Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis....

Mano plaukai ilgi ir tiesus.Taip juos ir nesioju,nes tingiu sukaliot. na bet viena diena pabandziau pasiraitaliot juos...Vajeee kaip grazu ir kaip man tinka,bet jau sukiot tai vistiek tingiu. Tai va galvoju gal cheminuka? Gal kas zinot koki naujoviska cheminuka,kad plauku negadintu labai,kad geros priemones butu naudojamos?
Atsakyti
Maulia, nezinau as ten tu priemoniu anei profesionaliu kirpeju, bet zinok vakar susidejau lengva cheminuka. Tai atrodo - liuks. Mano plaukai is priginties sunkus, nutysta kaip makaronai, jei tik pereauga is trumpu i pusilgius. Tai dabar viskas taip paure, taip vejavaikiskai sukaliojasi aplink galva.
O ir prieziura lengva - issiplovei, prisipurskei putu, pamaigei rankomis ir eini. Be to, labai praktiska vasara, kai daznai maudaisi. Zodziu, as kaifuoju.
Atsakyti
QUOTE
Maulia, nezinau as ten tu priemoniu anei profesionaliu kirpeju, bet zinok vakar susidejau lengva cheminuka. Tai atrodo - liuks. Mano plaukai is priginties sunkus, nutysta kaip makaronai, jei tik pereauga is trumpu i pusilgius. Tai dabar viskas taip paure, taip vejavaikiskai sukaliojasi aplink galva.
O ir prieziura lengva - issiplovei, prisipurskei putu, pamaigei rankomis ir eini. Be to, labai praktiska vasara, kai daznai maudaisi. Zodziu, as kaifuoju.


Gal gali parasyti kur dejaisi ta cheminuka? kokio ilgio tavo garbanos? kiek kainavo?  :-[ wink.gif
Atsakyti
Oi, brangioji, as gyvenu Kaune. Tai dejausi pas drauge. Ji dirba, jei gerai prisimenu, su "Cutrin" firmos priemonemis. Mano plaukai daug trumpesni nei tavo (sprendziu pgl. meeto nuotraukas  :D ). Bet nebe trumpi. O as noriu uzsiauginti ilgokus. Tai , zinai, atsiaugineti plaukus, o dar tokius, kurie "makaroninasi", nelabai malonu. Tai ir nusprendziau surizikuoti. Truputi bijojau, kad tas cheminis yra atgyvena ir dabar jau niekas taip saves "nezaloja"  ;D  Bet rezultatas pralenke visus lukescius. O ir, kaip sakiau, susidejau labai lengva. Po poros menesiu turetu issileisti (paziuresim... :smile.gif).
Tiesa, mokejau tai apie 30 Lt, bet cia tik uz priemones.
Atsakyti
Mamulia, o pas Ruslana labai brangu det? Siaip as irgi turiu tokia minti koki lengva lengva chemini susidet.. bet vis delsiu. Aisku, turbut ir kainos pas juos. Bet i kokia neaiskia "papigiai" kirpykla irgi bijociau eit..
Atsakyti
Šiaip jau mamulia savo gražių ilgų plaukų įprastų cheminiu negadink wink.gif Dabar modernesnėse kirpyklose, dirbančiose su naujausia plaukų "kosmetika" yra tokia paslauga, kaip "Texuraiser'is". Tai tas pats cheminis, tik visiškasi nekenksmingas.va nuo tokio ir pradek garbanu etapą wink.gif Tiksliai kirpyklos nežinau kur tokį atlieka, bet grožio ir kosmetologijos centro kirpykloje (Sugiharos g-veje) tai anksčiau lyg ir darė. tiea tą cheminį galima ir namie adrytis, nes neįmanoma pakenkti plaukams, tik aš vengčiau, nes vis vien gražiai man pačiai "susisukti" neišeitų.
Atsakyti
Kai susitiksim, Mamulia, galesiu tau visa paskaitele apie "teksturaizeri" paskaityt, nes pries menesi ji dejausi Antakalni "goldwel" salone. Velnias, brangus, 100 lt kainuoja ( o tavo kasos ilgesnes, dar daugiau uzsiprasytu).. O rezultatas toks, kad nesimato beveik nieko, tik plaukai siek tiek"intelektualiai pasivele" ...  8)
Atsakyti
Na vat as irgi vis mastau: det, nedet ta chemini. Bet va is lengvo cheminio tai snipstas mano plaukams gaunas. Turbut desiuos stipru, nes gadina plaukus ir vienas ir kitas,  o ant labai ilgu plauku tai lengvas beveik ir nesilaiko. Man tai jau po pirmo plovimo issileidzia sad.gif O plaukai tai mano - dar keli menesiai ir bus iki juosmens.
Kazka su taip plaukais  reikia daryti! Daug kirpti gaila, o ir tokiai vaikscioti nelabai norisi - nebesusitvarkau :smile.gif
Atsakyti
Mano plaukai taip pat ilgi ir tiesus. Pries kokius penkis metus buvau susigarbanavusi. Na dar ir kazkada pries desimt metu. Tai po kiekvieno karto simta kartu nusispjaunu ir pasizadu niekada niekada...
Is pradziu rezultatas - liuks. Net koki pora menesiu. Bet paskui pradeda ataugineti "tiesieji". Jau vaizdelis nekoks ima darytis. O paskui ir galai kazkaip jau labai nushiura - vis kerpi kerpi... Taip ir gyveni laukimu, kol ataugs .
Pliusas - maziau riebaluojasi. Bet gal pirmiau verta isbandyti ta naujove - pavadinima jau pamirsau. Nes koks bebutu lengvas cheminis - jis plaikus issausina, jie pradeda labiau skilineti. O ir kruvos pinigu reikia visokioms ten kaukems po to ir t.t.
P.S. O man uz ilgus lygius ir sveikus plaukus nieko ner graziau. ;D
Atsakyti
oi kaip noreciau cheminio ...!!!  mano plaukai tiesus kaip siulai ir ploni - kad ir ka daryciau po dienos atrodau kaip "sulaizyta"  :-/   Seniau budavo pasigarbaniuoju, tai net atauge islikdavo paslankus sukimui ir kitokiam lankstymui, visokios garbanikes ilgiau laikydavosi.  O dabar nedrystu kirpykloje cheminio paprasyti - nemadoj tikriausiai, kaskaip svieciasi, kad tik pensininkes ji dedasi, nes visur naturalizmas propoguojamas  :-/  
Atsakyti
Mano plaukai ilgi ir tiesus, bet suslape linke suktis..KAzkada ir as baisiai norejau cheminiu garbanu, bet dabar dziaugiuosi, kad nepsaidariau. Kaip kazkas jau rase, visu pirma plaukai atauga ir atrodo nekaip - nebent paskui juos nukirptum trumpai.  Tas lengvas cheminis, kuris laikosi neilgai, plaukams taip pat grozio neprideda - paskui jie atrdodo nesveiki, kaip siaudiniai. Nezinau, kaip ten yra su ta naujove -Texuraiser'iu...Gal kazkas ir geriau...Beje, uzsienyje teko matyt labai graziu cheminiu, ilgi plaukai krinta tokiomis naturaliomis minkstomis bangomis, zvilga - va tokio ir as noreciau...O gal cia nepriekaistingos plauku prieziuros rezultatas?  
Atsakyti
Na ir aš prieš kalėdas "susidėjau" cheminį biggrin.gif Plaukams nieko nenutiko, bet esu labai patenkinta... išsiplauni galvą-su skysta Lorealio žele pasiterlioji ir baigtas vargas... tik vat šaltu metu reik laukt kol išdžiūsta, nes su džiovintuvu negalima-pasišiauši kai velnias.... Bet vasarą-jokių problemų.... Ryte atsikėlei, išsišukavai, vėl šlapiom rankom pagniaužei-ir vėl šlapio efekto garbanos kabo... Tik vat man dėjo kas antrą ant mažiausio suktuko, kas antrą ant vidurtinio, kad nebūčiau kaip avis.... Nu labai faina... tik vat jau ataugo keli cm ....
Atsakyti