patiks ant vasaros ir susidesiu
QUOTE(jadzka @ 2005 09 16, 21:23)
Madingiausi taij sveiki plaukai
Bet galima ir toki chemini susideti, kad atrodys sveiki plaukai.
as irgi labai noriu cheminio!
man siule detis kazkoki headline'a. tik va cia tas aceit nekenskmingas
a gali taip but.? kuris issileidzia po 2 men ir ne kvapo to cheminio...man va toks tai patiktu.
man siule detis kazkoki headline'a. tik va cia tas aceit nekenskmingas
a gali taip but.? kuris issileidzia po 2 men ir ne kvapo to cheminio...man va toks tai patiktu.
As irgi susidejau chemini augalinio pagrindo ,tipo pats nekenksmingiausias cheminis plaukam.Savaite buvau pasidarius tipo slapio efekto atrode ,o paskui kaip uzsimaniau tiesesniu plauku uzsuko ant stambiu bigudi ir labai grazei atrodo ,o svarbiausiai nematyti to cheminio .Plaukai svelnus ,papure.Nori susigarbanuoji ,nori issitiesini
QUOTE(SANTA @ 2005 11 04, 17:28)
As irgi susidejau chemini augalinio pagrindo ,tipo pats nekenksmingiausias cheminis plaukam.Savaite buvau pasidarius tipo slapio efekto atrode ,o paskui kaip uzsimaniau tiesesniu plauku uzsuko ant stambiu bigudi ir labai grazei atrodo ,o svarbiausiai nematyti to cheminio .Plaukai svelnus ,papure.Nori susigarbanuoji ,nori issitiesini
O kur dejaisi?
QUOTE(murkliuke @ 2005 11 04, 20:09)
o aš labai norėčiau išsitiesinti savo gauriukus nors negarbanoti jie pas mane, bet banguojasi, o man tai nepatinka Šiaip plaukai mano šviesūs ir sausoki kažin ar labai pakenktų aišku daryčiausi jau tą iš geresnių, kaina nelabai ir svarbi būtų Ką galėtumėt patarti man šiuo klausimu
Eik,nedurniuok tiktai Ner cia ko tu plauku tiesint ar per gerus ir per grazius turi,kad sugadint nori? Tu nepyk,kad as cia taip,bet visos sitos nesamones,grynas pinigu plesimas ne kitaip.Cheminis,kad ir koks jis bebutu baisiai sausina ir pazeidzia plauka,jei ne vizuoaliai pamatysi,tai galesi vonioj nuslinkusius skaiciuoti
Kas isto jei bus tiesus ir pusis kaip pas pudeli,juo;lab kad tavo tikri plaukai ir taip sausi? Siulau geriau pinigus kisti kitur - pirk kokybiskas priemones(nors jos ne visuomet brangios) ir dziaugsies savo sveikasi graiziais,banguotais plaukais.
QUOTE(mexica @ 2005 11 05, 23:31)
Eik,nedurniuok tiktai Ner cia ko tu plauku tiesint ar per gerus ir per grazius turi,kad sugadint nori? Tu nepyk,kad as cia taip,bet visos sitos nesamones,grynas pinigu plesimas ne kitaip.Cheminis,kad ir koks jis bebutu baisiai sausina ir pazeidzia plauka,jei ne vizuoaliai pamatysi,tai galesi vonioj nuslinkusius skaiciuoti
Kas isto jei bus tiesus ir pusis kaip pas pudeli,juo;lab kad tavo tikri plaukai ir taip sausi? Siulau geriau pinigus kisti kitur - pirk kokybiskas priemones(nors jos ne visuomet brangios) ir dziaugsies savo sveikasi graiziais,banguotais plaukais.
Ačiū už patarimus O ant plaukų išleidžiu ir taip jau nesveikai daug anksčiau tekdavo apie pora šimtų litų kiekvieną mielą mėnesėlį pakloti bet kuo toliau tuo daugiau įsitikinu, kad brangios, garsių firmų priemonės toli gražu nėra tokios geros taip pasitvirtina, kad tik 25 proc prekės kainos moki už patį produktą, o 75 proc už vardą, reklamą ir t.t.