Labutis, kaip nauji metai?
Mes tai dar niekaip eglės nenupuošiam , kažkaip gaila, nors jau žiauriai byra spygliukai
QUOTE(Kariste @ 2010 01 08, 19:14)
Labutis, kaip nauji metai?
Mes tai dar niekaip eglės nenupuošiam , kažkaip gaila, nors jau žiauriai byra spygliukai
Su naujais-jau senais metais
Mes eglutę ir nupuošėm po trijų karalių, savaitgalį. Visi spygliai liko ant grindų
Ča jūsų augintinis avatare?
Labas vakariukas,
Jo augintinė, pupa mūsų
Kaip gyvuojat, ką veikiat? Ar šilta namuose?
Pas mus tai šilta, gera, židinuką dažnai pakūrenam. Žiemą man patinka vakarais ta židinio liepsna
QUOTE(pirmune @ 2010 01 16, 13:23)
Su naujais-jau senais metais
Mes eglutę ir nupuošėm po trijų karalių, savaitgalį. Visi spygliai liko ant grindų
Jo augintinė, pupa mūsų
Pas mus tai šilta, gera, židinuką dažnai pakūrenam. Žiemą man patinka vakarais ta židinio liepsna
LABAS..O KUR JŪS SUSITINKATE??SEKMADIENIAIS BAŽNYČIOJE AR PARDUOTUVĖJE???
QUOTE(Kariste @ 2010 01 17, 00:24)
Šilta, šilta.
Mėgstam pasivolioti sniege, angelus daryti
QUOTE(RUNA69 @ 2010 01 17, 01:59)
LABAS..O KUR JŪS SUSITINKATE??SEKMADIENIAIS BAŽNYČIOJE AR PARDUOTUVĖJE???
???Ar čia klausimas, ar čia toks sarkazmas. Ne vietoj, šiaip jis...
Labutis
Dabar kai aplink tiek daug sniego tai turbūt gražūs angeliukai gaunasi
RUNA69, aš irgi nesupratau klausimo O kad ir bažnyčioj, o ką?
Kaip planai pavasariui, mes tai jau prisirašėm vėl darbų lauke Labai noriu pasisodinti eglutes palei tvorą, kad kelia šiek tiek užstotų
Dabar kai aplink tiek daug sniego tai turbūt gražūs angeliukai gaunasi
RUNA69, aš irgi nesupratau klausimo O kad ir bažnyčioj, o ką?
Kaip planai pavasariui, mes tai jau prisirašėm vėl darbų lauke Labai noriu pasisodinti eglutes palei tvorą, kad kelia šiek tiek užstotų
QUOTE(Kariste @ 2010 01 19, 11:16)
Kol kas jokių planų...Tiksliau jų tirk daug, tik galimybės susiaurėjo. Žiūrėsim , kaip bus. O sąrašas, tai oooooooooooooooooooooooooooooooi, koks ilgas
Labas, kažkaip tylu ramu čia
Kaip šalčiai
Kaip šalčiai
QUOTE(Kariste @ 2010 01 25, 14:27)
Tyloka-nėr mamyčių iš pasaulio krašto
šalčiai nelabai baisūs tik, kad žiemos linksmybėm negalim pasinaudoti tokiu oru. Bet šiandieninė pūga man aš myliu tikrą žiemą , kai nereikia pačiai vairuot
Labuka esu naujoke Mickunuose... gyvenam Kalno gatveje kokia cia situacija darzeliuose bei mokyklose gal kuri turi info ir gali pasidalinti kaip cia yr?
Papildyta:
beje dar apie eglutes pas mane pusis dar stovi vis nenupuosiam
Papildyta:
QUOTE(milicija @ 2011 01 21, 21:26)
Labuka esu naujoke Mickunuose... gyvenam Kalno gatveje kokia cia situacija darzeliuose bei mokyklose gal kuri turi info ir gali pasidalinti kaip cia yr?
beje dar apie eglutes pas mane pusis dar stovi vis nenupuosiam
Labutis, smagu kad prisijungiai
Apie darželį galiu pasakyti, kad neblogas draugai veda savo sūnelį. Nežinau kas konkrečiai tave domina
O apie mokyklą galėsiu po kokio mėnesio pasakyti, eisim patys domėtis. Galvojam dukrą leisti.
Apie darželį galiu pasakyti, kad neblogas draugai veda savo sūnelį. Nežinau kas konkrečiai tave domina
O apie mokyklą galėsiu po kokio mėnesio pasakyti, eisim patys domėtis. Galvojam dukrą leisti.
QUOTE(Kariste @ 2011 01 22, 22:20)
Labutis, smagu kad prisijungiai
aisku del darzelio, o dar kiek girdejau nauja darza greit atidarys tik kada nezinia? mane sis labiau domina...