o jus mergaites dekit "karvingą" ir šalutinis poveikis plaukams bus minimalus... aš jau net nepamenu kiek kartų esu jį susidėjus ir kartu plaukus dažau,o ir ant dažytų galimą susidėt,tad garbanėlės dailios...jis beje laiko trumpiau,bet užtat nesugadina plauko...o dėl laikymo,tai išties tai labai priklauso nuo plauko struktūros...mano kirpėja prieš dedant karvingą,pirma patikrina kiek pats plaukas linkęs suktis ir iš to matyt ar ilgai laikys...man laiko ner daugiau nei 3 mėnesius,aišku išskyrus šaknis,nes kur atauga,garbanų nebėr...
QUOTE(asadasta @ 2005 07 04, 11:00)
o jus mergaites dekit "karvingą" ir šalutinis poveikis plaukams bus minimalus... aš jau net nepamenu kiek kartų esu jį susidėjus ir kartu plaukus dažau,o ir ant dažytų galimą susidėt,tad garbanėlės dailios...jis beje laiko trumpiau,bet užtat nesugadina plauko...o dėl laikymo,tai išties tai labai priklauso nuo plauko struktūros...mano kirpėja prieš dedant karvingą,pirma patikrina kiek pats plaukas linkęs suktis ir iš to matyt ar ilgai laikys...man laiko ner daugiau nei 3 mėnesius,aišku išskyrus šaknis,nes kur atauga,garbanų nebėr...
Prašyčiau konkrečiau: kur už kiek ir t.t.
Nu, as, aisku, visiska tundra, bet kas tas "karvingas"??? Siaip tai, kiek suprantu, cia is anglisko "curving", kuris yra "kreivinimas" lietuviskai.
Tai kuo tas "karvingas " skiriasi nuo cheminio "kreivinimo"?
Tai kuo tas "karvingas " skiriasi nuo cheminio "kreivinimo"?
QUOTE(jadzka @ 2005 07 04, 07:17)
O dėl pakenkimo. manau, kad kenkia. maniškiai šiek tiek trupėt pradėjo, greičiau plaukų spalva išsiplauna ir t.t. Taigi, dabar eisiu tiesint....
ir sugadinsi dar labiau...(atsiprašau už pesimizmą )
Jau tiesinimo metu labai išdegina plauką, pradės trupėt ir galai bus labai nutriušę
QUOTE(Rasma @ 2005 07 04, 12:31)
ir sugadinsi dar labiau...(atsiprašau už pesimizmą )
Jau tiesinimo metu labai išdegina plauką, pradės trupėt ir galai bus labai nutriušę
va to ir aš bijau... nu bet dabar jie irgi ne į temą... gal geriau vėl garbanot?
tik noris švelniai...
kiek pazistu zmoniu, kurie buvo susideje chemini- visi kuo greiciau lauke, kol jis nuaugs
QUOTE(Onora @ 2005 07 04, 13:28)
kiek pazistu zmoniu, kurie buvo susideje chemini- visi kuo greiciau lauke, kol jis nuaugs
Man visai nedaug teliko, bo savo kasas jau apkarpiau
Cheminis - šūdas (atsiprašau). Mano plaukai buvo nerealiai stiprūs ir sveiki,pradžioj gražiai atrodė,bet paskui teko kasas nukirpt Nes plaukai liko kaip stagarai,negyvi. Nepatarčiau
QUOTE(jadzka @ 2005 07 04, 09:46)
va to ir aš bijau... nu bet dabar jie irgi ne į temą... gal geriau vėl garbanot?
tik noris švelniai...
tik noris švelniai...
Aš žinau, kad to nenori, bet ar nevertėtų palaukt kol ataugs Arba gal visai nepriimtina, bet logiška: drastiško trumpinimo būdu įveikt tuos pažeistus plaukus..o po to vėl užsiaugint gražius ir sveikus plaukus
QUOTE(Rasma @ 2005 07 04, 14:30)
Aš žinau, kad to nenori, bet ar nevertėtų palaukt kol ataugs Arba gal visai nepriimtina, bet logiška: drastiško trumpinimo būdu įveikt tuos pažeistus plaukus..o po to vėl užsiaugint gražius ir sveikus plaukus
Taij kad pakankamai neblogai jie laikosi... nėr visai nušiurę....
Klausykit. Tai po kiek laiko jūs tą brudą laikėt ant galvų, kai darėtės cheminį ? Mano palukai iš prigimties ploni ir silpni, laikė man tuos chemikalus 20 ir 20 min. Dariausi jau 3 krt. Tuoj 4 krt eisiu garbanotis. Nu man nei kiek plaukų "nesuplastmasino" .Tapo paklusnesni, minkštesni ir mažiau riebaluojasi.
Kaip tai galima paaiškint?
Kaip tai galima paaiškint?
Ir aš pasipasakosiu Seniai svajojau susidėti cheminį Ir vieną dieną pasakiau sau: gyvenu tik vieną kartą, reik išbandyti Kaip tariau, taip ir padariau Iš pradžių viskas buvo čiki Net įtikinau savo drauges, kad mitas paie kenkimą Praėjo porą mėnesiu...Ir prasidėjo...Išsausėjimas totalinis...Visiškas ir nepaneigiamas...Nors dėjausi geroj kirpykloj ir su gerom priemonėm Nušiuro mano plaukučiai Net trupėti pradėjo O kiek pinigėlių priežiūros piemonėms išleidau Ir kas keisčiausia, nuaugo tie mano plaukiukai, bet jau ne tie...
Tai mano patarimas toks, dėkis jei nori Bet būk pasiruošusi priimti pasėkmes Kad ir nemalonias
Tai mano patarimas toks, dėkis jei nori Bet būk pasiruošusi priimti pasėkmes Kad ir nemalonias