Įkraunama...
Įkraunama...

Jomkes Airidele

QUOTE (Kristin @ 2004 11 30, 12:59)

Sveikinam nugaletoja clap.gif , saunuole mergyte clap_1.gif clap_1.gif

user posted imageuser posted image ACIU , ACIU blush-anim-cl.gif
Atsakyti
IRmes sveikinam wub.gif wub.gif Linkim tuoj sudalyvauti begiotoju varzybose9(gal kas ir tokias sugalvos wink.gif )
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 11 30, 13:00)

Oho kokia pas jus ziema blink.gif blink.gif blink.gif

Pas mus sniegucio tikrai yra pakankamai wink.gif

clap.gif clap.gif Siandien egle nusipirkau,tai galesiu puosti jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 11 30, 15:06)
IRmes sveikinam wub.gif wub.gif Linkim tuoj sudalyvauti begiotoju varzybose9(gal kas ir tokias sugalvos wink.gif )

Aciu rolleyes.gif
Butu saunu ir tokiose varzybose sudalyvauti laugh.gif O tikiuosi kad gal jau ir begioti prades,siandien jau zenge zingsneli pati clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 11 30, 14:37)
Wau, kur beuzsuksi visur vienos cempiones, saunuoles merginos, bernus apspjove  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif
O roges man jusu irgi is kart i aki krito  thumbup.gif Va tokiu tai tikrai noreciau.
Aisku svarbiausia sitam skyreli ne roges, o Airidele, tokia aktyviste ji man atrodo, ir jei neklystu su auskariukais, man labai grazu  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif bernus padejom i vieta,o ir labai smagu ,kad pirmas vietas abi dienas laimejo SUPER MAMU 2.gif clap.gif thumbup.gif
As labai dziaugiousi tom rogem,nes kiek teko parduotuvese matyti tai nei vienos nepatiko blink.gif ,o sitos tai thumbup.gif
user posted image taip mano mergina su auskariukais smile.gif Nu ir iziurejai tu laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1101817852[/mergetime]
Labai saulute sviete tongue.gif

user posted image

O cia namuose , reikejo labai ismeginti rogutes smile.gif [IMG]

http://images.bite.l...ab193c4125c.jpg[/IMG]

Mamyte, tai as jau stumiuosi jas i lauka laugh.gif laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomke: 30 lapkričio 2004 - 14:15
QUOTE (Jomke @ 2004 11 30, 14:13)
QUOTE (ewa @ 2004 11 30, 14:37)
Wau, kur beuzsuksi visur vienos cempiones, saunuoles merginos, bernus apspjove  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif
O roges man jusu irgi is kart i aki krito  thumbup.gif Va tokiu tai tikrai noreciau.
Aisku svarbiausia sitam skyreli ne roges, o Airidele, tokia aktyviste ji man atrodo, ir jei neklystu su auskariukais, man labai grazu  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif bernus padejom i vieta,o ir labai smagu ,kad pirmas vietas abi dienas laimejo SUPER MAMU 2.gif clap.gif thumbup.gif
As labai dziaugiousi tom rogem,nes kiek teko parduotuvese matyti tai nei vienos nepatiko blink.gif ,o sitos tai thumbup.gif
user posted image taip mano mergina su auskariukais smile.gif Nu ir iziurejai tu laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1101817852[[b]*Kristin rgetime] [/b]
Labai saulute sviete tongue.gif

user posted image

O cia namuose , reikejo labai ismeginti rogutes smile.gif [IMG]

http://images.bite.l...ab193c4125c.jpg[/IMG]

Mamyte, tai as jau stumiuosi jas i lauka laugh.gif laugh.gif

user posted image

Na kaip jums linksma su rogutem clap_1.gif , mano berniukas pamate, sako ir as noriu taip pazaist rolleyes.gif , tik va ,kad pas mus to sniego nebuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 11 30, 16:14)
Na kaip jums linksma su rogutem clap_1.gif , mano berniukas pamate, sako ir as noriu taip pazaist rolleyes.gif , tik va ,kad pas mus to sniego nebuna doh.gif

Kristin,tai atlekit ziema pasisveciuoti i Lietuvele wink.gif Tai kad ir pas mus va jau tirpsta ,varva nuo stogu sad.gif O ir as daruser posted image apsirgau blink.gif ,ir eglute jau parsiveziau , bet kad prastai jauciuosi tai puosti neisiu i lauka,palauksiu kol pasveiksiu blink.gif
Atsakyti
Kaip smagiai poilsiavot Italijoj thumbup.gif Labai gražios nuotraukytės ir Airidutė wub.gif Labai šaunios rogutės thumbup.gif
Atsakyti
wau kokia mergicka uztikom rolleyes.gif thumbup.gif , ir keliauninke nuo mazu dienu, ir cempione thumbup.gif , ir jau puosiasi nuo mazens, mes tokiu mergicku kaip tik i pora ieskom laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 12 01, 20:05)
wau kokia mergicka uztikom rolleyes.gif  thumbup.gif , ir keliauninke nuo mazu dienu, ir cempione thumbup.gif , ir jau puosiasi nuo mazens, mes tokiu mergicku kaip tik i pora ieskom laugh.gif

user posted image sveiki,sveiki user posted image malonu kad i musu puslapiuka uzsukot.Tai jus kaip ir pirmieji pretendentai user posted image.Oir pagal amziu tinkauser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomke: 02 gruodžio 2004 - 13:44
wub.gif wub.gif LABAI GRAŽI MERGYTĖ wub.gif O DAR IR ČEMPIONĖ rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ŠAUNUOLĖ GRAŽUOLIUKĖ thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokia didele Airidute, visa panele wub.gif
Atsakyti