Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis....

QUOTE(Italy @ 2005 08 05, 14:24)
Norejau paklaust,noreciau irgi susigarbanot plaukus,bet pries tai sviesint(dabar tamsiai rudi)noreciau dazyt tik virsutini plauku sluoksni sviesiai,tai geriau tai daryt pries ar po?


Geriau nesigarbanok wink.gif
Nes gerai atrodo tik kokius 4 mėn, o paskui... tai ką aš žinau;....
daugiau vargo it gaila plaukų. Pati tuo įsitikinau..
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti, gal kuri nors darėtės cheminį „Merilinoje“ Vilniuje, Šiaurės miestelyje? Dariausi ten proginę šukuoseną, likau labai patenkinta, noriu dabar ten pereiti nuolat kirptis ir dėtis cheminį (lengvą), tik bijau, kad nebūtų labai brangu. Ten, kur dėdavausi iki šiol, lengvas cheminis kainuodavo 70-80 Lt, bet aš norėčiau kokybiškesnio, nes kas rytą pusvalandį sugaišti šukuosenos formavimui nusibosta, o kitaip atrodyčiau kaip ragana.
Atsakyti
O negalima kaip nors ,kad nereiktu ju iki galo atauginti,na ataugo,siek tiek ,ir vel...?
Atsakyti
QUOTE(Italy @ 2005 08 05, 19:27)
O negalima kaip nors ,kad nereiktu ju iki galo atauginti,na ataugo,siek tiek ,ir vel...?


Kažkaip nelabai tikriausia... na, jei plaukai linkę garbanotis - tai cheminis lengvas tik formą aptvarko, o jei jau tiesučiai kaip mano - tai tie galai nekaip atrodo g.gif
daugiau jau tikriausia neberizikuočiau, nes išleidi 3 x daugiau pinigėlių priežiūrai, plius vargo kiek...
Atsakyti
Jei jau buvo tokia tema,sorry.Dabar mane kamuoja mintis apie cheminį.Bet noriu ne tokio senoviško,kur susuka smulkiom garbanėlėm,bet kad plaukai banguotųsi stambiom sruogom arba būtų tiesiog negarbanoti,o vos vos stambiai pasibangavę.
Mano kirpėja tikina mane,kad paims stambesnius bigudžius vietoje tų,su kuriais sukdavo,ir bus kaip noriu.Tik man tas kažkaip įtartinai atrodo - mat tie jos ,,stambesni" - tai storesni už tuos smulkius tik kokiais 5 milimetrais.... schmoll.gif
Ir,ko gero,toks naujoviškesnis cheminis daromas modernesniuose grožio salonuose,be to,turbūt brangokai kainuoja... g.gif Kas darėtės,papasakokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 08 09, 09:22)
ir man būtų įdomu


Na, tas naujoviškas cheminis - tai tikriausia rūgštinis, nes senoviškas - šarminis (jei neklystu). Tas naujasis - ne taip gadina plaukus, galima ir stipriai šviesintus susukti.
Man darytas dar šarminis, bet ant stambesnių bigudukų (nors irgi medinių) taij dabar na, šiek tiek banguoti.....
Aišku, viskas, OK tas cheminis pirmus 3 mėnesius atrodo gerai. O paskui kai pradeda atauginėt - pasidaro nekas... reikia susisegus nešiot arba tiesint.

Nežinau, man nebesinori to cheminio daugiau.....
Atsakyti
Kiek zinau gali stambu lengva chemini sudeti. Jis laikys kokius 3, gal siek tiek daugiau menesiu
Atsakyti
jei deda ant didelių ir dar lengvą, tai galit tikėtis tik lengvo bangavimo. Kadangi aš noriu tokių smulkių garbanėlių, chemionių išbandžiau visą krūvą. Kaip ir kirpėjų beje mirksiukas.gif

kartą, kai mirtinai jau reikėjo cheminio, nuėjau ne į šiaip kirpyklėlę, bet į grožio saloną, pasiruošusi suploti visus 100lt, kad tik padarytų. Na ir ką - kainavo 50lt kaip visada ir leistis pradėjo tik po 6 mėn thumbup.gif thumbup.gif po to cheminį vėl dėjau po 1,5 metų ir tai kirpėja abejojo.
Atsakyti
o gal kas žinot kur kaune gerai deda cheminį?
Atsakyti
Gal kas daretes chemini Eslaudoje (Vilnius), kaip ir neblogas salonas atrodo. Po vaiko maitinimo, netekau puse savo plauku doh.gif , tai gal nors cheminis padidins apimti.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 08 09, 11:09)
  po to cheminį vėl dėjau po 1,5 metų ir tai kirpėja abejojo.

Dėl ko kirpėja abejojo? g.gif Ir kaip tada pavyko cheminis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona @ 2005 08 10, 11:30)
Gal kas daretes chemini Eslaudoje (Vilnius), kaip ir neblogas salonas atrodo. Po vaiko maitinimo, netekau puse savo plauku doh.gif , tai gal nors cheminis padidins apimti.

tavo vietoj pabijočiau, kad po cheminio ir kitos pusės plaukų gali nelikt smile.gif doh.gif
Aš jau „atsikandus" cheminio, tai todėl nė vienai ir nepatariu jo darytis... sad.gif
Atsakyti