IRmes sveikinam Linkim tuoj sudalyvauti begiotoju varzybose9(gal kas ir tokias sugalvos )
QUOTE (Kristin @ 2004 11 30, 13:00) |
Oho kokia pas jus ziema |
Pas mus sniegucio tikrai yra pakankamai
Siandien egle nusipirkau,tai galesiu puosti jau
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 11 30, 15:06) |
IRmes sveikinam Linkim tuoj sudalyvauti begiotoju varzybose9(gal kas ir tokias sugalvos ) |
Aciu
Butu saunu ir tokiose varzybose sudalyvauti O tikiuosi kad gal jau ir begioti prades,siandien jau zenge zingsneli pati
QUOTE (ewa @ 2004 11 30, 14:37) |
Wau, kur beuzsuksi visur vienos cempiones, saunuoles merginos, bernus apspjove O roges man jusu irgi is kart i aki krito Va tokiu tai tikrai noreciau. Aisku svarbiausia sitam skyreli ne roges, o Airidele, tokia aktyviste ji man atrodo, ir jei neklystu su auskariukais, man labai grazu |
bernus padejom i vieta,o ir labai smagu ,kad pirmas vietas abi dienas laimejo SUPER MAMU
As labai dziaugiousi tom rogem,nes kiek teko parduotuvese matyti tai nei vienos nepatiko ,o sitos tai
taip mano mergina su auskariukais Nu ir iziurejai tu
Papildyta @ [mergetime]1101817852[/mergetime]
Labai saulute sviete
O cia namuose , reikejo labai ismeginti rogutes [IMG]
http://images.bite.l...ab193c4125c.jpg[/IMG]
Mamyte, tai as jau stumiuosi jas i lauka
QUOTE (Jomke @ 2004 11 30, 14:13) | ||
bernus padejom i vieta,o ir labai smagu ,kad pirmas vietas abi dienas laimejo SUPER MAMU As labai dziaugiousi tom rogem,nes kiek teko parduotuvese matyti tai nei vienos nepatiko ,o sitos tai taip mano mergina su auskariukais Nu ir iziurejai tu Papildyta @ [mergetime]1101817852[[b]*Kristin rgetime] [/b] Labai saulute sviete O cia namuose , reikejo labai ismeginti rogutes [IMG] http://images.bite.l...ab193c4125c.jpg[/IMG] Mamyte, tai as jau stumiuosi jas i lauka |
Na kaip jums linksma su rogutem , mano berniukas pamate, sako ir as noriu taip pazaist , tik va ,kad pas mus to sniego nebuna
QUOTE (Kristin @ 2004 11 30, 16:14) |
Na kaip jums linksma su rogutem , mano berniukas pamate, sako ir as noriu taip pazaist , tik va ,kad pas mus to sniego nebuna |
Kristin,tai atlekit ziema pasisveciuoti i Lietuvele Tai kad ir pas mus va jau tirpsta ,varva nuo stogu O ir as dar apsirgau ,ir eglute jau parsiveziau , bet kad prastai jauciuosi tai puosti neisiu i lauka,palauksiu kol pasveiksiu
Kaip smagiai poilsiavot Italijoj Labai gražios nuotraukytės ir Airidutė Labai šaunios rogutės
wau kokia mergicka uztikom , ir keliauninke nuo mazu dienu, ir cempione , ir jau puosiasi nuo mazens, mes tokiu mergicku kaip tik i pora ieskom
QUOTE (vilmuke @ 2004 12 01, 20:05) |
wau kokia mergicka uztikom , ir keliauninke nuo mazu dienu, ir cempione , ir jau puosiasi nuo mazens, mes tokiu mergicku kaip tik i pora ieskom |
sveiki,sveiki malonu kad i musu puslapiuka uzsukot.Tai jus kaip ir pirmieji pretendentai .Oir pagal amziu tinka
LABAI GRAŽI MERGYTĖ O DAR IR ČEMPIONĖ ŠAUNUOLĖ GRAŽUOLIUKĖ