Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškių ortopedai

QUOTE(Mea @ 2007 08 23, 17:17)
teko lankytis pas Š.Bernotą, neturiu jokių pretenzijų smile.gif

Puikus gyd. viską paaiškina, labai paprastai, konkrečiai, aiškiai. thumb_yello.gif
Atsakyti
Lankomes pas gyd Galvydiene, labai sauni gydytoja thumbup.gif vienam vaikiukui kai buvo 3men sake yra lengva sleivapedyste, pora kart sugipsavo, parode kokius masaziukus reik daryti ir mes jau sveik ir laimingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 09 02, 16:47)
Puikus gyd. viską paaiškina, labai paprastai, konkrečiai, aiškiai. thumb_yello.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mielos mamos, klausimas toms,kuriu vaikucius operavo gyd. Bernotas. Ar po operacijos davete padekos vokeli ir ar jis buvo priimtas is jusu. Bukit geros parasykite. Galima ir i asmenini maila aenamai@post.skynet.lt Is anksto aciu.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2007 09 20, 20:03)
Lankomes pas gyd Galvydiene, labai sauni gydytoja  thumbup.gif  vienam vaikiukui kai buvo 3men sake yra lengva sleivapedyste, pora kart sugipsavo, parode kokius masaziukus reik daryti ir mes jau sveik ir laimingi  smile.gif

Mus gipsavo irgi Galvydienė, nuo antros gimimo savaitės tris kartus, paskui irgi parodė kaip mankštint. Šleivapadystė buvo tik dalinė. Dabar kojytės gražios ir eisim jai pasirodyt kai mažulė jau gerai vaiksčios savarankiškai. O jūs ar važiuosit kada pasirodyt, kaip jum dėl batukų namie, kai vaikas vaikčios reiks nešiot ar ne ax.gif
Atsakyti
mūsų gydytoja irgi rekomendavo galvydienę, bet taip nutiko kad papuolėm pas Rugienytę, tai tikrai ko paklausi to negausi mad.gif o šiaip teko pagulėti pora dienų ortopediniam skyriuj, tai personalas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 13, 12:02)
skaičiau internete apie ligą,kurią susirgo mano sūnus(Legg-CAlve-Peithes),apie šią ligą parašę yra  santariškių  ortopedai Saniukas ir Bernotas, ar teko su jais bendrauti?

nes galvoju, reikia nuvežti savo sūnų dėl konsultacijos

Pas Saniuka vedziau savo mergyte, kai gyme, ir berna kai buvo 1 metukai, nes turejo problemu del klubiuku. Jis man patiko, papasakoja viska ne tik del lygos, bet ir siaip apie vaiko vystymasi !!!! Isei ni kaip po paskaitos Lux, man patiko (tiesa lankemes ne Santariskese, o Kardiolitoj, jis ten taip pat dirba )
Papildyta:
QUOTE(cola @ 2007 05 16, 13:56)
o kaip pas Saniuka patekti, pirma jam reikia skambinti, derintis del laiko ir tik tada siuntima pas gydytoja paimti, ar atvirksciai?

JAI sANTARISKESE- TAI TIKRIAUSIAI KAIP IR VISOSE VALSTYBENESE ISTAIGOSE REIKIA ISTOVET EILEI. bET JAI REIKIA GREITAS - JIS DAR DIRBA kARDIOLITOJ - Sirdieas Chirurgijos klinikoje , Laisves pr.

Nors ir ten reiktu palaukt, nes ne kiekviena diena buna. Bet kiek esam uzsirase, visada is klinikos skambindavo ir siulydavo ankstesni laika
Atsakyti
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 04 02, 18:09)
Pas Saniuka vedziau savo mergyte, kai gyme, ir berna kai buvo 1 metukai, nes turejo problemu del klubiuku. Jis man patiko, papasakoja viska ne tik del lygos, bet ir siaip apie vaiko vystymasi !!!! Isei ni kaip po paskaitos Lux, man patiko (tiesa lankemes ne Santariskese, o Kardiolitoj, jis ten taip pat dirba )
Papildyta:
JAI sANTARISKESE- TAI TIKRIAUSIAI KAIP IR VISOSE VALSTYBENESE ISTAIGOSE REIKIA ISTOVET EILEI. bET JAI REIKIA GREITAS - JIS DAR DIRBA kARDIOLITOJ - Sirdieas Chirurgijos klinikoje , Laisves pr.

Nors ir ten reiktu palaukt, nes ne kiekviena diena buna. Bet kiek esam uzsirase, visada is klinikos skambindavo ir siulydavo ankstesni laika

O gal dar kokioj klinikoj jis dirba?..cia kazkas minejo,kad keliose klinikose.. g.gif Idomu kur dar?..
Atsakyti
Man rodos Saniukas dirba Santariškėse ir Kardiolitoj 4u.gif
Mano dukrą Saniukas ir dar kažkok gydytojas operavo prieš daugiau nei penkioliką metų, tikrai labai geras gydytojas, ir praeitų metų lapkritį operavo 4u.gif
Rugienytės niekam nerkomenduoju, mano dukra net ją buldogu vadina blush2.gif buvom prieš Saniuką pas Rugienytę tai tikrai niekaip žodžio neištrauksi ax.gif ir kai darė operaciją jinai,tai pilnai nepadarė ir reikėjo Saniukui ją užbaigt po 10 metų, nors galėjo ir iškart padaryt doh.gif
Ankščiau reikėjo dukrai kaklo įtvaro bei stuburui, tai nenorėjo duot doh.gif , bet šiaip taip davė ax.gif
Pas Saniuką užsirašėm balnžio mėnesį tai užrašė rugsėjui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 20 birželio 2008 - 20:54
Merginos, gal zinot vaiku konsultacines ortopedines poliklinikos tel. g.gif
Atsakyti
aš žinau 852 720 568
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2008 08 26, 11:34)
aš žinau 852 720 568

lb dekinga aciuks.gif
Atsakyti