Va mamyte , cia tau Nebenoriu daugiau pozuoti
O cia mamyte mane pagavo visam grazume
Va kokia as jau pagalbininke mamytei
Cia su savo puseserem
Tokia fainuolė tavo Airidėlė ir taip paaugus ,o atrodo,dar visai neseniai "ropliukuose "dalyvavom
tikra pagalbininkė Airidėlė
kokia martelė gera būtų
kokia martelė gera būtų
O, cempione jau vaikstineja
Ta nuotrauka su dvynukem is pradziu net susimeciau, pagalvojau ar cia su fotiku taip padaryta ar veidrodis kur stovi
Ta nuotrauka su dvynukem is pradziu net susimeciau, pagalvojau ar cia su fotiku taip padaryta ar veidrodis kur stovi
QUOTE(Baltupyte @ 2005 03 03, 18:41)
Tokia fainuolė tavo Airidėlė ir taip paaugus ,o atrodo,dar visai neseniai "ropliukuose "dalyvavom
Tikrai taip,jau labai greitai tie vaikiukai auga ,atrodo , kad ka tik tos varzybos buvo , o kai pasiziuri i savo atzalele tai to nepasakytum
QUOTE(nerez @ 2005 03 04, 12:36)
O, cempione jau vaikstineja
jau mes vaikstom nuo naujuju metu.Su vyru sedejom prie naujametinio stalo ir laukem 12 val., o Airida ropojo aplinkui,ir pati pradejo nuo televizoriaus staliuko zingsniuoti link musu .Tai buvo jau po 23 val.tai mergina is senu i naujus perejo ant dvieju jau:lol: Vaizdelis buvo ,merginai taip patiko , kad miegoti nuvejo tik 2 val.
KAip simboliska, kad naujuju isvakarse pradejo vaiksciot
beje, musu panele per naujus miegot nuejo 4 ryto
beje, musu panele per naujus miegot nuejo 4 ryto
labai mielos gražios nuotraukytės
o va ši man labai
o va ši man labai
SVEIKINAME SU ŠV.VELYKOM