Įkraunama...
Įkraunama...

Jomkes Airidele

QUOTE (Jomke @ 2004 12 01, 11:27)
Kristin,tai atlekit ziema pasisveciuoti i Lietuvele wink.gif Tai kad ir pas mus va jau tirpsta ,varva nuo stogu sad.gif O ir as daruser posted image apsirgau blink.gif ,ir eglute jau parsiveziau , bet kad prastai jauciuosi tai puosti neisiu i lauka,palauksiu kol pasveiksiu blink.gif

Kai pernai buvom, tai visa laika prasirgom doh.gif ,o siemet mes sveciu laukiam is Lietuvos clap.gif Bet vasara butinai leksim i Lietuva clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 12 03, 14:25)
Kai pernai buvom, tai visa laika prasirgom doh.gif ,o siemet mes sveciu laukiam is Lietuvos clap.gif Bet vasara butinai leksim i Lietuva clap_1.gif

clap.gif clap.gif Tada butinai isanksto uzsiprasom tave ir tavo nuostabius vaikiukus pas mus i svecius wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 12 04, 10:49)
clap.gif clap.gif Tada butinai isanksto uzsiprasom tave ir tavo nuostabius vaikiukus pas mus i svecius wink.gif

Mielai wub.gif clap.gif
Atsakyti
Airidele, saunuole tu sportininke!!!!user posted image Sweikinam su pirma vieta!!!
Auk didele,didele ir sweikute smile.gif
Atsakyti
newyear.gif LABAI,LABAI SVEIKINAME SU PRAEJUSIOM SV.KALEDOM IR ARTEJANCIAIS NAUJAISIAIS METAIS newyear.gif TE ISPILDO JIE VISUS SIRDIES TROSKIMUS newyear.gif
Atsakyti
EEEE kur gimtadienio foto?? cry.gif 4u.gif juk parsiveziai kruva visa tai sudek tongue.gif
Atsakyti
user posted image
4u.gif wub.gif SU MEILĖS DIENA wub.gif 4u.gif
Atsakyti
na va atradom bendravardžių mirksiukas.gif tik galūnės skirtingos tongue.gif
mano Airidui net seilė nutįso bežiūrint į tokią gražią mergytę angel.gif
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomke @ 2004 11 29, 13:01)

user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101727510[/mergetime]
O va taip po varzybu atrodo nugaletoja laugh.gif Vadinasi vaziuoju jau namo rolleyes.gif

user posted image

Nu jau cia kaip fainai miega wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2005 02 20, 15:23)
na va atradom bendravardžių mirksiukas.gif  tik galūnės skirtingos tongue.gif
mano Airidui net seilė nutįso bežiūrint į tokią gražią mergytę angel.gif
wub.gif  wub.gif

4u.gif Labai grazi mergyte, mano Airidukui irgi patinka.
Atsakyti
konkurentas atsirado g.gif ne-ge-rai... box.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o čia Airidutei nuo Airiduko heart.gif
Atsakyti
Oi kaip seniai ir buvau i cia uzsukusi doh.gif , o cia jau ziuriu kiek gerbeju atsirado ir bendravardziu ax.gif Reiks vel nepatingeti ir ikelti nauju nuotraukeliu mirksiukas.gif
Atsakyti