Nugi sveikinam labai "auksine" kolege
O stai ir musu prizai
Papildyta @ [mergetime]1101726171[/mergetime]
Ups dar va ka pamirsau
Papildyta @ [mergetime]1101727510[/mergetime]
O va taip po varzybu atrodo nugaletoja Vadinasi vaziuoju jau namo
Papildyta @ [mergetime]1101726171[/mergetime]
Ups dar va ka pamirsau
Papildyta @ [mergetime]1101727510[/mergetime]
O va taip po varzybu atrodo nugaletoja Vadinasi vaziuoju jau namo
Su rogutem Airidai labai patiko vazinetis
QUOTE (Jomke @ 2004 11 29, 14:03) |
Su rogutem Airidai labai patiko vazinetis |
kokia fainuole Airidele, sitokia kruva dovanu gavo
o kur tokias smagias rogutes pirkote
QUOTE (trola @ 2004 11 29, 15:14) | ||
kokia fainuole Airidele, sitokia kruva dovanu gavo o kur tokias smagias rogutes pirkote |
Rogutes tikrai ,veliau ykelsiu dar nuotraukyciu,jos susilanksto , kaip vezimukas sketukas O mes ju nepirkom , mum mociute parupino jas .O ji tai kiek zinau is kazkokiu tai pazystamu jas gavo,o jie is kazkur parsiveze. Pas mus tokiu nemaciau pirkti
fainuole mergyte ,mano mergyte nei vezime ,nei rogese nesedi ,pavydziu tau kaip grazei sedi
QUOTE (Jomke @ 2004 11 29, 14:01) |
O stai ir musu prizai Papildyta @ [mergetime]1101726171[[b]*Smilte rgetime] [/b] Ups dar va ka pamirsau Papildyta @ [mergetime]1101727510[[b]*Smilte rgetime] [/b] O va taip po varzybu atrodo nugaletoja Vadinasi vaziuoju jau namo |
sveikinam sveikinam!!!rasiau sms bet dar nesulaukiau atsakymo,klausiau kaip sekesi o va jau matau kad nugalejot saunu ir prizai superiniai.labai fainuoles rogutes jusu,kur pirkot?mes irgi ieskom roguciu,yra maximoj bet tikiuosi rasti pigiau.
QUOTE (Smilte @ 2004 11 29, 20:46) |
]sveikinam sveikinam!!!rasiau sms bet dar nesulaukiau atsakymo,klausiau kaip sekesi o va jau matau kad nugalejot saunu ir prizai superiniai. |
Aciu,aciu uz sveikinimus
QUOTE (Jomke @ 2004 11 29, 13:01) |
O stai ir musu prizai Papildyta @ [mergetime]1101726171[[b]*Kristin rgetime] [/b] Ups dar va ka pamirsau Papildyta @ [mergetime]1101727510[[b]*Kristin rgetime] [/b] O va taip po varzybu atrodo nugaletoja Vadinasi vaziuoju jau namo |
Sveikinam nugaletoja , saunuole mergyte
Oho kokia pas jus ziema
Wau, kur beuzsuksi visur vienos cempiones, saunuoles merginos, bernus apspjove
O roges man jusu irgi is kart i aki krito Va tokiu tai tikrai noreciau.
Aisku svarbiausia sitam skyreli ne roges, o Airidele, tokia aktyviste ji man atrodo, ir jei neklystu su auskariukais, man labai grazu
O roges man jusu irgi is kart i aki krito Va tokiu tai tikrai noreciau.
Aisku svarbiausia sitam skyreli ne roges, o Airidele, tokia aktyviste ji man atrodo, ir jei neklystu su auskariukais, man labai grazu